forum.gif
Par ekrānbildēm?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Par ekrānbildēm?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.07.09 00:13
 citēt
Bet tas ir normāli, ka fotogrāfam pašam uz ekrāna stāv kāda standarta vai cits lejupielādes sienpapīrs? :D Kopš bildes glabājas uz ārējā diska, dēļ slinkuma ar nekas nav pārkopēts, ko uzgrūzt fonā..
Publicēts: 15.07.09 00:17
 citēt
man jau kādu gadu uz visiem trim kompjiem, ko lietoju, ekrāntapetē stāv tikai manis bildētas bildes (kuras gan laiku pa laiku tiek nomainītas). :)
Publicēts: 15.07.09 00:54
 citēt
cik sevi atceros vienīgā nebesījošā tapete ir 30% black

nu pie draugu pc ticis parasti draudzīgi uzsitu desktopam PrintScreen un vēlāk novācis visas ikonas, piemēram, uz MyDocuments, uzlieku jauniegūto bildi kā peiperu - izskatās identiski tik neviena ikona neiet
Publicēts: 15.07.09 01:09
 citēt
Maris:cik sevi atceros vienīgā nebesījošā tapete ir 30% black

nu pie draugu pc ticis parasti draudzīgi uzsitu desktopam PrintScreen un vēlāk novācis visas ikonas, piemēram, uz MyDocuments, uzlieku jauniegūto bildi kā peiperu - izskatās identiski tik neviena ikona neiet
labs gājiens, būs šefam jāuztaisa šitais joks
tapeti nomainu pēc katra plenēra, pārsvarā, vienatnē protams........
Publicēts: 15.07.09 09:07
 citēt
Pa reizei paturu uz ekrāna bildi, ko iecerēts kaut kur rādīt. Tad nereti dažās dienās tādas domas pāriet.
Publicēts: 15.07.09 09:42
 citēt
orks:Pa reizei paturu uz ekrāna bildi, ko iecerēts kaut kur rādīt. Tad nereti dažās dienās tādas domas pāriet.

Jā, šito stratēģiju es arī piekopju. Tiešām strādā :)
Publicēts: 15.07.09 09:49 labots
 citēt
Nekad nelieku un nekad nelikšu. Zils vai cits vienkrāsas fons, atkarībā no OS.
Publicēts: 15.07.09 10:48
 citēt
manas bildes ir tik drankjiigas, ka negribu blameeties, liekot uz datora :D
Publicēts: 15.07.09 10:59
 citēt
foto_laaga:manas bildes ir tik drankjiigas, ka negribu blameeties, liekot uz datora :D
vienmēr jau dranķīgu bildi var pasniegt kā mākslu
Publicēts: 15.07.09 11:50
 citēt
negatIvs:
foto_laaga:manas bildes ir tik drankjiigas, ka negribu blameeties, liekot uz datora :D
vienmēr jau dranķīgu bildi var pasniegt kā mākslu

un pārdot par 2.9 miljoniem asw dolāru :)
Publicēts: 15.07.09 11:56
 citēt
Man fonā stāv mana vecā mašīna :)
Bet parasti ir 500px plata pašbildēta bilde centrā uz melna fona, lai netraucē ikonām un necērt acīs ar gaišumu kad strādāju patumšā vidē.
Publicēts: 15.07.09 11:58
 citēt
Es bieži vien, nomainot bildi, nomainu arī ikonu izvietojumu. :)
Publicēts: 15.07.09 12:03
 citēt
stāv kaut kāda sava bilde, dikti neitrāla, kur viens sāns aizkrāsots vienā, bildei atbilstošā monotonā tumši zinā tonī, kā reizi, kur izvērsties ikonām un nebūtu raibi...
Publicēts: 15.07.09 13:01
 citēt
Nu nezinu , man prasti ka ekranbilkdes stav ta bilde kura no manis pasja tasitam TOBRID patik vislabak , mainas ne parak biezji kaut bildeju daudz , Parasti gandriz vienmer B/W variants lai netrauce . Nju reizem panemu kautko no Servissa piemeram to ko man rada Stern serviss.
Publicēts: 15.07.09 15:48 labots
 citēt
nesaprotu, ko jus esat iepringushi uz labo malu.
man parasti ir vai nue neliela aktiiva kvadratveida bilde pa vidu, vai ari mieriiga pa visu ekranu.
tas tapec, ka ikonas tapat aiznjem 70-95% no darbvirsmas. ar visu samazinato izmeru un atstarpeem.
Publicēts: 15.07.09 16:03
 citēt
stāv win7 un vnk slaidšovā bildes mainās .. tāpē neiegrimstu tajā,kas uz doto momentu stāv )))
Publicēts: 15.07.09 16:14
 citēt
versatile:man parasti ir vai nue neliela aktiiva kvadratveida bilde pa vidu

man arī pa vidu, bet ne obligāti kvadrātā, tik pat labi var būt 2x3 vai 3x2, kā arī iespējami jekādi citi formāti, konkrētās bildes tiek izvēlētas pēc noskaņojuma, brīdī, kad iepriekšējā ir apnikusi.
Publicēts: 15.07.09 16:17
 citēt
Uz mana m., jau deviņus mēnešus, Annirsa plikbilde uz pilnu ekrānu!!! - dupsis = mizkaste, googles links tur kur šā smadzenes... vel šis tas - šur tur, bet neteikšu, lai Ilze neapvainotos...;D
Publicēts: 15.07.09 16:53 labots
 citēt
Gudris:http://getawallpaper.com/categories/Hot/Playboy/35738_1024_768.jpg

nezkāpēc (necik) neesmu pārsteigts. :)
Publicēts: 16.07.09 10:24
 citēt

Parasti jau cilvēki izaug no tā vecuma..
Publicēts: 16.07.09 10:50
 citēt
alvils:

nezkāpēc (necik) neesmu pārsteigts. :)

za to es nu zinu, kamdēļ gudrītim monis esot aptašķīts....
Publicēts: 16.07.09 11:35
 citēt
man ik pa laikam nomainaas bilde bet regulaari tapat viss ekraans pilns ar ikonaam
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):