tak buutu es Abramovichs vai veel kaads miljardieris, es jebkuru tavu plikpupbildi panjemtu pa 3milj un buutu tava bilde daragaakaa un tad kaads Gudris Lietuvaa briiniitos, kaa taa var buut
pirms vairaakiem gadiem rakstiiju vienu referaatu par foto veesturi un attiistiibu. pamatiigi izstudeeju to lietu... Par visiem Zhozefiem Niepceem un Talbotiem, degerotipiem utt... viss jau ljoti jauki un interesanti, bet tiiri veestures aspektaa. par pashaam taa laika bildeem - taas varu apbriinot tikai tiktaal, cik tas attiecas uz tehnisko pusi. bet runaajot par esteetisko veertiibu, vienmeer esmu bijis modernaas fotograafijas piekriteejs...
starp citu, shtatos dziivo viens austraalju dendijs Peter Lik vaardaa. tam katra bilde maksaa videeji 40k usd...
Harald, jūtami nelieli robi foto kultūrvēsturē. Gadās. Te jau visi savējie, sapratīs. Skenētājam mūža balva par to no Eduarda Šteihena fonda, cik zināms, nav iedota, jādzīvo tālāk.
spirit ... šīs kustības un izdevuma galvenais dzinējspēks mūža nogalē vīlās savos darbos, greznos izdevumus uzdāvināja kultūras iestādēm, pārējo tūkstoti iznīcināja, bet simtiem darbu uzdāvināja Metropolitan muzejam. Bet jūs paspriediet vēl, sevišķi par miljardiem.