forum.gif
Iespēja paceļot uz Gotlandi, viduslaiku svētkiem
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Iespēja paceļot uz Gotlandi, viduslaiku svētkiem
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 20.07.09 18:28
 citēt
Pirmajā augusta nedēļā Visbijā (Gotlande), kā katru gadu pilsētas svētki, bruņinieku turnīri utt.
Vairaak info te:

www.baltsails.com...
.

www.gotland.net...

Shobrīd ir brīvas vietas uz buru katamarāna Kani-Keli varbūt kādam ir vēlme pievienoties ceļojums izskatās būt jauks, un pabildēt ar noteikti būs ko.

vairāk info šeit :

www.kanikeli.lv

vai šeit

www.baltsails.com...
Publicēts: 20.07.09 18:30
 citēt
a cik veel jaateeree naudas bez tiem 200 ls?
Publicēts: 20.07.09 18:35
 citēt
dansiga:a cik veel jaateeree naudas bez tiem 200 ls?
Nu tur maz cik paeest un ostas maksa tur kad uz visiem sadala neko daudz nav nu taa aptuveni piemetot domaaju ka ne vairaak par kaadiem 50 Ls
Publicēts: 20.07.09 18:35
 citēt
a benziins?
Publicēts: 20.07.09 18:40
 citēt
Domaju tas ar degvielu , Tas tak buru katamaraans, ar buraam vinsh iet aatraak kaa ar notoru :)
Publicēts: 20.07.09 18:41
 citēt
a cik ilgi var domaat? es riit agri no riita braucu prom uz nedeelju. A cik tur baruc un kas?
Publicēts: 20.07.09 18:45
 citēt
Shobriid ir pieteikushies divi cilveeki, nezinu cik ilgi var domaat :) kopaa tur kaadas 12 vietas, tas taads extra piedaaavaajums jo parasti jau uz shito braucienu uz jahtaam visas vietas jau pavasarii sadaliitas a vinjiem plaani mainijaas untikai tagad izdomaajaa ka ies uz Gotlandi, viss atkariigs cik atri tauta pieteksies , avarbuut veel arii peedeejaa briidii buus vietas, gruuti pateikt
Publicēts: 20.07.09 18:49
 citēt
A Tu/Ilgonis/Guntis - kads braucat?
Publicēts: 20.07.09 18:54
 citēt
dansiga:A Tu/Ilgonis/Guntis - kads braucat?

Nee ta cita komanda vinji ja nemaldos tajaa laikaa Klaipeedaa gonkaas. Bet te ar laba komanda .
Publicēts: 20.07.09 18:56
 citēt
Es uz citas laivas ar uz vienu dienu uz Gotlandi no Klaipedas Peec Tall Ships Race, Kani-Keli mums visbijaa vietu aiznjem staaveesim vinjam bortaa
Publicēts: 20.07.09 19:00
 citēt
viltnieki :-)
Publicēts: 20.07.09 21:16
 citēt
Ai, kā gribētos šajā braucienā piedalīties! :) Bet finanses šobrīd dzied romances... un tad vēl 3.augustā man noteikti jābūt Rīgā vienā valsts iestādē atrādīties... un 7.augustā jādodas uz bloga plenēru Krāslavā...
Nu neko... varbūt citreiz :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):