Haiduks:Lunim bija skaists teiciens, kuru es aizņemos un bieži no pirtiņas tiek piešķirts ZINOŠA DIRSĒJA goda nosaukums... un ja cilvēkš ir dirsējs, tad ir, un naf ko likt daudzpunktes
NilsS, kā citi var to uzminēt, par ko tu nebalsosi, ja tu pats to nezini. To ko tu te raksti ir tikai tukša bravūra, pazīmēšanās, meklējot sarakstā savu vietu
Gadījums visai klasisks. Sākas tas bērnībā. Gadās puisītim, kā jau daudziem puisīšiem, saslapināt bikses gan miegā, gan nomodā. Līdz gadiem sešiem. Māte, varbūt pat kāda nepazīstama sieviete sabiedriskajā transportā par to kaunināja. Puisītis izstrādāja aizsargmehānismu, problēmas noliegumu. Gadi gāja, puisītim urīna nesaturēšana pārgāja. Bet palika psiholoģiskie aizmetņi. Izsaukts uz paklāja paskaidrot savu uzvedību un rīcību brieduma gados, nu jau lielais puisītis zemapziņā atceras bērnību. Re, pat tēmas pieteikumā runāts par vienu no diviem puisītim nekontrolējamiem dabiskajiem atvieglošanās procesiem. (Neesam jau tādi skeptiķi, paralēles starp nenostrādātām bildēm un to sadzīviskajām tēmām, čata valodu un paradumiem un personības vienkāršumu nevilksim.) Ir trenējies zinātniskā komunisma retorikā, tāpēc kādu laiku, neko konkrētu nepasakot, ir izdevies noturēties, noliedzot problēmas un netieši novervējot konsultantus attiecībām ar Fotobloga publiku. Dzīve šķiet salda, ja apkārt ir savi konsultanti un fani, tāpēc cenšas turēties savrupus. Bet bērnības problēma par sevi atgādina. Darba augļi arī izrādās iepuvuši, bet iepuvušiem augļiem ir smārds. No bērnības traumas atbrīvoties nav viegli.
Trūkst tikai sadaļas Esi nobalsojis par manām bildēm: 0.
Pieņēmums "Fotoblog iztukšota atmiņas karte/pašreklāma: 300 kadri gadā" ir līdzvērtīgs "300 reizes, kad es kaut ko svarīgu tev atkal pateicu, bet tu, muļķis, jau 300. reizi nekā nesaprati".
Tas ir haiduka panjemiens lai paraditu, ka cilveka nav verts klausities - tikai abosluto lohi un idioti tachu neliek bildes blogaa, ne?
100%
fu.... es jau domaaju ka es viens taads... haidukam jau patiik sevi asocieet ar fb un jebkursh iebildums automaatiski noziimee "atkal viena maitu lija uzbruuk fotobloga tautai..."