forum.gif
Canon, Nicon, vai Olympus
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Canon, Nicon, vai Olympus
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.07.09 13:27 labots
 citēt
Gudris:Nilss nu es saprotu saprotu...2.8 jau nav tas pats kas 2...bet nu nekas...toties jums liela matrica lai vieglak putekļus noslaucīt :D

tas noteikti ielīksmo oļika izmantotājus jājoties ar smirdīgajiem kitiem !
Kā saka - vīzija tālēs taču skaista........un labākie šoti tikai taps, kad maģiskais 2.0 ieguls tulznainajā plaukstā........
Publicēts: 15.07.09 13:27
 citēt
NilsS:
Gudris:e]

paldies...a to es ta ka idiņš ņemos :D

nē, nu man ar šādām problēmām nav jāsaskarās, smirdīgais Canons ražo tizlus zūmus ar fiksētu F 2.8....un fiksus ar, bet tā kā tiem NAV smuks blūrs un gaismu ar vāc ne tā, tad tas neskaitās :(
tā ka es te tik tā pavāvuļoju savā nodabā, neba man ar gudri mērīties prasmēs valdīt pikseļus

Nu tak neīsto gaismu vāc, vajag tak DIGITĀLO :) Tad viss ir štokos, i būrs īstais būs un raw's arī sanāks mega kruts, kurā varēs TĀDAS lietas sadarīt.... Bet to jau ne Oly lietotājam nekad nesaprast :(

:DD :DD
Publicēts: 15.07.09 13:30
 citēt
Grebcha,a kur lai to digitālo gaismu rauj ta? un canonu tāda nevar sabojāt? :s
Publicēts: 15.07.09 13:31 labots
 citēt
Gudris:rekur ideāls piemērs ka nevaig darīt www.fotoblog.lv... cilvēkam ir dārgs body bet uzkruvēts lēts stikls un rezultātā kvalitāte nekāda :(

asumā pat tas lētais 1.8 fikss izcirtīs vismaz 95% jebkuru zūmu.
Bet tā kā gudrim ir sava, oļika digifizika un olioptika, tad tas neskaitās :(
Publicēts: 15.07.09 13:32 labots
 citēt
Gudris:Nilss nu es saprotu saprotu...2.8 jau nav tas pats kas 2...bet nu nekas...toties jums liela matrica lai vieglak putekļus noslaucīt :D

Jā, jā digitālajā gaismā vienmēr vajag fragmu raut vaļā līdz 2,0, ja ir tad līdz 0,95 vai pat vairāk tad tik īstās bildes nāk ārā!
;)

Un ja ir stikls ar staigājošo fragmu ir jāpielāgo tehnika - (RAWs) savām vajadzībām - jāstaigina piekseļi, kopā ar fragmu un jābildē digitālajā gaismā bildes, lai var pēcāk ravā pikseļus pareizos ceļos iestaigināt da nebūtisko nenoeksponēšanas šaizi apiet... :D
Publicēts: 15.07.09 13:34
 citēt
Vot kanoni un citi nav tik advancēti kā Oly, vienkārši kanona lielā matrica tik smalku gaismu nevar uztvert :( tiem vēl garš ceļš ejams līdz Oly līmenim :)
Publicēts: 15.07.09 13:36 labots
 citēt
Gudris:

To, ka varētu aizgriezt ciet un miers, jaunietis neiedomājās :(

paldies...a to es ta ka idiņš ņemos :D

nu ja bļ*...ja stikls staigaa 3.5-5.6 tad uzliekot uz 6 nekas nekur nestaigaas vairaak...blj* toč idiņš :D

aaaaaaaaa, pareizi, oļikam gudra rokās viss staigā, nu sōre par tizlo repliku
Publicēts: 15.07.09 13:37
 citēt
Gudris:rekur ideāls piemērs ka nevaig darīt www.fotoblog.lv... cilvēkam ir dārgs body bet uzkruvēts lēts stikls un rezultātā kvalitāte nekāda :(
tas leetais stikls ir daargaaks par Tavu smirdiigo zuumu. un kvalitaate labaaka, bilde arii labaaka par visaam Tavaa bildeem kopaa, ja kas...
vai speej defineet shajaa gadiijumaa kvalitaates kriteerijus? nav nezheeliigi ass???
Publicēts: 15.07.09 13:38
 citēt
digitataalajos objektiivos iekshjaa kaut kaada elektronika, procesori?
Publicēts: 15.07.09 13:39 labots
 citēt
Annirs:
tas leetais stikls ir daargaaks par Tavu smirdiigo zuumu. un kvalitaate labaaka, bilde arii labaaka par visaam Tavaa bildeem kopaa, ja kas...
vai speej defineet shajaa gadiijumaa kvalitaates kriteerijus? nav nezheeliigi ass???

un gaišs, ja kas, bet protams - dzimtais olizūms ar 3.5-5.6 visu rēķina digigaismas mērvienībās un tad izrādās, ka vis čiki !
Publicēts: 15.07.09 13:39
 citēt
Nereālās (plastmasīgās) krāsas var labot ar vienkāešām datorprogrammām. Bet ne visas nereālās krāsas ir tik sliktas.
Publicēts: 15.07.09 13:40 labots
 citēt
gneza:digitataalajos objektiivos iekshjaa kaut kaada elektronika, procesori?

nujā, uzprasi gudrim, izstāstīs.
Īpaši jau par gaismas ievākšanu digistiklos visu noskaidro, tur gudris ir specis !
vot un ja to nezina, var iebraukt baigā lažā, pērkot vecos tipa filmu stiklus, kuri atkal nekam neder, karoče gudris rastolkos....
Publicēts: 15.07.09 13:42
 citēt

Vispār tas bija lēts izgājiens... No tavas puses Gudri...
Publicēts: 15.07.09 13:43
 citēt
vispaar jau arii ar olimpu sanaak labas bildes...
Publicēts: 15.07.09 13:46
 citēt
Gudris:

asums te mazāka skāde...izšķirtspēja nekāda.. līdz ar to detalizācija dir** kontrasts un krāsas kā ziepim...kur te ir FF priekšrocības...ok daudz pixeļi..bet šis pierādījums ka dārgam body un lielai matricai nav nekādsa nozīme ja nav kruts stikls !!!

kontrasts un krāsas ir tieši tādas, kādas izvēlējās autors un pēc pārsimt mpix izmēra digibildes noteikt stikla detalizāciju utt var tikai gudris
Publicēts: 15.07.09 13:47
 citēt
jociigs Tu esi... izshkjirtspeeja... da labi, ko tur daudz
Publicēts: 15.07.09 13:47
 citēt
Annirs:vispaar jau arii ar olimpu sanaak labas bildes...

:)
Publicēts: 15.07.09 13:51
 citēt
Es arī reizi par visām reizēm gribētu dzirdēt (lasīt) Gudra "kvalitātes" definīciju. Tik daudz dzirdēts no šā "nav kvalitātes", "nav kvalitātes", bet ej nu sazin, ko šis ar to domājis...
Publicēts: 15.07.09 13:54
 citēt
NilsS:
Gudris:

asums te mazāka skāde...izšķirtspēja nekāda.. līdz ar to detalizācija dir** kontrasts un krāsas kā ziepim...kur te ir FF priekšrocības...ok daudz pixeļi..bet šis pierādījums ka dārgam body un lielai matricai nav nekādsa nozīme ja nav kruts stikls !!!

kontrasts un krāsas ir tieši tādas, kādas izvēlējās autors un pēc pārsimt mpix izmēra digibildes noteikt stikla detalizāciju utt var tikai gudris

Neblamējies NilS, kā tad nevar pateikt detalizāciju? Tak pat pēc 26x36 pix bildītes uzreiz redzams ar kādas izšķirtspējas/detalizācijas stiklu da matricu bildēts.
Vēl labāk var to ieraudzīt digitāli palielinot bildi... ;)
Publicēts: 15.07.09 13:58
 citēt
palaidniex:
NilsS:stikls !!!

Neblamējies NilS, kā tad nevar pateikt detalizāciju? Tak pat pēc 26x36 pix bildītes uzreiz redzams ar kādas izšķirtspējas/detalizācijas stiklu da matricu bildēts.
Vēl labāk var to ieraudzīt digitāli palielinot bildi... ;)

vai arī........gudri diršot
Publicēts: 15.07.09 14:00
 citēt
paskatiijos to meitenes bildi, nepatiik, tie digitaalie objektiivi tak taisa nepareizu bildi
Publicēts: 15.07.09 14:02 labots
 citēt
gneza:paskatiijos to meitenes bildi, nepatiik, tie digitaalie objektiivi tak taisa nepareizu bildi

tu zēn ej īstajās sliedēs !
būsi mums gudris II

PS varu tik piebilst, ka manuprāt neriktīgas bildes taisa fotogrāfi, kamēr stikls fiksē vien to, kas priekšā.
Publicēts: 15.07.09 14:11
 citēt
Gudris:
gneza:paskatiijos to meitenes bildi, nepatiik, tie digitaalie objektiivi tak taisa nepareizu bildi

apskaties man bildes albūmā...visas ir bildētas ar un tad apskaties Nilss bildes kas bildētas Canon un Annirs bildes kas bildētas ar Nikon...un tad izdomā pats kuru bilžu kvalitāte Tev labak patīk...neklausos šitos stulbos ieteikumus bet skaties pats !!!
Gudri - man lielaakaa dalja ar zenit fotografeetas. un ir ar nokia telefonu ash piecas bildes, taa ka atslaabsti

bilde rodas galvaa nevis fotoaparaataa
Publicēts: 15.07.09 14:12
 citēt
moš labāk būtu salīdzināt visu triju tēlu NEAPSTRĀDĀTĀS bildes?
Citād iepatiksies vēl "Gudra" pēcapstrāde, bet tā, kā zināms nenāk koplektā ar svaigi nopirkto Oly... ;)
Publicēts: 15.07.09 14:13 labots
 citēt
palaidniex:moš labāk būtu salīdzināt visu triju tēlu NEAPSTRĀDĀTĀS bildes?
Citād iepatiksies vēl "Gudra" pēcapstrāde, bet tā, kā zināms nenāk koplektā ar svaigi nopirkto Oly... ;)

pareiza doma. Turklāt es te neesmu nekāds Canon standarts :)

+ orģinālizmēra failus ! Uzreiz rastos zināms priekšstats
Publicēts: 15.07.09 14:14
 citēt
man labaak patiktu ja bildi taisiitu fotoaparaats
Publicēts: 15.07.09 14:15
 citēt
Publicēts: 15.07.09 14:22
 citēt
gneza:man labaak patiktu ja bildi taisiitu fotoaparaats

www.fotoblog.lv...
Publicēts: 15.07.09 14:23
 citēt
paskatiijos Gudris bildes .labas, es arii taa gribeetu. cik tuvu taam meiteneem var pieiet
Publicēts: 15.07.09 14:25
 citēt
gneza:paskatiijos Gudris bildes .labas, es arii taa gribeetu. cik tuvu taam meiteneem var pieiet
ja bildeesi ar zivsaci, tad vareesi pat sajust karsto elpu. ja zuiko gaisho megazuumu, tad buus jaapameklee skatu mekleetaajaa un peec tam vinja noteikti paguus aizmukt....
Publicēts: 15.07.09 14:25
 citēt
gneza:paskatiijos Gudris bildes .labas, es arii taa gribeetu. cik tuvu taam meiteneem var pieiet

a bez fočika tipa slabo pieiet ?:)
Publicēts: 15.07.09 14:29
 citēt
dreebes arii driikst piekaartot
Publicēts: 15.07.09 14:31 labots
 citēt
gneza:dreebes arii driikst piekaartot

pupus ar. Un ne tikai.
a moš pa pirtnieku iekārtojies ?
vai masāžistu, moš žigolo ?
bet nu ja tīk kārtot drēbs, tad pārdevēja/konsultanta amats jau gaida.......
Publicēts: 15.07.09 14:35
 citēt
varbūt uzreiz vajadzēja skaidri uzdot jautājumu: "kura brenda slieka ir labāka zivju (meiču) pievilināšanai?"?! ko te lieki gvelst par stikliem, zūmiem, fiksiem, digitālo gaismu, Gudra spējām koriģēt nef failus utt?!
Publicēts: 15.07.09 14:36
 citēt
gneza:dreebes arii driikst piekaartot

blin, gneza vai nu pa dziivi stulbs, vai arii vnk veel viens chakareetaajs uzradies! skatos pukjes bildee, a cik tuvu pukjeem var pieiet? a driikst no taam aiztraukt neveelamu putekli? pieskarties?
Publicēts: 15.07.09 14:38
 citēt
pēc stila tiešām izskatās, ka kāds mēģina tēlot kretīnu. Sanāk nu tā, ne pārāk
Publicēts: 15.07.09 14:44
 citēt
NilsS:pēc stila tiešām izskatās, ka kāds mēģina tēlot kretīnu. Sanāk nu tā, ne pārāk
toties mums gan sanaak buut par kretiiniem, ne? :D :D :D
Publicēts: 15.07.09 14:46
 citēt
Moš kāds uzlauziz nabaga profilu, da i izpildās pa pilnu programmu. :D
Publicēts: 15.07.09 14:53
 citēt
pukjes nevienam nepatiik. meitenes patiik. man patiktu kaartot meitenes
Publicēts: 15.07.09 14:54
 citēt
skaic, ka sanāk, Annir :)
tikai pilnīgs kretīns var iedomāties, ka nekad nav kretīns :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas