A, un digitalo objektivu iedarbibas uz libido analize analogo objektivu perspektiivaa. Un kadi uzstadijumi vajadzigi smukam portretam? Padalaties, profi!
interesanta teema vareetu buut - kur palicis Haiduks. Gudris vakar izvirziija hipoteezi, vai tik nav nomiris katraa zinjaa peec atgadiijuma, ka kaads bija uzlauzis vinja kompi? shamais vairs nav taa iisti maniits spamojam... re portretu Juris ar taads satrakojies...
labs nāk ar gaidīšanu, mākslīgi uztaisīt mega topiku nav tik vienkārši, vismaz, daudz maz ievērojot sabiedriskās attiecību normas............ir daži temati padomā, bet to tālākā attīstiba varētu būt saistīta ar necenzētu izteicienu lietošanu, plašām masām pieejamā projektā......vēl ir variants pacelt dienas gaismā kaut ko supperdebīlu, bet ātrumā nekas nenāk prātā..............
vot , man interese , cik biezhi un kapec dazhi personazhi maina avataras un arko tas ir saistits ? Kkadi kompleksi, meklejumi sevi idealu, narciscizms vai kas cits ?
andrespey:vot , man interese , cik biezhi un kapec dazhi personazhi maina avataras un arko tas ir saistits ? Kkadi kompleksi, meklejumi sevi idealu, narciscizms vai kas cits ?
ja cilveekam ir seja - taa ir profilbilde. Ja kaut kaada huinja - avatars. gan vens gan otrs - gluzhi kaa noskanjoums - var mainiities katru dienu.
Annirs, nealkstu šeit pavadīt 24h diennaktī, tāpēc nav man ne atkarības, ne bezdarbības aizpildīšana pie kompja. Es labāk sēžu ķirsī un ēdu ķiršus cauru dienu nekā spaidu vislaik F5, un cepju augšā beztolkšova tēmas