Oi nabaga "Miss Fotoblog" es tā gribēju Ķeguma tankā šo vairāk paucināt bet beidijos nodot sevi Nu nekas gan attaugss kajele un vares lekat atkal , ka citiem bez kritušajiem iztika?
Pasākums izvērtās daudz labāks nekā domājām, ka būs Paldies Elikam un Shadowam un biedriem no orgkomitejas Varbūt nākamajā plenērā labāk piedalīties nevis organizēt? Savādāk daļa jautrības iet secen... Sabildēti labi ja 70 kadri, jo nebija laika... Biju mājās pirms 23. Nogurums pamatīgs, gulēts arī maz... Neko negribas kā tikai un vienīgi gulēt... Mjā, bet kas to būtu domājis, ka pasākumu kopā apmeklēs vairāk nekā 100 cilvēki... SL - veseļojies! Lai tas lūzums ātri dzīst!
Jā pašiem pabildēt sanāca pamaz - vairāk ar foto cilvēkiem gribējās dzīvajā patērzet Bet tas nekas - citi bildēja uz nebēdu Tīms bija super - baigi saskanīga komanda - PALDIES!
Čau čau! Gribējās jau laba vārda pasacīt vakar vakarā atgriežoties uzreiz no brauciena, bet tākā mana pārvietošanas šobrīd ir pašvaka, līdz pc nedalecu .. bet par to vēlāk!
Sākšu ar to, ka liels paldies VISIEM, kas ieradās! Sēžot pie "reģistrācijas" sanāca iepazīt pirms tam sev nepazīstamus cilvēkus! Kā orgkomitejas, ghm, loceklim gāja grūti, bet es visu darīju ar LIELU PRIEKU! Bij vēlme, lai visiem un visur ir labi! Kā nu mums sanāca, tas jāvērtē JUMS Bet izskatās, ka visi ir apmierināti un tas ir pats galvenais! Gulēts pa šīm trim dienām bij ļooooooooti maz. Kopumā kādas 3 h pagulēju ;D jo, pa dienu šiverējāmies ap pasākumu, bet vakarā takš gribējās atbrīvoties ) un tā nu sanāca atbrīvoties līdz rītam, kad vairs nebij laika iet gulēt, jo bij jāskrien gatavot kafija fotoblogiešiem! Ļoti bij žēl, ka savas izpalīdzīgās rokas nevarēju pielikt 7dienas rītā, jo 6dienas naktī neveiksmīgi kritu un, kā tajā mirklī likās, dikti samežģīju kāju. Dabūju nosēdēt maliņā un noskatīties, kā pārējie orgkomitejas biedri cīnījās ar rezuļtātu skaitīšanu. Par ko viņiem cepuri nost! Un jāsaka, ka es ar jums biju savās domās! Arī uz kopbildes bildēšanu nedalecu, jo ar katru stundu ar kāju palika ar vien švakāk un švakāk un tajā momentā bij pavisam švaki un bij ļoti grūti kāju nolikt uz zemes. Bet tākā Eltonam gaiša galva, viņš mani iekadrēja atseviški un solījās piemontēt klāt ;D Nujā, patiesībā es varētu daudz un dikti visko stāstīt un par to rakstot vislaik smaidīt! Vienas vienīgas pozitīvas emocijas! Pat kājas ķibele neliekas nekas traks, lai gan ir lūzums un būs jākliberē ar kruķiem vismaz mēnesi. Pagaidām iet ļoti grūti un labprātāk guļu augšpēdus nevis staigāju Starpcitu, te man jāsaka MILZONĪGS paldies Elikam&Shadow, par nogādāšanu uz Krāslavas slimnīcu (uz Sieviešu Lauzto kāju nodaļu ;D)! Un lielumlielais paldies jums abiem+Elis_pelis par to, ka pasēdējāt ar mani kopā operācijas zālē, kur sienāžiem sirsinot, izķiķinājāmies tā, ka aizmirsu par kājas sāpēm un sāku just tikai presītes sāpes Arī tiem (Glukz&Pele, ERA, ZG, pelle, Edzjus, M.Kundziņš) kas pacietīgi gaidīja vairāk kā stundu - lielumlielais paldies Paspēju pierasts, ka cauru dienu mani uz rokām nēsā (par to šoko kaste no manis Elikam, Shadowam, Edzjum), ka šodien šī lieta dikti pietrūkst ;D
Nu jā. Par Mis Fotoblog titula iegūšanu runājot... Pārsteidzāt Paldies, protams! Tomēr necerēti, lai cik iekšēji tomēr cerēti ;D Man likās, ka dansiga tiks pie šī titula! Prieks, ka tomēr tik īsā brīdī iru arī pamanīta un neesmu atstājusi negatīvas emocijas
Runājot par bildēm - ja esmu kaut kur redzama vēl ar veselu kāju, vai nu jau neveselu, tad droši sūtat uz manu e-pasta kasti sandra@evolution.lv No savas puses neko nevarēšu piedāvāt, jo fotoaparātu atstāju mājās, pieļaujot domu, ka nesanāks laika bildēšanai. Un tā arī bija
Kas vēl kas vēl.. Laikam tas, ka paldies tiem, kas tagad man jūt līdzi un piedomā par mani Viss būs labi! Šī ķibele jau manu garu nespēj apstādināt un gan jau pierodot pie kruķu padarīšanas drīzumā lekāšu pa centru satiekot citus blogerus ;P
Ok. Vēlreiz - PAAAAALDIES, ka bijāt un tiekamies nākošgad
SL:Čau čau! Gribējās jau laba vārda pasacīt vakar vakarā atgriežoties uzreiz no brauciena, bet tākā mana pārvietošanas šobrīd ir pašvaka, līdz pc nedalecu .. bet par to vēlāk!
---------- >> -------------
Oi sjamais tev laab sanac Turass Missene un mes tev bucjo!
uljens. nu viss štrunts. Galvenais, lai tur esmu - vienalga kādā paskatā Man gan te apkārt saka, ka potīte nav tas labākais ko lauzt, bet jācer, ka dzīšanas proces tomēr būs ātrāks, kā tie ārsti paredz.
atceries ka tur kur kauls saaug tas ir stipraks par nelauztu vietu, taka tev pat bus bonuss pectam kad izarstesies njaa, tevis nesashanu uz rokam un maaciitaaju statoilaa kursh uzreiz piedavaja savus pakalpojumus nekad neaizmirsiishu ))
Shadow:atceries ka tur kur kauls saaug tas ir stipraks par nelauztu vietu, taka tev pat bus bonuss pectam kad izarstesies njaa, tevis nesashanu uz rokam un maaciitaaju statoilaa kursh uzreiz piedavaja savus pakalpojumus nekad neaizmirsiishu ))
Nu jācer jācer, ka turmpākā dzīve nebūs jaklibo. A mācītājs Madonas Staķikā tiešām bij pa pirmo! ;D Šitā nepakautrēties un uz apkārtējo jokošanas saucieniem "rūgts", atsaukt pretī vai nevajag viņa pakalpojumus = cooool =))))) Vairāk šādus mācītājus Vēl jau arī M.Kundziņš dikti juta man līdz. Varēja redzēt, ka gribēja palīdzēt, bet zinot savu cienījamo vecumu, neuzdrīkstējās vairāk par rokas vai pleca pasniegšanu. Respect!
Aj, vārdsakot, viss bij baigi kruta. Un mirklī, kad apkārt ir vienas negācijas, šis pasākums deva pretējo un pierādīja, ka viss labais un pozitīvais pārsit visu.
Aj, vārdsakot, viss bij baigi kruta. Un mirklī, kad apkārt ir vienas negācijas, šis pasākums deva pretējo un pierādīja, ka viss labais un pozitīvais pārsit visu.
Salauzītā missena sāk runāt klasiskos texstos Nu ir jau baig forsji es jau uzreiz teicu ka man zjel ka netieku BET tada dzeve , busju citreiz Pats galvenais kam man prieks ka visiem prieks un PABIJA SAVADAKA VIDE patuseja ar SAVADAK REDZOSJIEM bet lidzigi domajosjiem personazjiem . Domaju ka visiem bij vertigi un gan jau ka 3/4 publikas nekad pirms tam ISTA Latgales mazpilseta nebija bijusji un kads bars ari Latgale nekad nebij bijis . Uzzinajat ka var uz VIENKARSJAM lietam skatities ari savaka neka LOT VIENKARSJI . Pats pozitivakais noteikt ir ka REDZ KLATIENE ka savadak taisa un doma TADI PASJI FEISI ka jus pasji SL salapita kaja saaugs bet FUNKTIERS vairumam DOMAJOSJO KADRU gan naks klat , jo kamer JUS BIJAT PROM Blogā bija tadss tuxsjusm un vieni vienigi atkritumi PREIKA!
Lunis, aptuveni sapratu Lai vai kā, bij prieks pa ceļam uz Krāslavu Tevi satikt, bet žēl, ka nedevies līdz, lai piedalītos pašā pasākumā, kā arī novadot kādu lekciju par to KĀ VAJAG Anyway, funktieris uz dzīvi po žizņi mums katram atšķirīgs un domājams kaut ko uzspiest nebūtu ideāli. Kādam ir labi redzēt tā, citām šā. Galvenais pozitīvā attieksme
pasākums pa pirmo! komandu challange bija naglai pa galvu, 4 stundas bez apstājas skraidājām, meklējām, lūdzāmies, strīdējāmies, smējāmies un protams fočējām. lietuvieši atdzīvināja pasākumu savā veidē .... tiešām jaukas atmiņas pa vidu negāciju, dižķibeļu un dzīvokļa remonta problēmām!
organizātoriem lielais patriotiskais paldies! un blogeriem arī! Bija patīkami atkal satikt pazīstamos un iepazīt nepazīstamos!
Ee jā, es redzēju dansigu klibojam un vienu vīrieti un dansiga teica, ka viņa redzēj divus vīriešus klibojam =) Visā ziņā, ceru ka pārējiem klibotājam nav tik traki kā man. Šodien vēlreiz apmeklēju ārstu un Rīgā, tad pat izteica, ka vajadzētu operēt, bet var mēģināt tāpat saārstēt. Pārlika lielo cieto ģipsi un laida mājas gulēt ar kāju gaisā (nekādu skraidīšanu ((( ). Tā kā - uzmaniet savas ķepas!
leishi priecaajas fotokudra.lt... cik nu ar savu leishu valodas zinashanu saprotu bet fraazes "Jėėė Lietuviai valdo!" un "khe,khe...lietuviai parode latviams kaip reikia fotografuoti." jau gruuti butu nesaprast sasar, nakosreiz mes tev aizliegsim dzert pirmaja vakara :P
Lunis, ai, tas ir tas pļurkstis Pa lielam, kāds mans novērojums, vairāki leiši bij tādi ar baigi paceltiem deguniem. Tiešām bij brīžam sajūta, ka esam zemā vērtē. Bet citi atkal ārkārtīgi draudzīgi un runātīgi. Man arī ļoti patika komunicēt ar Mindaugas - super cilvēks!
Skatos, manu kāju ar apspriež :P jā, tas ir arī viens no puišiem kas kliberēja
eeeee nu tas par to opereeshanu gan ir baigi beediigi bet nu katraa zinjaa mees ar tevi tapat ka uznjemshanas nodalja ar smieklu gaazi sirsenjiem un visu paareejo