forum.gif
1 solji ieksh shejienes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Ieteikumi / 1 solji ieksh shejienes
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 15.07.09 00:15
 citēt
Viss ir saprotams liidz briidim, kad tas ir jaaizdara. Visas lietas ar domaashanu un eksperimentiem atradaam, bet ar bilzhu veerteeshanu kritikai gaaja pagruuti, nu nekaadi neaizgaaja kaa var dabuut sarkanus ciparinjus un lai tie paraada, ko es par to bildi domaaju, liidz briidim, kad nesen atduuraamies ar degunu kreisajaa joslaa, kur to visu var smuki sakjekseeti. // Tas noziimee, ka shito lietu pie paliidziibas ir jaatrunaa nedaudz plashaak, iespeejams.
Viens taads varbuut pastulbs jautaajums (bet arii shim atbilde nav veel rasta) - kaapeec ieejot fotOblogaa neraadaas visi raksti, bet tikai publiskie?
Paldies Jums.
Publicēts: 15.07.09 10:55
 citēt
ciparinji paraadaas, kad ir vismaz 2 vai 3 bildes ieliktas. jaalasa BUJ.
par otro - nez, a tas traucee?
Publicēts: 15.07.09 11:18
 citēt
ciparinji paraadaas, kad ir vismaz 2 vai 3 bildes ieliktas. jaalasa BUJ. - izlasiiju, tas bija arii peec tam
.
iisteniiibaa traucee, bet varbuut es taads 1 diivainiitis
Publicēts: 15.07.09 11:37
 citēt
Kica: Viens taads varbuut pastulbs jautaajums (bet arii shim atbilde nav veel rasta) - kaapeec ieejot fotOblogaa neraadaas visi raksti, bet tikai publiskie?
Paldies Jums.

Tas toš pastulbs jautājums , uz kuru jau jautajot ari atbildēji . PUBLISKIE radas PUBLISKI bet NEPUBLISKA foruma raksti kapec lai raditos publiski , tapec jau tas ari ir forums tika kolchoza dalibniekiem:):)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):