Ja man starp viņiem būtu jāizvēlas, tad es salīdzinātu.. un jēga būtu galu galā Tas jav nekas ka viens f2.8 bet otrs f4.. tak tikpat labi vienam no vinjiem piem suudīgāks kontrasts.. nav salīdzināms tik gaišums,pārējo visu var salīdzināt..
zoziitis:Ja man starp viņiem būtu jāizvēlas, tad es salīdzinātu.. un jēga būtu galu galā Tas jav nekas ka viens f2.8 bet otrs f4.. tak tikpat labi vienam no vinjiem piem suudīgāks kontrasts.. nav salīdzināms tik gaišums,pārējo visu var salīdzināt..
dos? IESPĒJAMS palīdzēs izvēlēties kurš priekš MANIS labāks Nav jau tā ka testi bezjēdzīgi.. varbūt tev neko nedod, bet kādam varbūt tā ir kā atbilde uz kādu jautājumu labi, peace.. Domāju ka nav vērts te spamot tālāk.. Šie ir tikai mūsu viedokļi.. Man nav vērts tev uzspiest savu viedokli, kā arī otrādi.. Priecīgus svētkus
70- 200 uz ff ir manas studijas diapazona objektīvs. Kāzās ļoti labs, lai atdalītu no fona un "nejaušos kadrus no malas". Pietiekoši garš. Labs portretiem- nav jābāž objektīvs ģīmī, kā piemēram ar 85 1.2...
Teikšu tā- man f4 derētu, bet tikai studijā. Ārā parasti lietoju 3.2-3.5. Ja vajag, ar ND, bet reti. 135 2.0 gan faktiski visu laiku stāv ar ND8. Tā atkal cita tēma- L fiksi. Krāsas, kontrasts, bokē...