par gaumi nestrīdās... man aizgājušajās reizēs jumtu rāva stereophonics, travis, manici, barselonieši ar bija labie... ah, un pienvedēji baigi smuki noducināja, tik žēl, ka nebija pierunājami uz atkārtotu iznācienu
a šogad ... tā īsti neko citu kā saldsērīgo Šinaīdu nemaz lūkot negribās... būtu vismaz tin-tingi atbraukuši, būtu vismaz papriecāties par ko - no sērijas - rekā ir cilvēki, kas vēl sliktāk pa mani mauj
njaa, shogad playliste taada paseeriigaaka. nu PV buus un Daikts... nu, Diks... Mobijs, vo.. i vel shis tas, bet taa - nasing. Malakavozi pag. gad bija labi nez kads tas otrs fests izvertisies pec paris gadiem bus reala alternativa negatiivusam!
var jau atrast citus risinājums, ja piekaušana ir vienīgais iemesls. ar ķieģeli pa seju, ar alus pudeli (pustukšu. tukšu nav jēgas, bet pilnu žēl) pa pakausi utt utjp man gan šķiet, ka sasars bija domājis, ka vajadzīgi mati, lai iederētos attiecīgajā sabiedrībā. bet šis jau nav nekāds metālistu festivāls. paskatamies, kas tur piedaļas: mobijs, sineda O konora, prāta vētra utt utjp.
Man atkal palika žēl, ka biju bez kameras... Bet patika šā kā tā. Vienīgais, kas nepatika, bija jūra. Bļin, nafig tur to akmeņu TIK daudz un dziļums sāka TIK tālu?