forum.gif
Ahtung! Lētas prostitūtas!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / [Slēgts] Ahtung! Lētas prostitūtas!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >
IerakstsAutors
Publicēts: 17.07.09 13:13
 citēt
Vai modeles ir lētas prostitūtas?
Publicēts: 17.07.09 13:13
 citēt
Vai lētās prostitūtas var izmantot par modelēm?
Publicēts: 17.07.09 13:15
 citēt
ja straadaa teeva bordelii, tad var!
Publicēts: 17.07.09 13:16
 citēt
Skaidrs,tātad nespīd.Un digitālo objektīvu arī nav...
Publicēts: 17.07.09 13:19
 citēt
Vai sava portreta bildē tu esi modelis ekviv. (c)Annirs lēta prostitūta?
Publicēts: 17.07.09 13:19
 citēt
Nē, bet viņas var nofotografēt tā lai izskatās lēti ;) , bet varbūt šādi: Vai lētas modeles ir prostitūtas ?
Publicēts: 17.07.09 13:22
 citēt
domāju, bildējot prostitūtas, varētu sanākt pat ļoti labas bildes, viss atkarīgs no fotogrāfa...
Publicēts: 17.07.09 13:23
 citēt
ironia atdodās par kg lazdu riekstu, bet tad arī - tikai lēkā..
vai tas ir lēti?
Publicēts: 17.07.09 13:23
 citēt
briedis:Vai sava portreta bildē tu esi modelis ekviv. (c)Annirs lēta prostitūta?
Briedi - nonjem nos (C) mani, jo shis izteiciens naak no Lunis/Gudris. man ar to nav nekaada sakara.
Publicēts: 17.07.09 13:30
 citēt
Annirs:
briedis:Vai sava portreta bildē tu esi modelis ekviv. (c)Annirs lēta prostitūta?
Briedi - nonjem nos (C) mani, jo shis izteiciens naak no Lunis/Gudris. man ar to nav nekaada sakara.

Tas nenāk no manis tas nāk no Sundew @ ko :):)
Publicēts: 17.07.09 13:32
 citēt
atradaam vainiigo :D
Publicēts: 17.07.09 13:37
 citēt
ja lētas prostitūtas labi nobildē, viņas bildēs var izskatīties arī pēc dārgām prostitūtām.

p.s. es šodien nodevu asinis.
Publicēts: 17.07.09 13:38
 citēt
alvils:ja lētas prostitūtas labi nobildē, viņas bildēs var izskatīties arī pēc dārgām prostitūtām.

ps. atradis ar ko lieliities... vot ja buutu spermu nodevis... :D
Publicēts: 17.07.09 13:38
 citēt

tad jau vari pa leeto piedzerties. mazaak vajag.
Publicēts: 17.07.09 13:53
 citēt
tagad tik jātiek līdz Salacgrīvai, tad sākšu, redzēs, cik daudz vajadzēs. :)
Publicēts: 17.07.09 13:56
 citēt
No meiteņu cenas var spriest par ekonomisko stāvokli valstī. Pieņemu, ka tagad prostitūtas (modeles, masieru palīgus c.tam. līdz.) var dabūt pa lēto.
Publicēts: 17.07.09 14:00
 citēt
paga - a maksaa modeleem vai modeleem jaamaksaa... njeponjatka...
Publicēts: 17.07.09 14:01 labots
 citēt
blac:No meiteņu cenas var spriest par ekonomisko stāvokli valstī. Pieņemu, ka tagad prostitūtas (modeles, masieru palīgus c.tam. līdz.) var dabūt pa lēto.

Fīča nav REĀLĀ CENĀ fīča tajā ka paskatoties uz BILDI tu nosak kas uz bildes Modelis / Prostitūta un pēdējai arī CIK GRIBI MAKSĀT , un runa gāja par to ja SKATOTIES bildes viennozīmīgi isskatās ka BILDĒS LĒTU PROSTITŪTU REKLĀMA :):)
Publicēts: 17.07.09 14:03
 citēt
Luni - a kam ta galu galaa ir jaamaksaa?
Publicēts: 17.07.09 14:08
 citēt
man labāk dārgās
Publicēts: 17.07.09 14:12
 citēt
Annirs:Luni - a kam ta galu galaa ir jaamaksaa?

Cenu nosaka INTRESE / VAJADZĪBA , piemēram Bordeļos viennozīmīgi skaidrs ir PIEDĀVĀJUMA LĪMENIS / RAKSTURS , ja runa par Eskortservissiem kas nebūt un ne vienmēr ir "Bordelis" tad tur CENU nosaka LĪEMENIS un tas ka klients IZVĒLĀS vēlās vinš AR ŠO LĪMENI parādīties kautkur publiski redzēt sev blakus . Man ir gadijies runāt ar vairākām TANTĒM no Labas klasses eskort kantora un viņas apgalvoja ka KO VAIRĀK veloties ~25% klientu:):)
Publicēts: 17.07.09 14:16 labots
 citēt
alvils:p.s. es šodien nodevu asinis.
a no manis neņem, kaut 0(I) un rezus <0, esmu slimojis ar dzelteno.
bet laikam lētas prostitūtas bildēt dārgāk, kā ar viņām TO darīt un neizslēdzu arī, ka dārgāk, kā bildēt lētas modeles.
Publicēts: 17.07.09 14:19
 citēt
Lunis:
Annirs:Luni - a kam ta galu galaa ir jaamaksaa?

Cenu nosaka INTRESE / VAJADZĪBA , piemēram Bordeļos viennozīmīgi skaidrs ir PIEDĀVĀJUMA LĪMENIS / RAKSTURS , ja runa par Eskortservissiem kas nebūt un ne vienmēr ir "Bordelis" tad tur CENU nosaka LĪEMENIS un tas ka klients IZVĒLĀS vēlās vinš AR ŠO LĪMENI parādīties kautkur publiski redzēt sev blakus . Man ir gadijies runāt ar vairākām TANTĒM no Labas klasses eskort kantora un viņas apgalvoja ka KO VAIRĀK veloties ~25% klientu:):)
Luni - Tu vienmeer nopietni atbildi uz jokiem????
Publicēts: 17.07.09 14:19
 citēt
harald, tev tāda pati asingrupa un rezus kā man! :D
Publicēts: 17.07.09 14:25 labots
 citēt
daiga35:harald, tev tāda pati asingrupa un rezus kā man! :D
to prieks lasīt! tikai tie maitas asinsgrupu dietologi mums neiesaka skābus augļus, piena produktus un avakado!

šaurā bezizejā jau gan ka manas a paņemtu - labāk minimāls risks, ka ar gadiem norauj dzelteno, nekā čības gaisā uzreiz ar garantiju!
Publicēts: 17.07.09 14:25
 citēt
Cik dārgs ir fotogrāfs, kas fotogrāfē lētas prostitūtas?

Kaut gan, labs fotogrāfs arī no bordeļa pensionāres uztaisīs mākslu..
Publicēts: 17.07.09 14:26
 citēt
''rezus faktors'' aptuveni 17cm?
Publicēts: 17.07.09 14:31
 citēt
Annirs:
Lunis:
Luni - Tu vienmeer nopietni atbildi uz jokiem????

Ha ha , es taa PRECIZEJU:):)

Bet ja tā par LIETU tad man isti nav skaidrss kāpēc MODELIM būtu "Jāstrādā par brīvu" , tas tak tāds pats darbs kā jebkurš cits par kuru normāli ir GŪT LABUMU :) Nu labi ir modeļi kas strādā par Bildēm un % no ienākumiem , ir modeļi VAIRUMS TĀDU kas strādā TIKAI par naudu . Nevaig jaukt uz ielas sakoļitas beibes ar 'Darbu" , ja man kautkur piesienas skuķi es ar vinām varu aliņus iedzert nu gala beigās arī uz balli aiziet un ja sagadās arī nokniebties BET UZBILDĒT es viņas varu PAR NAUDU , vai arī ja man ir padomā kāds ART pielietojums tam ko es daru ar viņu. 99% Blogā redzamie darbi ir "Kaķīši sunīši funktieris" tik virsū SKIĶI un kāda tur maksāšana TU MANI NOBILDEJI es TEV BUČIŅU es tev bučiņu tu man kājīņu BERNUDARSS vienvardsakot.
Publicēts: 17.07.09 14:31
 citēt
Maris:''rezus faktors'' aptuveni 17cm?
kā mediķis mediķim - tas nav tas, ko Tu domā. tas, ko Tu domā, vidēji esot ap 17 cm, jā. (garumā, ne diametrā) asinīs tas faktors vai nu ir vai nav un gadījumos, kad nav, saka, ka rezus faktors (-)-gatīvs. ja mātei (-)-vs un bērnam (+)-vs, mātei nelāga, ja otrādi, tad otrādi. (-) var liet iekšā tam, kam (+), otrādi ne.
Publicēts: 17.07.09 14:32
 citēt
lkz:ironia atdodās par kg lazdu riekstu, bet tad arī - tikai lēkā..
vai tas ir lēti?

lkz :) vispār jau toreiz tur to riekstu bija krietni mazāk par kg ;) Bet nu Ironia vienalga lēkāja ar tādu atdevi! :)
Publicēts: 17.07.09 14:33
 citēt
Gabiz:Cik dārgs ir fotogrāfs, kas fotogrāfē lētas prostitūtas?

Kaut gan, labs fotogrāfs arī no bordeļa pensionāres uztaisīs mākslu..

Runa ir par nevis LABS / SLIKTS tas ir nosacīts jedziens IZEJOT no pasākuma rakstura un vajazdībām. BET gan par to ka STILS viennozīmīgi definēts ka LĒTAS PROSTITŪTAS
Publicēts: 17.07.09 14:34
 citēt
Lunis:BERNUDARSS vienvardsakot.
2-vardsakot jau visa pasaule liels BERNUDARSS. tikai daži bērni paaugušies, daži ne. daži izliekas par Šmitiem priekš sevis, daži priekš apkārtējajiem. pa retam kāds sevi ar to neapgrūtina.
Publicēts: 17.07.09 14:34
 citēt
jebkurā profesijā var atrast lētas prostitūtas:)
Publicēts: 17.07.09 14:45
 citēt
haralds:
Lunis:BERNUDARSS vienvardsakot.
2-vardsakot jau visa pasaule liels BERNUDARSS. tikai daži bērni paaugušies, daži ne. daži izliekas par Šmitiem priekš sevis, daži priekš apkārtējajiem. pa retam kāds sevi ar to neapgrūtina.

+++
Publicēts: 17.07.09 14:53
 citēt
Reāls bērnudārzs :D Cik ir lēta prositūta? 5 Ls, 20 Ls vai 100 Ls. Un par kādiem pakalpojumiem?
Publicēts: 17.07.09 15:02
 citēt
nē haralds - ''rezusfaktora'' autore ir kāda kundze kas nāca pie mana brālēna pēc ''spravkas, ka gaida bērnu'', lai dabūtu sociālo dzīvokli
Publicēts: 17.07.09 15:42
 citēt
Maris:nē haralds - ''rezusfaktora'' autore ir kāda kundze kas nāca pie mana brālēna pēc ''spravkas, ka gaida bērnu'', lai dabūtu sociālo dzīvokli
savādi. varbūt bērnam bija (-)-vs un pašai (+)-vs?
Gudris:arī Obamam patīk smuki dupsīši :)
a nafig amīšiem mīkstais par prezi?
Publicēts: 17.07.09 17:27
 citēt
nodot asinis un pectam uz festu :O
alvil atkal no slimnicas zvaniisi prasisi kur visi? :D :D :D

ak pa 5 ir leeti po kas ieklauts :D
Publicēts: 17.07.09 17:46
 citēt
lēta prostitūte var būt modele, pie tam neslikta...............................nedaudz ne par tēmu, bet tā ir
Publicēts: 17.07.09 18:23 labots
 citēt
negatIvs:lēta prostitūte var būt modele, pie tam neslikta...............................nedaudz ne par tēmu, bet tā ir

Skatoties KĀDAI tēmai :):) Lētajam galam ŠEIT PARASTI ir uzkrotoši TUKŠAS sejas un skatieni :):) Pietam vairuma ir izcili zems intelektss:):)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas