forum.gif
Pilnīgs OFF topiks...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pilnīgs OFF topiks...
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 15.07.09 15:43
 citēt
sevi neatradu. svaarstos starp 2 kategorijaam.
Publicēts: 15.07.09 15:44
 citēt
Schnircks:Visiem ir pazīstams ēšanas process, zināms arī process, kurš seko ar zināmu laika nobīdi.... Un cilvēki, kuri ar to bieži nodarbojas, tb di***ji...
Neliela klasifikācija:
di***ji vulgaris;
ap-di***ji;
uz-di***ji;
ie-di***ji;
daiļ-di***ji;
tukš-di***ji.....
Atpazīstat personāžus?;))

kuram pieskaitam sevi ?
Publicēts: 15.07.09 15:44
 citēt
mhm,skaidrs viss ar jumsīm..
Publicēts: 15.07.09 15:46
 citēt
veel jau mums ir biushie politikji. es tad labaak visi no nosauktajiem.
Publicēts: 15.07.09 15:46
 citēt
NilsS, profilbildee skatoties, ir jabut vai nu ne-juuraa- vai aatrskrienot- (darbiibas vaards)
Publicēts: 15.07.09 15:50
 citēt
Schnircks:Annir, neglaimo sev:)

ne velti tauta runā, ka politiķi nejēdz, kā dzīvo prastie slāņi, bez lietussargiem, specpiemaksām un citām foršām lietiņām.....
Publicēts: 15.07.09 15:51
 citēt
kaa re
Schnircks:Annir, neglaimo sev:)
iz neglaimoju...
es joprojaam esmu paardomaas, kaa atbildeet uz Tavu meilu, bija (bet laikam vairs nav) jautaajums, vai shaadas veestules joprojaam raksta speciaali noliigti pr cilveeki... bet nu labi...
ja ereiz offtopiks - iedomaajos, ka pat padomju spiegi un mossad agjenti kaadreiz atziistas, bet politikji - laikam nekad... taapeec MUMS jebkaada diskusija laikam nesanaaks

a varbuut kaut kur pirtii, papliko, lain redz ka nav ierakstiishanas ieriices - kaads politikis pateiktu - nu bija forshi, plosiijaamies, jo domaajaam, ka juura vienmeer buus liidz celjiem...
Publicēts: 15.07.09 15:54 labots
 citēt
-------------------------------------------------------
Publicēts: 15.07.09 16:01
 citēt
Schnircks:Annir, nu nespried pēc sevis- visi nav tādi kā Tu:)
Nu tad pastaasti - pļau;sanas čempionāts pa 14 000 Ls ir atbalsts laukiem? Vai vari sadabuut man preciizu taami? Un mezha dienu taames? Ar preciizaam poziicijaam un cilveeku skaitu? Lai var redzeet cik izmaksaajusi viena cilveeka "uzkodas" piemeeram? Zini, es dafiga visaadus pasaakumus esmu organizeejis, teaatra izraades produceejis, filmas - man ir jausma ko un pa cik var...

ps. pats uz shito visu akal uzprasiijies :D
Publicēts: 15.07.09 16:02
 citēt
Anir, neparspīlē politiķu nozīmi mūsu dzīvē. Tā ir daudz mazāk kā iedomājies.
Publicēts: 15.07.09 16:09
 citēt
davai - visi priecaajamies. Par bijushajiem, esoshajiem un par Gudri. Aamen!
Publicēts: 15.07.09 16:15
 citēt
Annir, iestājies tak kadā partijā un ej par ministru rukāt. varēsi visiem parādīt cik pareizs, taupīgs un visādi citādi vieds būsi. no malas parasti viss izskatās ļoti vienkārši un plakani.
Publicēts: 15.07.09 16:29
 citēt
KarlisK:
protams atpazinu, topika autoru kā spilgtu pēdējās kategorijas pārstāvi

uz-di***js
Publicēts: 15.07.09 16:34 labots
 citēt
tatad diršamtēma ir šodienas teema.. es jau sen teicu,ka FB vajg čatu :D
no politikas neko nejedzu un negribu jeegt, bet par dirsejiem shi tema ir un ta ir FB politika ..

patiesibaa dirseeji ir forshi :P
Publicēts: 15.07.09 16:38
 citēt
ironia:tatad diršamtēma ir šodienas teema.. es jau sen teicu,ka FB vajg čatu :D
no politikas neko nejedzu un negribu jeegt, bet par dirsejiem shi tema ir un ta ir FB politika ..

bucha!
Publicēts: 15.07.09 16:39
 citēt
ironia:

Taisniiba, ironia :)
Kaut kur lasiiju, ka, ja laiciigi neiet padirst un cieshoties, tad dziives ilgums var samazinaaties liidz pat 20 gadiem :)
Publicēts: 15.07.09 16:45
 citēt
adminiem patik ka spamo :D
Publicēts: 15.07.09 16:47
 citēt
citats no filmas The Last Word "šī ir lieliskā diena, tā sākas, kad kārtīgi no rīta padirsu...."
Publicēts: 15.07.09 17:01
 citēt
Šitie politiskie topiki ir baigi jautri. Īpaši, kad meklē vainīgos pie visādiem sūdiem. Un jo mazāk cilvēki zin un saprot par tēmu, jo jautrāk ir lasīt. Bet nu cilvēka domāšana ir tā iekārtota, ka vienmēr tiek atrasts "loģisks" izskaidrojums pagātnes notikumiem. Lai kādi tie arī būtu. Un vipārliecinātākie ir tie, kas ir stāvējuši malā.

Bet ja runā par lietu, tad vieni no galvenajiem atbildīgajiem pie šiem sūdiem vēl ar vien sēž savos amatos un "sargā" latu
Publicēts: 15.07.09 17:02
 citēt
ak34:Šitie politiskie topiki ir baigi jautri. Īpaši, kad meklē vainīgos pie visādiem sūdiem. Un jo mazāk cilvēki zin un saprot par tēmu, jo jautrāk ir lasīt. Bet nu cilvēka domāšana ir tā iekārtota, ka vienmēr tiek atrasts "loģisks" izskaidrojums pagātnes notikumiem. Lai kādi tie arī būtu. Un vipārliecinātākie ir tie, kas ir stāvējuši malā.

Bet ja runā par lietu, tad vieni no galvenajiem atbildīgajiem pie šiem sūdiem vēl ar vien sēž savos amatos un "sargā" latu
aga - veel latam piekjeries. tirlinsh
Publicēts: 15.07.09 17:09
 citēt
Annirs, offtopicam OFFtopicaa :)

Kas ir labaak? Devalveet latu par 10% vai samazinaat algas, pensijas u.c. budzheta izdevumus par 10%? :) Nu tiiri taa, njemot veeraa vairaakuma intereses.
Publicēts: 15.07.09 17:21
 citēt
Bzh = deval-d....js :)

tādi Latvijā arī izplatīti nelielos daudzumos :P
Publicēts: 15.07.09 17:22 labots
 citēt
Eliks:Bzh = deval-d....js :)

paldies dievam!
devalveet latu - a) tas ir pielikt nazi pie riikles visiem eiro krediitnjeemaajiem b)viss paliks automaatiski daargaaks jo neko nerazhojam un visu, tai skaitaa materiaalus un energjiju importeejam.

domaaju, ka vajadzeet dariit tieshi preteejo - celt lata veertiibu :D
Publicēts: 15.07.09 17:25
 citēt
Ziniet, man atkal šajā valstī nepatīk klimats! Gribu, lai būtu kā Jaunzēlandē!!!!
Publicēts: 15.07.09 17:44
 citēt
Schnircks:Annir:..To ko Tuuzrakstīji par lata devalvāciju- varu pilnībā parakstīties! Tas neattiecas uz vērtības celšanu:)
a kaapeec ne? ieguvumi vairaak par zaudeejumiem... nu paruuktu valuutas fonds un citi idinju un sam ierinaatos....
Publicēts: 15.07.09 17:55
 citēt
Annirs:
Eliks:Bzh = deval-d....js :)

paldies dievam!
devalveet latu - a) tas ir pielikt nazi pie riikles visiem eiro krediitnjeemaajiem b)viss paliks automaatiski daargaaks jo neko nerazhojam un visu, tai skaitaa materiaalus un energjiju importeejam.

domaaju, ka vajadzeet dariit tieshi preteejo - celt lata veertiibu :D

Tu taads vieds un gudrs izklausies :)
Kaada man ir starpiiba, vai man algu samazina par 10%, to vienkaarshi neiedodot tik daudz vai devalveejot valuutu, ja man jaamaksaa krediits eiro :)
Kaa arii izskaidro, kaada man ir starpiiba, ja man algu samazina par 10%, to neiedodot tik daudz vai devalveejot, un maksaajot fotolatus fotoblogaa devalvaacijas vai vienkaarshas nedoshanas gadiijumaa :)

Es nesaku, ka kaut kas buutu jaadara. Es tik gribu saprast, kas notiek vienaa un kas otraa gadiijumaa :)
Publicēts: 15.07.09 17:59
 citēt
Annir, protams ka latu atcerējos. Politiķi pat visi kopā nav tik daudz nospēruši cik ļaunuma ir nodarījusi monetārā politika un dažu labu politiķu neizlēmība. Bet par devalvaciju -- mēs, protams, varam uzvilkt rozā brilles un domāt ka viss apkārt ir skaists. Tas gan nekādā mērā nemaina realitāti. Ja lata vērtība ir, piemēram, 0,7 eur, tad tas ir fakts. LB noteiktais kurss tikai piemāna cilvēkus, liekot viņiem iedomāties, ka ir bagāti. No tā tad visas problēmas. Bet tas ka mākoņtēvs vai kāds mazāks politiķis ieshēmo sev kādu biznesu, vai kabinetā no darba brīvajā laikā nodarbojas ar savu hobiju, mūs kā šīs valsts iedzīvotājus nepadara nabagākus. Politiķi ir tādi paši cilvēki kā citi. Par savu un tuvāko labklājību ir jārūpējas pašam. Tad nevajadzēs satraukties par to cik kurš ir "nozadzis"
Publicēts: 15.07.09 18:03
 citēt
ja kaads sev sasheemos lata devalvaaciju, tad taa buus reaala visas valsts apzagshana.

ak34 - TAVS STULBUMS IR NEIZMEEROJAMS!!!!! LJAUJ MAN NEMAKSAAT NODOKLJUS UN ES PATS RUUPEESHOS PAR SAVU LABKLAAJIIBU. Biznesa sheemotaaji to dara par nodoklju naudu - Tu auns esi ka nesaproti tik vienkaarshu lietu? Piemeeram taa Gulbe, kas ntajaas padomees sanjeema kaut kaadus padsmit tuukstoshus - Tu ko domaa - taa nauda nokriit no gaisa? te pat pofig cik vinja atdod partijas melnajaa kasee!
Publicēts: 15.07.09 18:04
 citēt
Mārtiņ - nu pastāsti - kāds valstij labums no Gulbes. Nu kamon!
Publicēts: 15.07.09 18:05
 citēt
Izskatās pēc cilvēka bez sāta un bremžu sajūtas.
Publicēts: 15.07.09 18:05
 citēt
Kas tas par nožēlojamu cilvēku, kurš savas bijušā darba problēmas un nespēju sadzīvot ar mēdijiem un nez ko vēl lien ķidāt un mazgāt pilnīgi neatgilstošā vietā. Izsaku līdzjūtību. Laikam neviens nekur citur vairs neuzklausa?

Es līdz nesenai pagātnei pilnībā atbalstīju mūsu zemkopības ministru, gan kā biologs biologu, gan arī tāpēc, ka saskatīju daudz ko racionālu darbībā. Kopā ar otru biologu, tikpat ilggadīgu ministru un profesionāli, veidojās iespaids, ka vismaz dažas būtiskas nozares mūsu valdībā ir drošās rokās. Žēl, ka trešais biologs visai ātri nosvīda no varas skatuves...

Nekad neesmu publiski analizējis zemkopības ministra profesionālo darbību un netaisos to darīt, bet šāda darbība blogā ir apkaunojoša. Labāk dibināsim biofotogrāfu pulciņu un runāsim par dabas bildēšanu, bet nenolaidīsimies līdz zemākajam līmenim. Neņem ļaunā!
Publicēts: 15.07.09 18:23 labots
 citēt
Annir, kā jau rakstīju iepriekš - šādi pafleimot dažreiz ir laba izklaide. Man nav nemazāko ilūziju, ka varēšu kādā mērā likt domāt sociķiem, lai saprot pretrunas savos pasaules uzskatos. Es diezgan labi zinu kā darbojas visa mūsu valsts pārvaldes sistēma un saprotu arī, ka pie sabiedrības, kura grib lai valdība par to parūpējas, savādāka sistēma nav iespējama. Tā pat ar nevajag piesaukt, "ka citur ir labāk". Man paziņas vecās Eiropas un ASV valstīs ir stāstījuši cik maksājuši lai dabūtu kādu kādu labu pasūtījumu, cik bieži klientus veduši uz striptīz klubiem utt. Piemērus var atrast cik uziet, un tādus ka mūsu vietējo politiķu shēmas nobālēs salīdzinājumā ar pieredzējušāku valstu darboņiem.

Visādā ziņā pie mums nav sliktākā situācija. Viss ir atkarīgs no tā ar ko salīdzina. Ir valstis, kur par valsts pasūtījumu ierēdņiem jāatdod vismaz 30%, policisti maksā kukuļus saviem bosiem, lai iedod jaunu BMW ar ko patrulēt un tauta bez sakariem dzīvo nabadzībā utt.
Publicēts: 15.07.09 18:45 labots
 citēt
ak34 - nu protams, ir jau ari Zimbabve. jautajums, vai salidzinat vajag ar tiem, uz kuru limeni tiecamies, vai otraadi.
un intereshu lobiji ir dabiska lieta. un summas ari varbut ir smiekliigas uz rietumu fona... bet ne uz iedzivotaju skaita/vid ienjeemumu liimenja.

neieshu tagad kritizeet katra atseviskja iereednja darbu - ari gjimenee parsvara visi ir nodarbinaati valstii. tiesa, nevis sezh kabinetos, bet straadaa. tas ir, veel ir nodarbinati. pedejais menesis.

Un fakts iz dziives.
Vides sporta speeles pirms 2 vai 3 gadiem, ja nemaldos, pie Zvartes iezha. Sajukushi man tie ikvasaras pasakumi... Isak sakot, ar gaisa balonu atlidojushais - nu ok, te laikam parspileju, bet gaisa balons pasakuma bija gan, tik neatceros kada sakara - Veldres kungs uzrunaa sanakushos visas Latvijas Vides ministrijas pakljauto instituuciju darbiniekus - sveikti shajaa briivdabas seminaaraa (jo tika maksaata komandejuma nauda, un formali tas ta ari bija noformets - ka seminars) uz ko visi klatesoshie - domaju tukstotis vai 2i bija stabili, mosh vairak - atbild ar skaljiem smiekliem. Vai jariko shadas sporta speeles? jaa, kapec ne. Vai ir pareizi to noformet ka seminaru? nez vai... Vai tas viss bija ar ministra zinju? a kaa savadak?

Shis ir tas cinisms, kas jaizniidee.
Publicēts: 15.07.09 18:47 labots
 citēt
Schnircks:
ie-di***ji;
daiļ-di***ji

pohuj politika! es par labu foto un daudz pozitiiva spama :*
Publicēts: 15.07.09 19:01
 citēt
versatile, ar ko tad gribi salīdzināt? Nevienā brīdī nebiju domājis Zombabvi. 30% kick-backi nav rietumu valstīs pieņemti, bet bijušajā PSRS teritotijā tā ir bieži sastopama prakse. Savukārt 5-10% kicbacki ir diezgan tipiska lieta arī vecajā Eiropā. Par to gan TV neviens skaļi nestāsta. Bet tādi sīkumi kā striptīzklubs klientiem, brauciens komandējumā pirmajā klasē ar mīļāko, radinieku un draugu iekārtošana siltās vietās utt. ir normāla prakse pilnīgi visās "civilizētajās" Rietumu valstīs.

Savukārt par to cinismu, par kuru rakstīji. Uz to var paskatīties no vairākām pusē:
1) tas bija vēl "treknajos gados", kad darbininieki pie pirmās izdevības ieradās pie priekšnieka paprasīt 30% algas pielikumu, veselības apdrošināšanu un visus citus bonusus sporta spēles ieskaitot. Un pamēģini to neizpildīt -- būs prom! Visu šo laiku esmu bijis darba devēja lomā un labi saprotu kāpēc šādi pārspīlēja
2) vienīgais veids kā cīnīties pret korupciju un naudas izšķērdēšanu ir atņemt naudu. un kopā ar to funkcijas. respektīvi atdot visu, ko var privātajam sektoram. tīri teorētiski valsts varētu nodrošināt policiju, armiju un tiesas. Būtu mazāki nodokļi, vairāk naudas iedzīvotājiem, bet arī lielāka atbildība par sevi. Citas funkcijas gandrīz pilnībā ir nododamas privātajiem. Tad arī pazudīs visa korupcija. Bet tas nav pieņemams mūsu sociālistiskajai sabiedrībai un ierēdņiem. Tauta grib lai par viņiem rūpējas un ir "labklājības valsts" Bet tas vienmēr un visur nāks komplektā ar korupciju. Nelīdz pat nāvessodi par kukuļu ņemšnu, jo ir valstis kur tādi ir un ik pa laikam kādu arī izpilda.

Līdz ar to es izvēlos taupīt savas nervu šūnas un par šo lietu nesatraukties.
Publicēts: 15.07.09 20:24
 citēt
maartinj - bez tukshiem salmiem un citu aprunaashanas. pastaasti par Gulbi. Ko vinja dariija???
Publicēts: 16.07.09 09:48
 citēt
davai neizlocies - cik padomees uznjeemumos kuri bija Tavaa paarzinjaa? cik biezhi apmekleeja/slimoja? Piedod ka taa intereseejos, man bijis tas neteiksim gods, fakts vinju satikt darba lietaas un es teikshu taa kaa domaaju - kaa speciaalists - pilniigi baala nulle.
Publicēts: 16.07.09 12:21
 citēt
Schnircks:Manā kompetencē- vienā LVM.
Darbas nav tikai sēde, kā to mēdz pasniegt.

nebūtu forši šo di.....u vienkārši izbeigt ?
Publicēts: 16.07.09 13:01
 citēt
Annir, par ko Tu balsoji iepriekšējās vēlēšanās ? Pirms Krīzes!
Publicēts: 16.07.09 13:20
 citēt
NilsS:
Schnircks:Manā kompetencē- vienā LVM.
Darbas nav tikai sēde, kā to mēdz pasniegt.

nebūtu forši šo di.....u vienkārši izbeigt ?
paskaties - kas ir shii topika autors... jautaajumi laikam lieki....
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas