forum.gif
Pasaulē dārgāk pārdotā oriģinālbilde !
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Pasaulē dārgāk pārdotā oriģinālbilde !
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 14.07.09 11:24
 citēt
un?
Publicēts: 14.07.09 11:25 labots
 citēt
Ja pareizi saprotu, Gudrim ir skumji.

Bet uztaisi šādu:

Arī aizies labi. Bet tikai šādu. JPG un Olympus Digital Concept tam gan nederēs.
Publicēts: 14.07.09 11:40
 citēt
tak buutu es Abramovichs vai veel kaads miljardieris, es jebkuru tavu plikpupbildi panjemtu pa 3milj un buutu tava bilde daragaakaa un tad kaads Gudris Lietuvaa briiniitos, kaa taa var buut
Publicēts: 14.07.09 11:40
 citēt
pirms vairaakiem gadiem rakstiiju vienu referaatu par foto veesturi un attiistiibu. pamatiigi izstudeeju to lietu... Par visiem Zhozefiem Niepceem un Talbotiem, degerotipiem utt... viss jau ljoti jauki un interesanti, bet tiiri veestures aspektaa. par pashaam taa laika bildeem - taas varu apbriinot tikai tiktaal, cik tas attiecas uz tehnisko pusi. bet runaajot par esteetisko veertiibu, vienmeer esmu bijis modernaas fotograafijas piekriteejs...

starp citu, shtatos dziivo viens austraalju dendijs Peter Lik vaardaa. tam katra bilde maksaa videeji 40k usd...
Publicēts: 14.07.09 11:48
 citēt
SHITik šaušalīgu graudu jau var arī PS-ā likt. bet intjeresno.
Publicēts: 14.07.09 15:41
 citēt
Harald, jūtami nelieli robi foto kultūrvēsturē. Gadās. Te jau visi savējie, sapratīs. Skenētājam mūža balva par to no Eduarda Šteihena fonda, cik zināms, nav iedota, jādzīvo tālāk.
Publicēts: 14.07.09 15:44 labots
 citēt
es par melno. ne par to, kas uz autochroma bildēta.
un ar grauda uzlikšanu PhotoShopā nedomāju komandu "dajoš graudu!"!
Publicēts: 16.07.09 13:26 labots
 citēt
spirit ... šīs kustības un izdevuma galvenais dzinējspēks mūža nogalē vīlās savos darbos, greznos izdevumus uzdāvināja kultūras iestādēm, pārējo tūkstoti iznīcināja, bet simtiem darbu uzdāvināja Metropolitan muzejam. Bet jūs paspriediet vēl, sevišķi par miljardiem.
Publicēts: 21.07.09 06:46
 citēt
spirit:mksla ir lielisks veids naudas atmazgāšanai, mēs tā nesen nospriedām.var nopirkt pa miljardiem jebko.

Ja un kā pircējs nodeklarēs savus miljardus? kā pirkums lielāks par kaut kādiem tur tūkstošiem tā jādeklarē no kurienes nauda...
Publicēts: 21.07.09 11:02
 citēt
www.pdnonline.com...
www.bittenandbound.com...

Izrādās, ka ir arī dārgāki.
Publicēts: 15.08.09 20:03
 citēt
...........
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes: