Kurš te pēc superbildes jautāja, lūdzu ideja patiesai mākslai, dziļai kā jūra: Kaķis, pudele un es ķirsī, liels, smuks, ar trim beibēm gultā pilnmēness saulrietā starp puķēm uz lielā Ķīnas mūra pie Niagāras ūdenskrituma blakus Eifeļa tornim ar zvirbuļiem, stārķi un piramīdām fonā zem lidmašīnas spārna, fototopā iekšā.
Annirs – a ko tad gaidīji, ja ne par māxlu? Te tak visi topiki tikai par to, ja nu vienīgi vēl arī – par manu dziļo dvēseli un izcilo vietu tajā māxlā. shvaboc – patiesas mākslas vārdā es pat visas trīs beibes pastumdīšu, ne tikai kontinentus
vot blja, seezhu es te stapr maaksliniekiem birojaa... nu nav ta maksla, nav....
a vot kakjiitis no 12aa staava pret asfaltu - jaaaaaaaaaaaa. ar platlenjki, lai redz smadzenes, kas izshkjaidiitas pret kaiminju sashas 2o golfu... jaaaaaaaaa....
versatile:vot blja, seezhu es te stapr maaksliniekiem birojaa... nu nav ta maksla, nav....
a vot kakjiitis no 12aa staava pret asfaltu - jaaaaaaaaaaaa. ar platlenjki, lai redz smadzenes, kas izshkjaidiitas pret kaiminju sashas 2o golfu... jaaaaaaaaa....
tavas juutas par kakjiem jau sen pamaniitas. kakus nevajag aiztikt.
Da nē.. Brauc "nāra" savā mašīnā, pēkšņi redz, ceļa malā, pie dīķa sēž vecis ar makšķerē iekārtu zābaku un iemet to zābaku kā āķi ezerā un sāk gaidīt. Ziņkārīgā "nāra" apstājas un vaicā makšķerniekam - Klau, kas tā par jocīgu makšķerēšanu un kā ķeras? Makšķernieks attrauc: - Iedosi pameņģēties vai "paņemsi aiz vaidziņa" - pateikšu... "Nāra" pikta un aizvainota aizcērt durvis un brauc prom. Tiesa ziņkāre neliek mieru - pēc brīža griež atpakaļ un brauc vaicāt to pašu makšķerniekam, bet atbilde tā pati. Atkal jābrauc prom niknai, bet tā ziņkāre dara savu - atbrauc ij atdodas makšķerniekam un vaicā - Nu beidzot stāsti kā ķerās? Jams atbild: -Par zivīm nezinu, bet šodien Tu esi jau otrā...
orks:Tēmu par sexu, krāniņiem un objektīviem....? Lūdzu: Kā es ar abiem megazūmiem no jumta nop...os un kas no tā iznāca.
par drošību vajadzēja padomāt ???? tas reāls stāsts ? Kā ta bija ?
Reāls, reāls, tik pat, kā citos topikos teiksmas par fotomāxlu un supertehniku. A kāda tur drošības domāšana, kad karstā saulē uz bleķa jumta beibi bildē ar abiem zūmiem, vai tad drošība prātā.... Kas iznāca - viens zūms kaput, otrs vēl darbojas.... pagaidām. Kas grib, var ticēt.
Makšķernieks sēž, makšķerē. Šim nekas neķeras, toties blakus kaimiņš vienu pakaļ otri velk. Makšķernieks neiztur: -Uz ko tu tās zivis ķer? Kaimiņš atbid: -Uz baltmaizi, tikai kāt es pieberu tabletes pret triperi.... Makšķerniekam amats rokā. Pirms nākāmās makšķerēšanas makšķernieks aidā uz vietējo aptieku. -Man lūdzu tabletes pret triperi. Aptiekāre ar smaidu uz lūpām patstāvīgam klientam: -Jau noķērāt? Makšķernieks aizsapņojies par lielo lomu atbid: -Vēl ne, bet zinu kur labi ķerās!