Nevar nomazgāt, tā ir līme, ar kuru līmē auto stiklus pie virsbūves. Neņem ne acetons, ne kas cits... Kādu nedēļu vēl ar tādām rokām staigāšu!
Nu,nu, nav tādas ķīmiskas vielas, kurai nebūtu savs šķīdinātājs..
Es domāju, ka tu esi tiešām ļoti gudra! Ko tu teiksi par sacietējušiem epoksīda sveķiem, piemēram? Vai man rokas būtu jāpatur etilēnglikolā pāris mēnešus, ja es gribētu epoksīdus dabūt nost?
Gudris: ...nomazgā rokas un pārfilmē...ko par mums padomās ārzemēs šito skatoties
Nevar nomazgāt, tā ir līme, ar kuru līmē auto stiklus pie virsbūves. Neņem ne acetons, ne kas cits... Kādu nedēļu vēl ar tādām rokām staigāšu!
Bremzu disku tiiriitaajs njem visadus kjeepiigos materiaalus no rokaam, siilerus, kjites, uz logu liimi nav meeginaats, uz to vienmeer vienmeer tiek lietoti ginekologiskie cimdi, lai nav shaizes ar to dranjkji.
Bremzu disku tiiriitaajs njem visadus kjeepiigos materiaalus no rokaam, siilerus, kjites, uz logu liimi nav meeginaats, uz to vienmeer vienmeer tiek lietoti ginekologiskie cimdi, lai nav shaizes ar to dranjkji.
cianakrilātu a laikam nekas neņem. man sajuka uzskati. PF, kad vēl bija vienkārši PF, tie, kurus šodien pazīstam kā lineāros? efektu redzu, a kāda jēga grozīt filtru, ja tās polarizācijas plaknes simetriskas pret filtra centru?