šitas čalis tirgo to ko tu gribi, tik cik zinu nav LAT uz doto brīdi, bet vari meģinat sakomunicēt http://shutter.lv/index.php?name=Forums&file=viewtopic&t=6173
Pāris gadus lietots un nometis 200Ls tikai? Nu nezinu gan....
Portreti:Bez IS versiju objektīvi ir nedaudz asāki pie 3.2. Tāds mans novērojums. Esmu kādus padsmit tādus testējis, kopumā.
IS vajadzīgs tikai tiem, kam patiešām acīmredzami trīc rokas.
Tu neatklāji Ameriku (vai velosipēdu). IS ir papildus stiklu grupa, kas iespaido uz kopējo kvalitāti. bet anyway, jaunākie stikli iekš f4IS ir nedaudz labāki (dzidrāki un asāki), lai neteiktu, ka bez-IS ir asāks. Visi tie zoomi ir premium-stikli un nav ko tur čakarēties
nafig sit gaisā ? Labs tak....
Tāpēc ka mans NAV kanonists un vairs nekad nebūšu (vismaz tuvākajā nākotnē), a māsīcai tas stāv uz plaukta ar putekļiem pārklājies. Man nozaga fotosomu, šitais ir vienīgais, kas man palicis no iepriekšējā komplekta
Tie, kam ir IS-tie provee attaisnot taa nepiecieshamiibu... Tie, kam nav IS, savukaart, par visaam variiteem staasta, cik ljoti tas nav vajadziigs...interesanti man kaa veesturniekam, kamon!
gatisgatis:Tie, kam ir IS-tie provee attaisnot taa nepiecieshamiibu... Tie, kam nav IS, savukaart, par visaam variiteem staasta, cik ljoti tas nav vajadziigs...interesanti man kaa veesturniekam, kamon!
un tie, kam ir C70-200mm F4, teic, ka tas ir labāks par F 2,8 variantu.............................
gatisgatis:Tie, kam ir IS-tie provee attaisnot taa nepiecieshamiibu... Tie, kam nav IS, savukaart, par visaam variiteem staasta, cik ljoti tas nav vajadziigs...interesanti man kaa veesturniekam, kamon!
un tie, kam ir C70-200mm F4, teic, ka tas ir labāks par F 2,8 variantu.............................
Un patiesība ir visiem!
Katram no minētajiem objektīviem ir savi plusi un mīnusi... esmu bildējis ar 4 no 5 esošajiem variantiem...
nav sanācis bildēt ar canon 70-200F4L IS, šim objektīvam ar tiem plusiem ir tā švakāk...
iipasumaa bija 70-200mm f2.8 IS - paardevu, jo nebiju apmierinaats ar asumu (miiksts un pie 2.8 veel jo vairaak), ko piedaavaaja objektiivs... paardevu un neilgojos peec taa.