forum.gif
Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / Canon EF 70-200mm f/2.8 L IS USM
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.12.09 20:16 labots
 citēt
Ja man starp viņiem būtu jāizvēlas, tad es salīdzinātu.. un jēga būtu galu galā :)
Tas jav nekas ka viens f2.8 bet otrs f4.. tak tikpat labi vienam no vinjiem piem suudīgāks kontrasts.. nav salīdzināms tik gaišums,pārējo visu var salīdzināt..
Publicēts: 24.12.09 20:52
 citēt
zoziitis:Ja man starp viņiem būtu jāizvēlas, tad es salīdzinātu.. un jēga būtu galu galā :)
Tas jav nekas ka viens f2.8 bet otrs f4.. tak tikpat labi vienam no vinjiem piem suudīgāks kontrasts.. nav salīdzināms tik gaišums,pārējo visu var salīdzināt..

Nu labi, salīdzini viņus pie f3.2!
Publicēts: 24.12.09 21:28
 citēt
Salīdzini pie piem 200mm un f4; f5.6; f8 :)
Salīdzini pie 135mm to pashu :)
Publicēts: 24.12.09 21:53
 citēt
nu salīdzināsi un ko tas tev dos?

NEKO

ja neko tad kāda jēga salidzināt un te gudri spriest?

NEKĀDA
Publicēts: 24.12.09 23:40
 citēt
zo:nu salīdzināsi un ko tas tev dos?

NEKO

NEKĀDA

ko ieguustu? uzzinu kursh shajaa testaa pie šīm konkrētajaam diafragmaam labaaks :D:D:D lol :D
Publicēts: 25.12.09 00:03
 citēt
zoziitis:
zo:nu salīdzināsi un ko tas tev dos?

NEKO

NEKĀDA

ko ieguustu? uzzinu kursh shajaa testaa pie šīm konkrētajaam diafragmaam labaaks :D:D:D lol :D

nu un ko tev tās zināšanas dos?
Publicēts: 25.12.09 00:08 labots
 citēt
dos? IESPĒJAMS palīdzēs izvēlēties kurš priekš MANIS labāks :) Nav jau tā ka testi bezjēdzīgi.. varbūt tev neko nedod, bet kādam varbūt tā ir kā atbilde uz kādu jautājumu :)
labi, peace.. Domāju ka nav vērts te spamot tālāk.. Šie ir tikai mūsu viedokļi.. Man nav vērts tev uzspiest savu viedokli, kā arī otrādi.. Priecīgus svētkus ;)
Publicēts: 25.12.09 00:40
 citēt
visi krutie testētāji... :D
Publicēts: 25.12.09 20:09 labots
 citēt
70- 200 uz ff ir manas studijas diapazona objektīvs.
Kāzās ļoti labs, lai atdalītu no fona un "nejaušos kadrus no malas". Pietiekoši garš.
Labs portretiem- nav jābāž objektīvs ģīmī, kā piemēram ar 85 1.2...

Teikšu tā- man f4 derētu, bet tikai studijā. Ārā parasti lietoju 3.2-3.5. Ja vajag, ar ND, bet reti. 135 2.0 gan faktiski visu laiku stāv ar ND8. Tā atkal cita tēma- L fiksi. Krāsas, kontrasts, bokē...
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):