forum.gif
Foto ir miris. Lai dzīvo video!:)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Foto ir miris. Lai dzīvo video!:)
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.07.09 16:25
 citēt
Iedomājies, plikas, KUSTĪGAS modeles ņemas viena ap otru ūdenī!!! Haidukam patiks!
Publicēts: 18.07.09 18:41
 citēt
joko?
Publicēts: 18.07.09 19:00
 citēt
lielās...
Publicēts: 18.07.09 19:56
 citēt
Portreti:Iedomājies, plikas, KUSTĪGAS modeles ņemas viena ap otru ūdenī!!! Haidukam patiks!

Naf jāiedomājās,
bet redzu, stāv statīvs, uz statīva videokamera, pie tālās sienas jauna meitenīte, pie sānu sienas koika, bet moderna, pa vidu telpai kaut kādā stulbā deju solī , kā Basteikalna virinātājs kustās vīrietis, lēni izģērbjoties... vīrietis dzied - man naf sievas, man naf bērnu viss ko redzi drīz būs tavs... meitene ierauga kaili pretīgo augumu un aizbēg, bet fotoblogā parādās jauns stulbs portreti topiks. Kura tad nu tagad tev neiedeva??? Jeb šoreiz tikai jāpalielās ne ar krāniņu???
((c)Portreti) <Man, starp citu, ir liels daikts. Kā kādai iedodu, tā pēc tam nav miera- zvanās un tā, kā dullas. Morāle: manuprāt sievietes ir DAUDZ gribošākas par vīriešiem, SEVIŠĶI tās, kuras to noliedz... >
Te pshihoseksopatalogiem pat dieviem sanāks doktora disertācija , ja vien jurītis piekritīs :D
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):