ne tikai, stiepjams jēdziens jau ir, no kāda cipara sākās jēdziens , lēta....., vai no 100ls stundā, vai 10ls. par prostitūtēm strādā studentes, sievietes ar augstāko izglītību. tas viss ir gari un plaši diskutējams.
negatIvs:ne tikai, stiepjams jēdziens jau ir, no kāda cipara sākās jēdziens , lēta....., vai no 100ls stundā, vai 10ls. par prostitūtēm strādā studentes, sievietes ar augstāko izglītību. tas viss ir gari un plaši diskutējams.
LĒTA pristitūta ir tā kurai tas uz SEJAS rakstīts , pilnīgi neatkarīgi no cenas var iskatīties "Lēti @ Prasti" tieši tāpata ar modeļiem var būt pilnīgi algsviens kāds supermodelis BET ja bīldē isstās pēc LETAS PROSTITŪTAS ar "Tukšu skatienu @ trulam izpausmēm" nekas cits nenāks galvā kā LĒTUMS + TRULUMS = LĒTA PROSTUTA kā profesionāls zīmogs
Atbilde ir viennozīmīga, pajautā savai dzīves biedrei, kura ir tava modele... un kad saņem atbildi, savaldies!!! un neiesaucies- kura mauka tev to pateica Sāc ārstēties Annir!!!
Haiduks:Annirs(c) Vai modeles ir lētas prostitūtas?
Atbilde ir viennozīmīga, pajautā savai dzīves biedrei, kura ir tava modele... un kad saņem atbildi, savaldies!!! un neiesaucies- kura mauka tev to pateica Sāc ārstēties Annir!!!
Haiduk - taa kaa kaadu laiku neesi laikam sekojis, tad jaaarsteejas pasham. Jo Tavs dveeseles deels Gudris Lunja izprovoveets pateica, ka vinsh njem savas modeljus no bordelja. Taapeec arii taada diskusija.
Haiduk - modelis ir speciaali panjemts cilveeks kas pozee kameras priekshaa. Kuru ieved rudzos vai uzstumj stulbu cepuri galvaa (nav mani vaardi ) Taa ir fotograafa ideja un modelis ir viens no instrumentiem. Ja fotografee cilveeku, lai atklaatu kaut kaadu shkjautni, notikums, faktus, vietas, personiibu, tad taa nav modele.
Kāds sakars te ar Gudri, ja Annirs uzdeva šādu jautājumu man , bloga tautai, savai dzīvesbiedrei. Kur tu sākumā redzi Gudri, ja nu vienīgi tagad esi visu izlabojis... Iemācies puisīt atbildēt par saviem vārdiem, nevis tagad velt visu uz Gudri... un tas ko tu tur muldi par modeļiem, tas tev šodien ir izdevīgi, rīt tu dziedāsi atkal sev izdevīgi... ... un vēl no tevis, tu gribi teikt, ka neņemi speciāli un dzīvesbiedri nebildēji??? netīšām garāmbraucot ar riteni Tev jaf savu laiku Aloxa pateica, kas tu esi, vai ta nepietika???
njaa a- dod jums vienalga kaadu teemu - visu pied***** iet ...... a ja runaajam par letajaam/dargajaam prostituutaam ...... un ja mani noliktu izveeles prikeshaa - es notieiti fotografeetu leetaas prostituutas - vinjaam sejaa buutu 10x vairaak emociju nekaa daargajaam un vinjas buutu 10x dabiigaakas ....
Bet ja tā par LIETU tad man isti nav skaidrss kāpēc MODELIM būtu "Jāstrādā par brīvu" , tas tak tāds pats darbs kā jebkurš cits par kuru normāli ir GŪT LABUMU Nu labi ir modeļi kas strādā par Bildēm un % no ienākumiem , ir modeļi VAIRUMS TĀDU kas strādā TIKAI par naudu . Nevaig jaukt uz ielas sakoļitas beibes ar 'Darbu" , ja man kautkur piesienas skuķi es ar vinām varu aliņus iedzert nu gala beigās arī uz balli aiziet un ja sagadās arī nokniebties BET UZBILDĒT es viņas varu PAR NAUDU , vai arī ja man ir padomā kāds ART pielietojums tam ko es daru ar viņu. 99% Blogā redzamie darbi ir "Kaķīši sunīši funktieris" tik virsū SKIĶI un kāda tur maksāšana TU MANI NOBILDEJI es TEV BUČIŅU es tev bučiņu tu man kājīņu BERNUDARSS vienvardsakot.
^^ LUNIS.
Manas foto-modeles draudzenes jau sen nebildējas LV. Nav jēgas. Lētāk ērtāk ārpus šejienes ja iet runa par reālu $$$.
dansiga:njaa a- dod jums vienalga kaadu teemu - visu pied***** iet ...... a ja runaajam par letajaam/dargajaam prostituutaam ...... un ja mani noliktu izveeles prikeshaa - es notieiti fotografeetu leetaas prostituutas - vinjaam sejaa buutu 10x vairaak emociju nekaa daargajaam un vinjas buutu 10x dabiigaakas ....
°haiduks ir meistars jebkuru teemu aizdirst... pat neiedziljinaas kontekstaa bet tikai dirsh... laikam kaut kaa atrada teemu sev saapiigu
dansiga:njaa a- dod jums vienalga kaadu teemu - visu pied***** iet ...... a ja runaajam par letajaam/dargajaam prostituutaam ...... un ja mani noliktu izveeles prikeshaa - es notieiti fotografeetu leetaas prostituutas - vinjaam sejaa buutu 10x vairaak emociju nekaa daargajaam un vinjas buutu 10x dabiigaakas ....
TUR tu maldies Tam parasti ir truls skatiens bezemociju sejas tuksjām acīm vai izteiksmi "Ja u mami duročka"
Pedro Almodovars gandrīz visas filmas taisījis par padibeņu tēmu vai ar tām saturā. Un nav runa tikai par populārākajām. Tāpēc "es notieiti fotografeetu leetaas prostituutas - vinjaam sejaa buutu 10x vairaak emociju", protams, ka ir maldīgs pieņēmums, jo tas drīzāk ir eksistenciāls dzīvnieks, ne cilvēks. Skat. arī HCB
Schnircks:opisj: izkāp no savām snoba biksēm un nolaidies uz zemes.
jap - nolaidies uz zemes - te nav tikai leetas prostituutas, bet arii dirseeji, bijushie ministri un daargas prostituutas!!! Izveele ir daudz plashaaka!!!
Būtu kaut pusgramu par tēmu pēdējais runātājs Schnirks piemetis klāt saturam. Bet nekā. Bieži tā? Apsver iespēju komentēt tur, kur cilvēki runā par ko citu, nevis foto - izskatīsies gudrāks un saturīgāks.
Vispaar shii topika pamatdoma bija sekojoša - kaada atziita fotomaaksliniece-sieviete vienam FB korifejam bija izteikusies, ka Gudris taisa savas bildes tā, ka izskataas peec leetaam prostituutaam... kaut kaa taa...
Schnircks:Annirs + opisj: Kā reiz par tēmu, un par fototēmu. Kaut gan ne tikai par to. Tā ir arī par jūsu attieksmi pret jebkuru cilvēku- tai skaitā pret lētām prostitūtām.
man nav slikta attieksme pret leetaam prostituutaam. Pat vairaak - man nav konkreetas attieksmes pret jebkuru grupu, naaciju, rasi - bet pret sulbaakajiem indiviidiem - tas gan. ps. ui - ir gan - pret homo sovjetikus
Schnircks:Annirs + opisj: Kā reiz par tēmu, un par fototēmu. Kaut gan ne tikai par to. Tā ir arī par jūsu attieksmi pret jebkuru cilvēku- tai skaitā pret lētām prostitūtām.
man nav slikta attieksme pret leetaam prostituutaam. Pat vairaak - man nav konkreetas attieksmes pret jebkuru grupu, naaciju, rasi - bet pret sulbaakajiem indiviidiem - tas gan. ps. ui - ir gan - pret homo sovjetikus
peec taviem komentaariem var noprast, ka tavs tevis pasha apreekjinaatais intelektuaalais koeficients tev dod tiesiibas uz attieksmi pret lielaako dalju FB publikas... nekaa personiiga
Schnirks, tevis rakstītais tēmas sakarā neliek domāt vispār. Tāpēc apdomā, ko īsti vari pateikt par tēmu foto vai citas vizuālas mākslas griezumā, un nāc atkal. Ja nekā sakāma par tēmu nav, nenāc. Varbūt būs redzama atšķirība.
rixweber: peec taviem komentaariem var noprast, ka tavs tevis pasha apreekjinaatais intelektuaalais koeficients tev dod tiesiibas uz attieksmi pret lielaako dalju FB publikas... nekaa personiiga
ja sevi pieskaiti un taadejaadi palielini proporcionaali nelielo homo sovjetikus pulcinju - tad jaa. un vai kas slikts attieksmei? tas vai taa pozitiiva vai negatiiva - atkariigs tikai no Tavas personiigaas uztveres iipatniibaam
rixweber: peec taviem komentaariem var noprast, ka tavs tevis pasha apreekjinaatais intelektuaalais koeficients tev dod tiesiibas uz attieksmi pret lielaako dalju FB publikas... nekaa personiiga
ja sevi pieskaiti un taadejaadi palielini proporcionaali nelielo homo sovjetikus pulcinju - tad jaa. un vai kas slikts attieksmei? tas vai taa pozitiiva vai negatiiva - atkariigs tikai no Tavas personiigaas uztveres iipatniibaam
man jau ne silts ne auksts. vieniigi pats sevi te diskreditee...
Annirs:a sevi pieskaiti un taadejaadi palielini proporcionaali nelielo homo sovjetikus pulcinju - tad jaa. un vai kas slikts attieksmei? tas vai taa pozitiiva vai negatiiva - atkariigs tikai no Tavas personiigaas uztveres iipatniibaam
man jau ne silts ne auksts. vieniigi pats sevi te diskreditee...
Schnircks:Citāti Anniram: Tāpēc "es notieiti fotografeetu leetaas prostituutas - vinjaam sejaa buutu 10x vairaak emociju", protams, ka ir maldīgs pieņēmums, jo tas drīzāk ir eksistenciāls dzīvnieks, ne cilvēks. (c)Opisj jap - nolaidies uz zemes - te nav tikai leetas prostituutas, bet arii dirseeji, bijushie ministri un daargas prostituutas!!! Izveele ir daudz plashaaka!!! (c)Annirs
laboju - te nav dirseeju (Tu gan apgalvo preteejo), nav bijushie ministri (vinji laikam paliek taadi uz muuzhu) un nav daargu prostituutu (konsumaacijas meitenes) ps. runa nav par FB par Latviju in general
un kas tad letam prostitutam vainas? dargas nevarat atlauties? Naudinas tikai letajam atliek? Vispar sai bloga attieksme pret sievietem ir vienkarsi izcila.
Schnirks par sevi drīkst domāt kā par īpaši vērtīgu cilvēku. Iespējams, viņu šī doma pēdējā laikā vairs neatstāj ne minūti. Un tomēr cilvēks ar savu ~ 100 000 gadu pieredzi ir tikai augsti attīstīts dzīvnieks. To apliecina tik daudzas dzīvnieciskas izpausmes, ka izlikties būtu lieki. Prostitūta ir tikai tēma. Dažam arī materiāls. Prostitūta nav tikai sieviete. Desmitiem un simtiem valodās tiek izmantoti zināmi vārdi, lai apzīmētu zemu eksistenci un mazas vajadzības. Tā visa pamanīšanai tiešām noderētu acis. Un tagad par foto, ja vien ir kaut neliela vēlme diskutēt tieši par to.
Bet izlasiet taču reizi Annira jautājumu, un uz to atbildiet!!!!! Annirs (c) <Vai modeles ir lētas prostitūtas? > Manējās neviena naf prostitūta!!! Aniram gan ir, jo tā jautā tikai cilvēki, kas paši ar to saskarās. Kad es viņam atbildēju, Annirs palika rupšs tēviņš Annirs (c) <°haiduks ir meistars jebkuru teemu aizdirst... pat neiedziljinaas kontekstaa bet tikai dirsh... laikam kaut kaa atrada teemu sev saapiigu > Paskaidro tu ....., ko var vairāk saprast no tava jautājuma un cik dziļi var iedziļināties tavos 5 vārdos??? Bet apvainoji visas meitenes, kuras ir pozējušas ( Es atradu nevis sev sāpīgu tēmu, bet apvainojumu citiem no tevis . Ja tev ir bijis ar Gudri kaut kāds konflikts, tad domāju, ka tava izglītiba tev atļautu izvērst topiku sakarīgu, bet kā jaf teicu- ārstē savu melno dveseli. Starp citu tai bildē , kur tu Annir pats pozē, tu esi prostitūte???
šo to forumā palasu, šo to uzrakstu. šis topiks radās, cik sapratu, kāda cita topika sakarā, kurā izskanēja "interesanti" domu graudi. daudzi, kas nezin "vēsturi" un dažas lietas uztver sāpīgi var nesaprast kontekstu. diskusija, kā nereti gadās , aizgāja nedaudz ne pa tēmu
negatIvs:šo to forumā palasu, šo to uzrakstu. šis topiks radās, cik sapratu, kāda cita topika sakarā, kurā izskanēja "interesanti" domu graudi. daudzi, kas nezin "vēsturi" un dažas lietas uztver sāpīgi var nesaprast kontekstu. diskusija, kā nereti gadās , aizgāja nedaudz ne pa tēmu
tāpēc jaf cilvēkam ir dota domāšana, lai motivētu savu jautājumu, nevis rakstītu , kas pagadās.
tur jau tā lieta, ka, topika autors, uzdodot jautājumu, vai modeles ir lētas prostitūtas, nekādi nepauž savu viedokli...............un tad sākas pats interesantākais, cilvēku ar < doto domāšanu > reakcija...........
negatIvs:tur jau tā lieta, ka, topika autors, uzdodot jautājumu, vai modeles ir lētas prostitūtas, nekādi nepauž savu viedokli...............un tad sākas pats interesantākais, cilvēku ar < doto domāšanu > reakcija...........
Bet te viņš raksta :<pat neiedziljinaas kontekstaa bet tikai dirsh> Starp citu negativs, varu tev piekrist, lai paustu, ir jābūt viedoklim. Bet es atbildēju viņam tikai tāpēc, ka viņa bildēs ir tikai viena modele, un tāpēc teicu, lai viņai pajautā, jo es uzskatu, ka Annirs arī viņu apvaino!!!!
maartinj, nevajag piespelet paariniekus. Nemeklee kolektivus ienaidniekus. Haiduk - jautajumzime nozime jautajumu nevis apgalvojumu, bet ne jatram celtnieka praatam tas aptverams. Tas, ka tagad piesauc savas modeles - Shajaa kontekstaa pac karini vinjaam birkas - kauns! Topiks ir par pilnigi ko citu, pakasi augstaak, bet izskataas, ka esi vienigais kas nevar iebraukt. Un izvedini palaatu!