forum.gif
Gudris un jpeg. :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Gudris un jpeg. :)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.07.09 14:13 labots
 citēt
Publicēts: 14.07.09 14:17
 citēt
Ā, stiprāk jāpagiež, es jau skatījos, lai izskatītos dabiski, kā esmu pieradis! Uno momento!:)
Publicēts: 14.07.09 14:19
 citēt
Būs labi?
Publicēts: 14.07.09 14:21
 citēt
Portreti:Būs labi?
portreti - nebojaa Gudra shedevru! Pat aazim skaidrs, ka neko liidziigu neizdosies... paskaties, cik Tavaa variantaa apenes tizli izskataas....
Publicēts: 14.07.09 14:22
 citēt
Publicēts: 14.07.09 14:23
 citēt
Gribi vēl nedabiskāk kontrastaināku uz acīm vai kur?
Publicēts: 14.07.09 14:24
 citēt
Publicēts: 14.07.09 14:25
 citēt
a par ko juus te cepaties? man liekas, ka visa saals ir apenees... un origjinaalaa taas ir iespaidiigaakas....
Publicēts: 14.07.09 14:25
 citēt
Lapas tumšākas gribi?
Publicēts: 14.07.09 14:27
 citēt
protams ka ir starpiiba... bilde tak veel peec tam pa leieriem kjeepaata
Publicēts: 14.07.09 14:34
 citēt
tas ir bezjeedziigi... nenjemot veeraa visu paareejo apstraadi un izejmateriaala izmeeru. esmu testeejis taadus variantus - paraada bildi bez monteeta fona, bet pasaka ka fons monteets - jaa, jaa, te var redzeet, tas nevar buut taa... viss ir subjektiivi
Publicēts: 14.07.09 14:34
 citēt
Publicēts: 14.07.09 14:38
 citēt
Gudris:nu saliidzini kraasas un kontrastu...tev jau tagad viss tur izsmeereets un pazudis...apskaties uz tatoo kaut vai !

Gudri, tu tiešām esi idiots, piedod! Izsmērējums jau ir nevis dēļ jpeg vai raw, bet gan dēļ tā, ka čikājos ar 600 pikseļu bildi no weba. Lielajā izmērā es varētu uztasīt no jpega jebkādu asumu jebkurai detaļai. Un arī krāsas jebkādas. Un arī ādu nogludināt JEBKĀ.

RAWam šajās darbībās nav nekādas nozīmes.
Publicēts: 14.07.09 14:43 labots
 citēt
Hmm... es jau neko nesaku... bet visas šīs gudrās runas atgādina teicienu: Nestrīdies ar idiotu, viņš tevi novilks līdz savam līmenim un sakaus ar pieredzi...
Publicēts: 14.07.09 14:46 labots
 citēt
Gudris:nu nav nav...viss tavaa jpegaa ir sapluudis un izsmeereets ...un krasas ar nav iistaas vairs

Kā redzi, krāsas var piegriezt cik vien vēlies (mana bilde ir pa kreisi), un tam nav nekāda sakara ar RAWu!!!! Uzliku arī mazdrusciņ asumu tev par prieku, lai nebūtu "izsmērēts"
Publicēts: 14.07.09 14:47 labots
 citēt
koroche 1:0 Gudra labaa :D Juris aplauzaas :D :D :D :D
Publicēts: 14.07.09 14:48
 citēt
Gudris:ar izmeeru tam nav sakara bet gan ar svaru...svars ir pa mazu bet neko brutaali tas nemainiitu tik un taa :)

Gudri - tagad, lūdzu, izskaidro 2 vārdos atšķirību starp izmēru un svaru bildei :D
Publicēts: 14.07.09 14:51
 citēt
Starp citu, es nevienu darbību neizveicu atsevišķā layerī, vienkārši pagrozīju slaiderus, lai būtu redzams, ka arī jpeg gadījumā visu var mainīt, kā vien vēlies! Ja izmantotu katru darbību atsevišķā layerī, varētu vispār izdarīt pilnīgi JEBKĀDAS krāsu korekcijas, ieskaitot trusiku krāsas maiņu.
Publicēts: 14.07.09 14:52
 citēt
Gudris:Juri bļ* paskaties uz detalizaaciju kontrastu kraasaam utt....apskaties uz tatoo matiem uz lapu maliņaam utt...jpeg viss ir dirsaa un šitaas digitaalaas kraasaas ar vairs nav smuki ko tagad uzkrukjiiji !

Es tev tikai parādīju, ka krāsas var uzkruķīt un var arī mazāk uzkruķīt, un var padarīt "digitālas" vai "dabiskas" arī JPEGĀAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Publicēts: 14.07.09 14:57
 citēt
Gudris:nu labi labi...bet peec kaa tas izskataas ?
iedod jurim pilna izmeera jpg, 100 latus un tad vareesi iet ar savu plastmasas bildi pats zini kur. :D taada starpiiba.
Publicēts: 14.07.09 14:58
 citēt
Gudris:

Gudri - tagad, lūdzu, izskaidro 2 vārdos atšķirību starp izmēru un svaru bildei :D

izmērs : 800x600 pix
svars : 250 kb

gudri - pasaki lūdzu, kas sastāda pikselju bildei SVARU! Pareizi punktu daudzums uz laukumu un kompresijas algoritms!
Publicēts: 14.07.09 14:59
 citēt
Varbūt čiksei trusikus nomainam?
Publicēts: 14.07.09 15:09
 citēt
Gudri - piekritiisi, ka tagad Jurim sanaaca smukaaki trusiki? Rezultaats kljuva 1:1....
chiksas suukaa, jpg diez vai...
tas ko Tu saki ir: nikon/canon/olimpus (it sevishkji peedeejie) inzhenieri, kas ir izdomaajushi jpg algoritmu, kursh tavas kameras raw paarveersh par jpg jau kameraa suukaa vairaak nekaa Tu!!! Vot pameegjini pats vienreiz pasuukaat, tad redzeesi, kur ziemeljbriezhi savus ragus asina....
Publicēts: 14.07.09 15:10
 citēt
Gudris:Juris nemaini tēmu :D ...bet pasaki ka Jpeg suukaa un ej nokaunies :D

Tu tiešām vēl joprojām no visas sirds domā, ka ir būtiska atšķirība starp jpeg un raw konkrētajiem variantiem apstrādes iespēju ziņā? Vai tikai kaut kāds mistiskais apbižotā puisīša komplekss tev neļauj atzīt savas bērnišķīgās kļūdas? Vai tu neredzi, ka tava cietpaurība liek citiem (vēl joprojām) tevi uzskatīt par idiotu?

Skolas laiks sen ir garām, sāc pieaugt un nevis mēģini attiekties pret citu domām noliedzoši, (jo tās taču ir citu lielo puiku domas, kuri vienmēr tevi grib apbižot!) bet gan padomā analītiski, un ja reiz esi kļūdījies, atzīsti, ka tev vienkārši vēl jāmācās! Pretējā gadījumā tu izskaties vienkārši pēc cietpaurīga idiota.
Publicēts: 14.07.09 15:16
 citēt
Gudris:Juri bļ* es Rawa varu expo pagriezt bez jebkādiem zudumiem....jpegā Tev tur uzreiz sāk pixeļi skraidīt katris uz savu pusi un rezultāts ir redzams...tik Tu pats šoreiz to negribi atzīt :)
pikselji nekur neskraida
Publicēts: 14.07.09 15:17
 citēt
+++ tieshi taa nebuutu izejmateriaals kaut kaadi 640pix nekas nesapluustu, tikko arii pameeginaaju, detalizaaciju nevar dabuut taadu, ebt visu paarejo mieriigi ;)
Publicēts: 14.07.09 15:19
 citēt
Gudris:Juri bļ* es Rawa varu expo pagriezt bez jebkādiem zudumiem....jpegā Tev tur uzreiz sāk pixeļi skraidīt katris uz savu pusi un rezultāts ir redzams...tik Tu pats šoreiz to negribi atzīt :)

Tev taisnība! Atzīstu, ka pikseļi skraida, un tas tiešām nekam neder!
Tāpat atzīstu, ka Olimpuss un 4:3 ir digitāli ideāls, ka zūms blūro vairāk, un visu ko tu vien vēl vari vēlēties, atzīstu!
Turpmāk no diskusijām ar dažādiem tevis apgalvojumiem atturēšos, lai ar tevi čato citi! :) Bučas!
Publicēts: 14.07.09 15:22
 citēt
Portreti:

Tev taisnība! Atzīstu, ka pikseļi skraida, un tas tiešām nekam neder!
Tāpat atzīstu, ka Olimpuss un 4:3 ir digitāli ideāls, ka zūms blūro vairāk, un visu ko tu vien vēl vari vēlēties, atzīstu!
Turpmāk no diskusijām ar dažādiem tevis apgalvojumiem atturēšos, lai ar tevi čato citi! :) Bučas!
nu vot... speele beigusies. ar rezultaatu 2:1 uzvarēja draudzība!
Publicēts: 14.07.09 15:36
 citēt
:D kaa pret sienu! gudri, tu nesaproti, ka Portreti bildi taisa no 600px? neviens bildi neresaizo un tikai peec tam krukjii leveljus un kraasas. iedod linku uz bildes origjinaalu - uztaisiishu!
Publicēts: 14.07.09 15:37
 citēt
nevis orgjinaalu raw, bet jpg pilnajaa izmeeraa!
Publicēts: 14.07.09 15:37
 citēt
Morsitis:gudri - pasaki lūdzu, kas sastāda pikselju bildei SVARU! Pareizi punktu daudzums uz laukumu un kompresijas algoritms!
nu, vēl cik bitu atvēlēts. jpg vairāk kā no dabas atvēlēts, nekādi.
Publicēts: 14.07.09 15:39 labots
 citēt
Ja jaungada dienā pirmo redz sievieti mazajā raw, tad visu to gadu būs laimīgs, bet ja sievieti lielajā jpg, tad nelaimīgs.
Publicēts: 14.07.09 15:49 labots
 citēt
Attaisīju to "leģendu" vaļā PS. Tāda CMYK toņu staigāšana pa ādu, ka nenobrīnīties. Gandrīz pipete saliecās. Histogramma pilna, bet savdabīga.
Bet tā jau ir, nosauļota un puslīdz slaida jau daudziem automātiski skaitās skaista, pat ja plankumaina.
Tajā daļā par RAW spēku viss pareizi, tikai piemirstas, ka rezultātu te vai jebkur citur tas ļautiņš vienalga skata toņos reducētā 8 bitu jgp formātā. Cep to kūku, kādā pannā gribi, tā vienalga pēc tam sakrītas.
Publicēts: 14.07.09 15:56 labots
 citēt
viens gan ir skaidrs - olija outputs jpg ir plekjains akvarelis - nu ja - olija digitaalais briinums.... man neviens nikona 6mp jeepegs neizskataas i ne tuvu tik drausmiigi... varbuut gudrim taisniiba - varbuut no olija jpg tieshaam neko nevar vairs izvilkt?????
Publicēts: 14.07.09 15:56
 citēt
Gudrīc iedeva linku... :D
Vai tiešām ievietot linku ur grūtāk, nekā ielikt to bildes megakluci forumā?
Publicēts: 14.07.09 16:55
 citēt
spirit:es uztaisiiju arii savu variaaciju, tikai man inbox.foto nez kaapeec nestraada
inbox.foto ne ko tik shausmiigu nenjem pretii? :D
Publicēts: 14.07.09 17:01
 citēt
a kapēc tik ļoti apģērbta? :/
Publicēts: 14.07.09 17:05
 citēt
bāc... man jau tās apenes un pusapēstā smilga sapņos rādīsies! :D
Publicēts: 14.07.09 17:16
 citēt
buus man ar jaapashopo :D
Publicēts: 14.07.09 17:27 labots
 citēt

njeemos 15 min, lai dabuutu tonjus tuvaakus Gudra bildei. Bet to, par ko Gudris spiiteejaas - dabuut bildi gaishaaku, nezaudeejot kraasu kvalitaatyi un detaljas - izdariiju 2 min!

un mees visi redzeejaam , kaadu akvarelja bildi Gudris mums iedeva! :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt