Varbūt kāds vēlos pāriet uz labākiem, kvalitatīvākiem studijas gaismu/atstarotāju(iespējams, vēl kaut kur tādus izmantot) statīviem un labprāt savus vecos ir ar mieru notirgot.
Pašlaik vajag 2gab., bet droši var pa vienam piedāvāt, nav obligāti būt arī vienādiem, pat augstumi var atšķirties. Salauzti neder.
Savas cenas lūdzu sūtīt uz PM vai andris.prikna (@) gmail.com
Andreass:Varbūt kāds vēlos pāriet uz labākiem, kvalitatīvākiem studijas gaismu/atstarotāju(iespējams, vēl kaut kur tādus izmantot) statīviem un labprāt savus vecos ir ar mieru notirgot.
Pašlaik vajag 2gab., bet droši var pa vienam piedāvāt, nav obligāti būt arī vienādiem, pat augstumi var atšķirties. Salauzti neder.
Savas cenas lūdzu sūtīt uz PM vai andris.prikna (@) gmail.com
jauns iekš mdfoto (ebay cenas nesaukt, tur ir sūtīšansa laiks, kas diemžēl pārsniedz 1nedēļu un tas man vairs neder) walimeks maksā 20ls. Tāpēc par mazlietotu analogisku dodu 15ls, par vairāk nolietotu 10ls. Piedāvājums spēkā 1 nedēļu, līdz 29 jūlijam.
Bowens statīviem par cenām vienosimies, bet man tik dārgus nevajag, tāpēc gaidu piedāvājums par kaut kādiem walimeksiem vai citiem ķīnā ražotiem bezbrendu statīviem.
P.S. Tikai lūdzu, nevajag man norādīt kur var jaunus iepirkt, to es visu pats zinu. Piedāvāju iespēju kādam tikt vaļā no saviem vecajiem.
lunis- gan jau ka mazāk nav tak viņus neviens svēris. Tie no rokas taisīti pes vecu krievu statīvu parauga. Un man liekas ka var arī 6m un neslīd,bet tad štoku vajag garāku))
armands_z:lunis- gan jau ka mazāk nav tak viņus neviens svēris. Tie no rokas taisīti pes vecu krievu statīvu parauga. Un man liekas ka var arī 6m un neslīd,bet tad štoku vajag garāku))
Sveris nav bet ta modelja Bowenam kas man pase rakstits ka sverot 1,7Kg