lietoju paaris meeneshus...esmu vairaak kaa apmierinaats...ieprieksh lietoju SLRlike kameru Fujifilm S9500 un paarmainjas ir ljooti krasas...neskaitot to, ka taa ir spogulene! Kas man likaas sliktaak kaa ieprieksheejam fotoaparaatam? Tas, ka lietoshana vairs nav iespeejama ar vienu roku..respektiivi, lai pilnveertiigi imantotu menu, settingus utt ir vajadziigas divas briivas rokas...veelams tavas :lol: lielais displejs ir patiikams pluss! Sensors kursh reagjee izsleedzot displeju kad tiek acs pielikta pie skatu mekleetaaja ir diezgan patiikams(protams pieliekot pirkstu pie shii pasha sensora displejs ariidzan izsleedzaas) Menu un settingi ir diezgan viegli saprotami, un aatri apguustami! Citreiz gribeetos, lai reguleejamais "rullitis" buutu bijis mazliet maigaaks, jo aukstumaa ar pliku pirkstu griezhot pirksts saak peec kaada laika saapeet! Visaadi citaadi esmu apmierinaats!
kaa tas ir nav iespejams lietot ar vienu roku? a ko tu darisi situacija, ka tev viena roka bus zibne a otra roka bus tikai handstrips un kamera?
nu fotografeet jau var...bet pilniibaa visu dariit ar vienu roku ir pagruuti...t.i. apskatiit safotografeeto..izdzeest bildes...nomainiit settingus caur menu u.c.
kaa tas ir nav iespejams lietot ar vienu roku? a ko tu darisi situacija, ka tev viena roka bus zibne a otra roka bus tikai handstrips un kamera?
nu fotografeet jau var...bet pilniibaa visu dariit ar vienu roku ir pagruuti...t.i. apskatiit safotografeeto..izdzeest bildes...nomainiit settingus caur menu u.c.
Da visām spogulenēm tā ir nav iemesla uztraukties.
Vai piemēram uzliksi vēl savam eosam kādu zipeni, kādu palielāku objektīvu, tad vajadzēs vismaz 3rokas lai noturētu, un vēl 2as lai operetu ar pašu aparātu
diezgan smiekliigi iemesli otras roqas (tacju laikam kreisaas, tiu) izmantoshanai. skatiities, dzeest bildes strauju notikumu fikseeshanaa imho NEPIETIEK laika pat ja buutu 10it rokas. un ieksh menu arii iisti nav ko dariit, jo sleedza/diafragmas setingus var nomainiit ar rulliiti. otru roku protams vajag zooma lietoshanai un stabilitaates nodroshinaashanai.
Vo vo! Es savam 30D ar zibeni kad gribu parametrus pamainiit tad priecaajos ka kamera ir kaklaa iekaarta un ar abaam rokaam tad varu spaidiit podzinjas un griest verkjiishus.. Jo krutaaka kamera, tas gan nenoziimee ka viss uzreiz ar Magic darbosies un nekas nebuus jaaspaida!
nu jaa...protams...cilveeks peerkot soguleni domaa, ka bildes pashas smukas focheesies un PS arii vairs nebuus jaaizmanto, jo to jau visu apstraadaas krutais kameras procesors! Da ne tak..es nvk saku, ka paarejot no SLR like kameras uz sho spoguleni taa bija lielaakaa atshkjiriiba kas nebija pozitiiva...paareejaas protams priecee Peace
Gan jau ka laba kamera, bet jebkura liidziiga kamera buus ne slktaaka ne labaaka. pirms pirkt, vajadzeetu tikt skaidribaa ko bildeesi. es piemeram nevaru iedomaties ko ar taadu 400D varetu uzbildet ko ar 300D nevar Pratigak butu intereseties ko tam 400D var likt klaat un kaa tas salidzinas ar konkurentiem shajaa jomaa.