forum.gif
Krāslavas plenērs (oficālais topiks)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Krāslavas plenērs (oficālais topiks)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12
  9. 13
  10. 14
  11. 15
  12. 16
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.08.09 21:55
 citēt
Elis_pelis:
SL:ERU, plds :*

eeeee nu tas par to opereeshanu gan ir baigi beediigi bet nu katraa zinjaa mees ar tevi tapat ka uznjemshanas nodalja ar smieklu gaazi sirsenjiem un visu paareejo :)

je je je, tur bij labais :) Ja kādreiz būs jāapmeklē ārsti, zvanīšu jums, lai nākat kā atbalsta grupa ;D
Publicēts: 10.08.09 21:56
 citēt
SL:Lunis, aj nu ko tur pievilkt ;) te takš cita fiška.

Pievilks līmenīti tie kas tiešām pieiet nopietni foto, bet tie, kam foto ir hobija līmenī - neies pieraut neko ;)

Tie kas NOPIETNI tiem ir citas fiškas un funktieris , šite labi ja HOBIJA LIMENI pievelk bix uz auxsju:):)
Publicēts: 10.08.09 21:58
 citēt
Lunis, ir jau labi :) Ja tur dažiem tīk mākoņus bakstīt - lai tak :)
Publicēts: 10.08.09 22:11
 citēt
Nu karoche skaidrs. fotokudra taadi pashi snobi kaa erfoto :P
Publicēts: 10.08.09 22:14
 citēt
o, ilgi domaju ko lai lunim tadu pasaka un voila eliks visu izdara mana vietaa :D
Publicēts: 10.08.09 22:15
 citēt
SL > Ka neka tu musju forsja missene un organizātorss , ja tads apskadejas tad protams ka horors visiem ne tik mumss :):) Kas tev tur ir luzums
Publicēts: 10.08.09 22:22
 citēt
Eliks:Nu karoche skaidrs. fotokudra taadi pashi snobi kaa erfoto :P
Shadow:o, ilgi domaju ko lai lunim tadu pasaka un voila eliks visu izdara mana vietaa :D

Jā jā "Viņi brauc labāk bet toties MAN MAŠINA SARKANA" vaine :):) Ne nu man jau nekas , es laizju luni ka man patik , tikai nefig tad čikstēt ka "Viņi visas balvas savaca" :):)
Publicēts: 10.08.09 22:22
 citēt
Lunis, jap, lūzums. Un tā vieta tāda pašvaka esot. Bet cerams viss būs gūt :)
Publicēts: 10.08.09 22:24
 citēt
Es gan pa to kuudru netuseeju, bet jasaka, ka neko tadu uberkruto no vinju puses plenera neredzeju.
Viens leitis sarunaja bernu ar kastroli uz galvas skraidit turp shurp, nu itka forsham kadram vajadzeja sanakt, bet nopuudeleja ne pa jokam.
Publicēts: 10.08.09 22:30
 citēt
SL:Lunis, jap, lūzums. Un tā vieta tāda pašvaka esot. Bet cerams viss būs gūt :)

Mjaa , nesekme tev:( Bet nu vismaz taga neleka apkart . Dakterejies , vismaz uz kadu Rudens tussu tev jabut 100% uz stripas:):)
Publicēts: 10.08.09 22:31
 citēt
sasar:Es gan pa to kuudru netuseeju, bet jasaka, ka neko tadu uberkruto no vinju puses plenera neredzeju.
Viens leitis sarunaja bernu ar kastroli uz galvas skraidit turp shurp, nu itka forsham kadram vajadzeja sanakt, bet nopuudeleja ne pa jokam.

Ha ha ha , lapsss:):) Nu bet ta ir ITKA NEKA KRUTA bet beigas visas balvas savac:):) BET TA IR !:):)
Publicēts: 10.08.09 22:32
 citēt
Lunis, nuuuu, tagad jau saudzēšu gan sevi, jo baigi gribās būt uz kājām :) Īpaši ja piemin plenērus ;)

sasar, ūberkurtā tiešām nebija.
Publicēts: 10.08.09 22:32
 citēt
Lunis:Jā seviški jautri tur lasīt ka "Puse no Bloga no foto nesaprot pilnīgi neko , bet meitene gan bijusi forša" :):)

Nē, Luni, nav gluži precīzs tulkojums.
Justas man tikko iztulkoja savu komentu: "Half of the pictures are mine, i dont understand anything, but i know that only one person had those - viena skaista meitene" :D
Publicēts: 10.08.09 22:40
 citēt
dindin : Es nospiezju pie vinjiem LV karogu un man Goglle pasja saita partulko :):)
Publicēts: 10.08.09 22:55
 citēt
SL...ceru, ka drīz būsi uz pekām...visas brūces reiz sadzīst;))))

Attiecībā uz tavu komentāru:
"Pa lielam, kāds mans novērojums, vairāki leiši bij tādi ar baigi paceltiem deguniem. Tiešām bij brīžam sajūta, ka esam zemā vērtē"

...arī es gribētu pakomentēt...un, lūdzu, neuztveriet to kā kritiku... bet kā ieteikumu;)))

Arī es šādā fotoblog pasākumā, kā daļa no citiem tusētājiem un leišiem, bija pirmo reizi, tāpēc man radās kaut kāds priekšstats kas un kā. Leiši nebūt nebija iedomīgi...pat ļoti labprāt komunicēja...tikai viņi, daļēji, bija apmulsuši par to kas notiek jeb nenotiek. Dienas kārtību, kuru izsniedza, varēja nelasīt...jo viss notika zināmā pašplūsmā...un, ja latviski nesaprata, tad par daudz ko varēja tikai minēt. Tas pats ar tulkojumiem...ja pasākums ir trīs valodās...tad kā likums, nepieciešami tulki. Daļa cilvēku nesaprata angliski, daļa krieviski, daļa latviski...kā saka...you can guess where to go;)))
Visa šī iepriekš teiktā kontekstā, gribētu tomēr ieteikt...nelikt pašiem šos šķēršļus komunikācijai...un jau laicīgi padomāt kā "integrēt" ciemiņus mūsu vidē.

Lai viss iepriekš rakstītais neliktos kā "plika"kritika...esmu gatava palīdzēt ar savu pieredzi un zināšanām, šādu pasākumu organizēšanā...un tikai dēļ sava prieka, jo galu galā, mūs visus, lielķā vai mazākā mērā, vieno viena kopīga interese...fotogrāfija:))))
Publicēts: 10.08.09 23:16
 citēt
paldies par fiidbeku sunfun, pirmais starptautiskais, kludas ir passaprotamas un taas jalabo nakosreizei.

valoda noteikti bija lielakais izaicinajums, sakuma paeksperimentejam ar anglu valodu, bet tas nestrada - esam postpadomju valstis un ar to diemzhel jarekinas un jaruna krieviski, lai vairakumam ir labi. ari pashu prasmes nav perfektas, tomer atlaushos iebilst: latviski informacija netika pasniegta nevienu briidi (viss bija tulkots).

patiesiba loti labprat dzirdetu ieteikumus no cilveka, kas butu rikojos baltijas limena kopsanakshanas (tieshi ar musu eesti/leiti braaljiem), kapec gan nepamacities no citu kljuudaam :)
Publicēts: 10.08.09 23:23 labots
 citēt
Shadow:paldies par fiidbeku sunfun, pirmais starptautiskais, kludas ir passaprotamas un taas jalabo nakosreizei.

valoda noteikti bija lielakais izaicinajums, sakuma paeksperimentejam ar anglu valodu, bet tas nestrada - esam postpadomju valstis un ar to diemzhel jarekinas un jaruna krieviski, lai vairakumam ir labi. ari pashu prasmes nav perfektas, tomer atlaushos iebilst: latviski informacija netika pasniegta nevienu briidi (viss bija tulkots).

patiesiba loti labprat dzirdetu ieteikumus no cilveka, kas butu rikojos baltijas limena kopsanakshanas (tieshi ar musu eesti/leiti braaljiem), kapec gan nepamacities no citu kljuudaam :)

Par BALTIJAS es tev varu pateikt no savas turpat 10 gadu pieredzes LESJI JA VISPAR RUNA SVESVALODAS tad 80% Krieviski , vislaik esam ar Leisjiem normali tusejusji BEZ PROBLEMAM :) Savukart ESTI runa TIK UN VIENIGI ANGLISKI pat tie kas Angliski neruna KRIEVISKI NERUNA :):) No personigas pieredzes Leisjiem VIENMER viss bijis O.K visas gjelas var sabidit un visju var saruna , Estu biroja vieniga NORMALA butne bija Sexretare , ear to ar komuniceju , perejiem bij "Parsomujusies Igaunji" :):) Es manliekas jau planisjanas stadija TEICU ka stipri apsaubu ANGLENI ka sazinasjanas valodu NE MUMS ne VINIEM tas nav pat ne 50% saprotama kautcik pietiekamā līmenī:):)
Publicēts: 10.08.09 23:33
 citēt
sasar:Es gan pa to kuudru netuseeju, bet jasaka, ka neko tadu uberkruto no vinju puses plenera neredzeju.

Piekrītu - es jau te sacīju - bildes kuras tapa reizē ar mums bija parastas, normālas bildes - nesajutu tur lielu atsķirību ..
Savukārt par mājasdarbu - pašportrets - tad lasu pie viņiem ka viens no apbalvotajiem darbiem nav pašportrets (Edite)
Un tad tas ko sacīja Senders uz vietas (citēju - neticu ka tie visi ir pašportreti..) ir tiesa.
Ja pareizi sapratu tizlo gugles tulkojumu.. ja ne soorrry..

Bet vispār kas te ko cepties pa tukšu trubā - bija labs tuss, visi bija apmierināti, jā bija daži mīnusiņi - labosimies :)
Peace!
Publicēts: 10.08.09 23:37 labots
 citēt
:)
Publicēts: 10.08.09 23:44
 citēt
Man patika... paldies organizatoriem un visiem,kas piedalījās :)
Feina atpūta un izklaide! Orientēšanās bija super un viss pārējais arī!
Ceru tiksimies arī nākamgad :)
p.s Ceru,ka kāds var padalīties ar bildītēm,kur mēs ar bibitiBaibu laižam uz mocīša...
Kā varētu sazināties ar leišiem par bilžāM?
Ak jā..Shadow, Elik...mēs ceram,ka ar bilžukiem,kad pie tiem tiksiet, padalīsieties arī ar mums :))
PALDIES par visu! ;)
Publicēts: 10.08.09 23:52
 citēt
lienjuksrulz:es arii neticu, ka visi bija pasportreti - ipasi apbalvotas vietas, Inga un Edite...bet, lai meitenem tiek, bildes jau pasas par sevi labas!

un tomēr priekš mājas darba varēja būt vēl labākas :) kā nekā - mājasdarbam nav tikai 4h laika, kā tas ir krosa bildēm :) un plus ar uzņemto bildi var darīt pilnīgi jebko - pat digitāli manipulēt ar to :)
Publicēts: 10.08.09 23:58
 citēt
sunfun, paldies :) ar katru plenēru iemācamies kaut ko jaunu. Kaut ko iegūstam un kaut ko zaudējam. Šogad esmu personīgi daudz ko ieguvis - iespējams diezgan egoistiski - jo tas ko ieguvu nenesa nekaadu labumu citiem :)
Publicēts: 11.08.09 00:08
 citēt
shii starpcitu ir uzvareejusii bilde (balva Epson A3 fotoprinteris 250Ls veertiibaa)

devel.fotoblog.lv...
Publicēts: 11.08.09 00:12
 citēt
Da ko jus cepaties:):) Liellakam vairuma bija forsji , vieta tacju bija suoeriga tada kur gribas atgriesties:) A UZVARETAJA bilde ir FANTASTISKA ja vinju apmet B/W vispar GATAVIE TUVEJIE AUSTRUMI kapitala reportazbilde!!
Publicēts: 11.08.09 01:12
 citēt
Bus kaut kas pratigs jaieraksta, kad beigsu dzert, bet isuma - pasakums bija OK...
Par kaiminiem - Leisi daudz ko izdarija tieshi tapec, ka vini bija leisi - tobish vinji jutas, ka minoritates letinju vidu un vinjiem kaut ko forshu izdarit gribejas vairak neka mums... Mes atputamies, vini pieradija sevi:)... Galvenais, ka cilveks jutas labi. vienalga ko vins dara!
Publicēts: 11.08.09 01:13
 citēt
Mjā, man laikam būs vēlreiz jābrauc uz Krāslavu, lai vismaz dabūtu arī pabildēt :) Citādāk te dažiem tik smukas bildes reportāžās, ka aš žēl paliek, ka pašai nebija laika bildēt... :(
Publicēts: 11.08.09 01:14
 citēt
es pie reizies tev ERA iedoshu aktu zales atslegas, varesi atdot sargam :D
Publicēts: 11.08.09 01:16
 citēt
Shadow :) oops, atslēgas palika pie mums? :D Mjā, kam negadās :P
Publicēts: 11.08.09 01:46
 citēt
ai ai ai ;-pppp

senders ... a tu .. a TUUUuuu .. ;-ppp;-))))
Publicēts: 11.08.09 08:50
 citēt
ERA, jā, man tādas pašas sajūtas pārņem.
Ja vien nebūtu man tā kāja, tad jau 7dien būtu pabraukājušies pa Krāslavu. Vēl jau bij arī plāns līdz D-pilij aizlaist.
Bet, bet...
Publicēts: 11.08.09 11:04
 citēt
SL, mjā, saprotu... :) Nu tad jāgaida, kad varēsi uz abām divām atkal pārvietoties un jābrauc vēlreiz :)
Publicēts: 11.08.09 11:11
 citēt
Paldies to org.com and all Latvians.
Don't be angry :) It's always difficult to communicate when meeting first time.

Lai dziva Latvia un fotoblog. We were happy to meet you.
And it's fun to see all faces „virtually" in Internet.
Publicēts: 11.08.09 11:26 labots
 citēt
ERA:SL, mjā, saprotu... :) Nu tad jāgaida, kad varēsi uz abām divām atkal pārvietoties un jābrauc vēlreiz :)
aha, rudenī būtu pa pirmo - saulains, zeltais, mmmm.

------------------------------------------------------------------------

Mindaugas, no no - we`re not angry :) everything is OK!!!

Была очень приятно встретиться и пазнакомиться с вами :)
Publicēts: 11.08.09 11:55
 citēt
Rudenī, rudenī jābrauc:
www.fotoblog.lv...
Piesakos pavest.
Publicēts: 11.08.09 12:00
 citēt
Eltons, riktīgi smuki krāsaini!
Publicēts: 11.08.09 12:01
 citēt
opaa - izraadaas - Eltons ir pavedeejs..... sargaiķeis!
Publicēts: 11.08.09 12:06
 citēt
Eltons:Rudenī, rudenī jābrauc:
www.fotoblog.lv...
Piesakos pavest.

Elton, uzmanies, turēsim Tevi pie vārda :)
Publicēts: 11.08.09 12:42 labots
 citēt
Mindaugas:Paldies to org.com and all Latvians.
Don't be angry :) It's always difficult to communicate when meeting first time.

Lai dziva Latvia un fotoblog. We were happy to meet you.
And it's fun to see all faces „virtually" in Internet.

everything was just great, Mindaugas, thanks for bringing so many lithuanians with you :D sorry we didnt have time to have in-depth convo about life, photos and portals itself, next time ;)

and congratulation to your guys (hey, you were just lucky :P) on getting all the prizes, cuz our best man fell after first night :D

i hope you enjoyed this even, lets share the photoes when we have FTP ready!

Sh.
Publicēts: 11.08.09 13:12
 citēt
Nu bet ļoģiski KRASLAVA rullē , es tur gandrīz katru gadu braucu un rīkoju plenērus:):)
Publicēts: 11.08.09 14:47 labots
 citēt
Luni, tusiņu mīļotāji nekādus secinājumus ārpus galda klāšanas, procesa un otrās dienas rīta neizdara. Tāpēc to tu pareizi, bet lieki saki. Cilvēki brauc izklaidēties, foto tikai tā, kā jau parasti tikai tā. Atliek pieciem blogeriem nopirkt mikroskopus, teleskopus, izpletņus vai maizes krāsnis, arī būs iemesls kaut kur aizbraukt. Pārējie kompānijas pēc piebiedrosies. Foto ir fons.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12
  9. 13
  10. 14