forum.gif
Pozitivus festivāls
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Pozitivus festivāls
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 19.07.09 20:43
 citēt
bija super!
Publicēts: 19.07.09 21:01
 citēt
jam an ar patika. paveicu viso iko velejos,
piedzeros saprata robezaas.
nu viss ka naakas,
kameras pietrukua tikai ik pa bridim :D
Publicēts: 19.07.09 21:39
 citēt
man pietrūka kameras, jo pamanījus visnotaļ daudz momentus, ko gribējās nobildēt, bet nebija ar ko. :) viena no šīm lietām bija psihās kaijas, kas tusējās laiku pa laikam pie cēsu alus skautves un gandrīz visu laiku riņķoja virs salacgrīvas estrādes, brīžiem metot lokus ĻOTI tuvu cilvēkiem. kad kaija PIEIET cilvēkam tuvu, tas normāli, bet, kad gar cilvēkiem LIDINĀS, to iepriekš tā nebiju redzējis, un labprāt to būtu bildējis (foni arī bija piemēroti, pat aizraujoši).

p.s. prāta vētras noslēgums ar reiganu iznācienu bija nepārspējams!
Publicēts: 19.07.09 21:43
 citēt
Praata veetra nenormaali labaa, Mobijs gan likaas nedaudz nosachkoja :D
Publicēts: 19.07.09 21:51
 citēt
Mobijis salīdzinoši ar Prāta vētru bija pilnīgs sūds, es pat līdz galam nenoskatījos/nenoklausījos. Vot Embony Bones gluži pretēji, dikti pārsteidza pozitīvi. :)
Publicēts: 19.07.09 22:16
 citēt
miller31:Praata veetra nenormaali labaa, Mobijs gan likaas nedaudz nosachkoja :D

es gan otrādāk teitku...
Publicēts: 19.07.09 22:19
 citēt
musco:
miller31:Praata veetra nenormaali labaa, Mobijs gan likaas nedaudz nosachkoja :D

es gan otrādāk teitku...

es arī otrādāk teiktu. Varbūt tāpēc, ka salīdzināju ar pagājušā gada PV koncertu Mežaparkā. BET skaņa PV gan bija drausmīga....to visi apstiprināja.
Publicēts: 19.07.09 22:54
 citēt
Skaņu ļoti labu pilnīgi visur pludmalē ir problemātiski un dārgi nodrošināt. Daudzi to nevar atļauties diemžēl PV arī.
Publicēts: 19.07.09 23:18
 citēt
alora:
musco:
es gan otrādāk teitku...

es arī otrādāk teiktu. Varbūt tāpēc, ka salīdzināju ar pagājušā gada PV koncertu Mežaparkā. BET skaņa PV gan bija drausmīga....to visi apstiprināja.

tad kad MOBY bija Ķīpsalā pirms pāris gadiem bija labāk
Jums gan tad jocīgas ausis, ka liekas, ka skaņa drausmīga, atceraties tā ir brīva daba.
Publicēts: 19.07.09 23:52
 citēt
Kādā pakaļā jūs stāvējāt ar savu drausmīgo skaņu? Es biju 2-10m no skatuves (gan PV gan Mobija uzstāšanās laikā). Skaņa normāla, nekādas vainas (mobijam un pv nebija nekādas atšķirības attiecībā uz apskaņojumu, a vot perfomance gan, un ļoti). "thank you, thank you" joprojām stāv ausīs, stulbais plikpauris! Ja ar Kauperu labprāt sadzertu, tad droši vien, ka ar Mobiju pat 5 minūtes neatrastos par ko parunāt. Taču no otras puses... Gaumes ir dažādas. ;)
Publicēts: 20.07.09 00:06
 citēt
Lielajai skatuvei skanja bija normas robezhas. Dohertijam un konorai gan bija sajaata.
Publicēts: 20.07.09 00:11
 citēt
alvils:Kādā pakaļā jūs stāvējāt ar savu drausmīgo skaņu? Es biju 2-10m no skatuves (gan PV gan Mobija uzstāšanās laikā). Skaņa normāla, nekādas vainas (mobijam un pv nebija nekādas atšķirības attiecībā uz apskaņojumu, a vot perfomance gan, un ļoti). "thank you, thank you" joprojām stāv ausīs, stulbais plikpauris! Ja ar Kauperu labprāt sadzertu, tad droši vien, ka ar Mobiju pat 5 minūtes neatrastos par ko parunāt. Taču no otras puses... Gaumes ir dažādas. ;)

Starpība ir ļoti liela stāvot pie skatuves pašas vai esot pie kkur pie vidus aizmugures! Tālāk jau skaņa "peld". Brīva daba tak...
Publicēts: 20.07.09 00:20
 citēt
Stāvēju gandrīz identiskā vietā PV, gan Mobija uzstāšanās laikā. Manām (ne tikai) ausīm likās, ka PV bija sliktāka skaņa. Dzirdēju pēc tam no cilvēka, kas stāv pie šprices, ka tiešām bija tehniskas problēmas PV koncī. Bet ne tas bija galvenais.
Alvils, "thank you" Mobijs saka gandrīz visos koncertos pēc katras dziesmas;)
Publicēts: 20.07.09 00:49 labots
 citēt
Pasākums bija super. Knapi izturēju līdz MOby un tad īsi pirms beigām atlūzu mežiņa duncinot
"To be up in my heart, To be up in my heart". Par ko šodien iedzīvojos baigās iesnās...

Notusēju visas trīs dienas ļoti ļoti pozitīvi.
Publicēts: 20.07.09 01:21
 citēt
lielajai skatuvei problēmas ar skaņu ir bijušas visus 3 gadus! vislabākā skaņa ir ~60 m robežā no skatuves un tad vēl uz pusi šaurākā joslā aiz skaņotāja- citur ir vienkārši troksnis, domāju, ka vainojama telpa

ēnivēj, Šineida rocks!!!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas