forum.gif
kāzas Valmierā. vajag fotogrāfu :)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / kāzas Valmierā. vajag fotogrāfu :)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.07.09 14:49
 citēt
Vai te ir kāds Valmierietis/Valmieriete, kas gribētu 08.08 kāzās pafotografēt? Rakstiet vēstuli man personīgi, apspriedīsim detaļas.
Publicēts: 16.07.09 15:17
 citēt
Ja galigi neko nevar atrast, iespejams bushu brivs tai dienaa.
Publicēts: 16.07.09 15:20 labots
 citēt
Vai tad Nils @ UgisO neder?:) Iesaku Nilu :)
Publicēts: 16.07.09 15:29
 citēt
Domaju, ka NilsS jau bus aizsists uz sho datumu, bet nosutiju vinjam sms.
Publicēts: 16.07.09 16:21 labots
 citēt
Ņem Nilu, ja patīk māksla, tjipa šaurie dofi, oriģinālas põzas un tā! :) Viņam ir arī pārnēsājamas studijas jaudas zibspuldzes, 85 1.2 un tādā garā...
Publicēts: 16.07.09 16:26
 citēt
Daudz ko izsaka tas, cik gatavs maksāt. Man, piemēram, 8.aug. ir aizņemts, bet tikai paša bēres varētu būt pasākums, kuru nav iespējams atcelt/pārcelt. :) Domāju, ka arī Nilam līdzīgi. Gan jau 8.8. uz šo brīdi ir aizņemts, bet ja viņam nezin cik samaksātu, 8.būtu brīvs kā putns debesīs.
Publicēts: 16.07.09 16:31
 citēt
alvils:Daudz ko izsaka tas, cik gatavs maksāt. Man, piemēram, 8.aug. ir aizņemts, bet tikai paša bēres varētu būt pasākums, kuru nav iespējams atcelt/pārcelt. :) Domāju, ka arī Nilam līdzīgi. Gan jau 8.8. uz šo brīdi ir aizņemts, bet ja viņam nezin cik samaksātu, 8.būtu brīvs kā putns debesīs.

Nils tik idiotiski neuzvestos.
Publicēts: 16.07.09 16:33
 citēt
Portreti, visam ir sava cena. Arī Tev.
Publicēts: 16.07.09 16:44
 citēt
alvils:Portreti, visam ir sava cena. Arī Tev.

Par cik tad tu pa$»kātu Haidukam?
Publicēts: 16.07.09 16:57
 citēt
nesmuki tā rīkoties!!! Ja jau esi ar kādu sarunājis to datumu par nolīgto summu, tad tikai paša bēres var būt par iemeslu neierasties. Pārbēgšana uz citām kāzām dēļ naudas ir zemiski, IMHO.
Lai gan aizvien biežāk var par šādām lietām dzirdēt, vissliktāk ir tad, ja tas fotogrāfs neatrod sev aizstājēju, tad tas ir ļoti nekrietni.

alvils:Daudz ko izsaka tas, cik gatavs maksāt. Man, piemēram, 8.aug. ir aizņemts, bet tikai paša bēres varētu būt pasākums, kuru nav iespējams atcelt/pārcelt. :) Domāju, ka arī Nilam līdzīgi. Gan jau 8.8. uz šo brīdi ir aizņemts, bet ja viņam nezin cik samaksātu, 8.būtu brīvs kā putns debesīs.
Publicēts: 16.07.09 17:22
 citēt
piekrītu andreasam, tikpat labi, ja tu pārpērc to "fotogrāfu" un viņš tiešām piekrīt, pašam jāgrauž nagi vai vēl kāds viņu nepārpērk : )))
Publicēts: 16.07.09 17:29
 citēt
ah tad redz kaa no taam musjaam puuzj tos zilonjus :):)
Publicēts: 16.07.09 17:30
 citēt
alvils:... tikai paša bēres varētu būt pasākums, kuru nav iespējams atcelt/pārcelt. :)
pašam paša bēres nav iespējams atcelt/pārcelt. :) sērojošie pakaļpalicēji var.
Publicēts: 16.07.09 17:39
 citēt
Portreti:

hahahahahhahahaahahhahaahaa

bet par parejo andreass +++
Publicēts: 17.07.09 10:08 labots
 citēt
Portreti:

Nils tik idiotiski neuzvestos.

man bija aizsists tas datums, bet nesen kāzas pārcēlās uz nenoteiktu laiku. Tā ka esmu brīvs......PM uzrakstīju.
PS Jurim taisnība, kas sarunāts, tas sarunāts un vārds jātur. Man šķiet, ka tikai tā var darboties ilgtermiņā.
Protams, ja piesolītu mežonīgi lielu piķi, tad sāktu domāt, taču tā ir fantazēšana. Praksē neviens tik daudz, lai sāktu šmucēt vārdu nedod
Publicēts: 17.07.09 10:12
 citēt
Portreti, grūti pateikt, nezinu Haiduka izcenojumus. Cik pats prasīji viņam, kad sūkāji?
Publicēts: 17.07.09 11:11
 citēt

++++++++++++++++++++++++++++++
Publicēts: 17.07.09 12:18
 citēt
Haiduks būs tais Valmieras kāzās?
Publicēts: 17.07.09 14:37 labots
 citēt
NilsS:bet nesen kāzas pārcēlās uz nenoteiktu laiku.
vienai manai paziņai tā gadījās - ārzemu līgavainis, sajaucis datumus, aizbrauca makšķerēt. nenoteiktais laiks tā arī laikam nepagāja.
Publicēts: 17.07.09 14:39 labots
 citēt

Tā profi nekad nedara LAI CIK solītu , vispār nav gadijies dzirdēt ka kāds profesionālis "Būtu uzmetis" ar kāzām . Amatieri haltūristi gan CIK UZIET:) Tād dara tik loxi halturējoši knipseri kam "Fočiks mājās" , jā un piedzerās un neko neuzbildē arī :) vĒL IR VARIANTS JA NU baig daudz MAKSĀ tad atrod tādu pašu savu kolēģi VIETĀ un piedāvā VIŅU savā vietā . Tas ar noteikumu ja NAV ŅEMTS KONKRETS FOTOGRĀFS bet gan "Fotogrāfs" kā amats:)
Publicēts: 17.07.09 14:39
 citēt
pie teksta ''nenoteiktais laiks tā arī laikam nepagāja.'' man funktieris katreiz uzkarās :D
Publicēts: 17.07.09 14:44
 citēt
Lunis:Tā profi nekad nedara...
ne tikai fotogrāfiem tā business pa D aizgājis. aiz tam, ka neizpilda solīto, jo cits piesola dvadcāru tonnā vairāk.
Maris:pie teksta ''nenoteiktais laiks tā arī laikam nepagāja.'' man funktieris katreiz uzkarās :D

OK - ņemam tā: "kāzas tika atliktas uz noteiktu laiku - uz 3 gadiem. 3 gadi tā arī laikam nepagāja." (a bija tas manā samērā agrā jaunībā). karroče, nebeidzās laimīgi. neapprecējās.
Publicēts: 17.07.09 14:46
 citēt
Maris:pie teksta ''nenoteiktais laiks tā arī laikam nepagāja.'' man funktieris katreiz uzkarās :D

Gadās ka kāzas pārcelās atceļas utt. Priekš tā eksistē AVANSS ko ņem PASŪTOT . Tad parasti avansu neatgriež , nu ja iemesls pietiekami saprātātīgs un avans pietiekami liels tad var arī daļu atdot. Katrā ziņa kompensāciju par IZČAKARĒTU DIENU taka būtu saprātīgi paturēt. Diezgan izplatīti iemesli kazu PARCELŠANAI ir "Topošo māmiņu" nokļušanai slimnīcā vai PIEMĒRAM tuvu radinieku nāve utt.
Publicēts: 17.07.09 14:59
 citēt
Lunis:

Gadās ka kāzas pārcelās atceļas utt. Priekš tā eksistē AVANSS ko ņem PASŪTOT . Tad parasti avansu neatgriež , nu ja iemesls pietiekami saprātātīgs un avans pietiekami liels tad var arī daļu atdot. Katrā ziņa kompensāciju par IZČAKARĒTU DIENU taka būtu saprātīgi paturēt. Diezgan izplatīti iemesli kazu PARCELŠANAI ir "Topošo māmiņu" nokļušanai slimnīcā vai PIEMĒRAM tuvu radinieku nāve utt.

+ - viss notika pēc šī scenārija
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):