Bet tas ir normāli, ka fotogrāfam pašam uz ekrāna stāv kāda standarta vai cits lejupielādes sienpapīrs? Kopš bildes glabājas uz ārējā diska, dēļ slinkuma ar nekas nav pārkopēts, ko uzgrūzt fonā..
cik sevi atceros vienīgā nebesījošā tapete ir 30% black
nu pie draugu pc ticis parasti draudzīgi uzsitu desktopam PrintScreen un vēlāk novācis visas ikonas, piemēram, uz MyDocuments, uzlieku jauniegūto bildi kā peiperu - izskatās identiski tik neviena ikona neiet
Maris:cik sevi atceros vienīgā nebesījošā tapete ir 30% black
nu pie draugu pc ticis parasti draudzīgi uzsitu desktopam PrintScreen un vēlāk novācis visas ikonas, piemēram, uz MyDocuments, uzlieku jauniegūto bildi kā peiperu - izskatās identiski tik neviena ikona neiet
labs gājiens, būs šefam jāuztaisa šitais joks tapeti nomainu pēc katra plenēra, pārsvarā, vienatnē protams........
Man fonā stāv mana vecā mašīna Bet parasti ir 500px plata pašbildēta bilde centrā uz melna fona, lai netraucē ikonām un necērt acīs ar gaišumu kad strādāju patumšā vidē.
stāv kaut kāda sava bilde, dikti neitrāla, kur viens sāns aizkrāsots vienā, bildei atbilstošā monotonā tumši zinā tonī, kā reizi, kur izvērsties ikonām un nebūtu raibi...
Nu nezinu , man prasti ka ekranbilkdes stav ta bilde kura no manis pasja tasitam TOBRID patik vislabak , mainas ne parak biezji kaut bildeju daudz , Parasti gandriz vienmer B/W variants lai netrauce . Nju reizem panemu kautko no Servissa piemeram to ko man rada Stern serviss.
nesaprotu, ko jus esat iepringushi uz labo malu. man parasti ir vai nue neliela aktiiva kvadratveida bilde pa vidu, vai ari mieriiga pa visu ekranu. tas tapec, ka ikonas tapat aiznjem 70-95% no darbvirsmas. ar visu samazinato izmeru un atstarpeem.
versatile:man parasti ir vai nue neliela aktiiva kvadratveida bilde pa vidu
man arī pa vidu, bet ne obligāti kvadrātā, tik pat labi var būt 2x3 vai 3x2, kā arī iespējami jekādi citi formāti, konkrētās bildes tiek izvēlētas pēc noskaņojuma, brīdī, kad iepriekšējā ir apnikusi.
Uz mana m., jau deviņus mēnešus, Annirsa plikbilde uz pilnu ekrānu!!! - dupsis = mizkaste, googles links tur kur šā smadzenes... vel šis tas - šur tur, bet neteikšu, lai Ilze neapvainotos...;D