forum.gif
Krāslavas plenērs (oficālais topiks)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Krāslavas plenērs (oficālais topiks)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15
  11. 16
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 11.08.09 14:55
 citēt
Opisj - fons vai nē, bet Krāslavas plenēra ietvaros vienas (!) dienas laikā notika veselas 5 lekcijas par un ap foto. Noteikti bija kāds, kas apmeklēja vismaz 4 no tām (5 nebija iespējams apmeklēt, jo 2 no lekcijām notika vienlaikus).
Publicēts: 11.08.09 14:58
 citēt
opisj - skiet, ka ir viens no tuksajiem runatajiem, bet ne dariitajiem!
Publicēts: 11.08.09 15:03
 citēt
Starp citu, runājot par bildēm no Krāslavas. Plenēra dalībnieki noteikti pamanīja, ka Māris Kundziņš diezgan daudz fotografēja pasākuma norisi. Šodien saņēmu no viņa ziņu, ka viņš ir priekš mums uztaisījis savu Krāslavas bilžu slaidšovu, kā arī atsevišķi ierakstījis bildes. Par slaidšovu nezinu, bet bildes ar bloga administrācijas palīdzību droši vien drīzumā būs pieejamas uz FTP servera :)
Publicēts: 11.08.09 15:23 labots
 citēt
opisj - skiet, ka ir viens no tuksajiem runatajiem, bet ne dariitajiem!

Ja ar vienu šāvienu trāpa vairākiem zaķiem, laikam visi zaķi tup vienvietus. Es kļūdos attiecībā uz dominējošo izklaides aspektu latviešu dzīvē - un līdz ar to arī fotogrāfijā? Vai fotoblog galeriju galvenās tēmas un galvenie balsošanas/atzinības virzieni neliecina par to? Ja tā, esmu akls. Starp citu, es nevispārinu. Katram savs, bet, ja lienjuksrulz visiem un nevienam domāto paņem sev, laikam jau viņa pati jūt, ka šis tas piestāv.
Publicēts: 11.08.09 15:40
 citēt
opisj, morāle ta kāda?
Publicēts: 11.08.09 16:03 labots
 citēt
Morāles nav, jo tāda visus nogurdinātu un šķistu nevietā, ir tikai Lunis komentārs augstāk par vietējo un viesu atšķirīgo pieeju un rezultātiem, uz ko arī uzrakstījās replika. Tas nav jāuztver sliktā nozīmē.
P.S. Bērnu bariņa tēma ir no dežūrējošajām, kas izraisa acumirklīgas emocijas. Pats kadrs ... nu, tāds. Momentfoto.
Publicēts: 11.08.09 16:17
 citēt
ERA:Starp citu, runājot par bildēm no Krāslavas. Plenēra dalībnieki noteikti pamanīja, ka Māris Kundziņš diezgan daudz fotografēja pasākuma norisi. Šodien saņēmu no viņa ziņu, ka viņš ir priekš mums uztaisījis savu Krāslavas bilžu slaidšovu, kā arī atsevišķi ierakstījis bildes. Par slaidšovu nezinu, bet bildes ar bloga administrācijas palīdzību droši vien drīzumā būs pieejamas uz FTP servera :)

Noteikti mēģiniet dabūt no Māra Kundziņa slaidšovu...esmu dažus redzējusi...forši!;) Domāju, ka tehniski nevajadzētu būt problēmām to ielikt blogā;)
Publicēts: 11.08.09 17:08
 citēt
uzvilku xs sievieshu bezroku bloga t-kreklu :D bruunoooo hahahaha eh vajadzeja nemt to :P
Publicēts: 11.08.09 18:15
 citēt
shadow, a kad buus mana izmera kreklinji?;-ppp;_))))
Publicēts: 11.08.09 19:50
 citēt
Tā... esmu beidzot mājās. Puslatviju abraukāju, visus, ko vajadzēja redzēju, tagad var mierīgu sirdi braukt atpakaļ... Jābeidz laist lunis un jāsāk strādāt!

Katrā gadienā pozitīvas sajūtas no pasākumu, jo galveno uzdevumu - satikt dažus pazīstamus cilvēkus - es izpildīju, bet pārējais ir tikai pakārtots...
Publicēts: 11.08.09 20:15
 citēt
kruta bija atkal satikt tevi Sender, nu ko, safe trip home janoveel... kur sasars diezin? neko nesaka, neraksta...
Publicēts: 11.08.09 20:17
 citēt
dansiga, a kas tad tev par specialu izmeru?
Publicēts: 11.08.09 21:23
 citēt
Leišiem ar beidzot reportāžas parādijūšās :)

fotokudra.lt...
fotokudra.lt...
fotokudra.lt...
Publicēts: 11.08.09 21:47
 citēt
Nu tā, Kundziņa sabildētās bildes un slaidšovs ir pie manis :) Pagaidām to visu esmu redzējusi tikai es un vēl viens orgkomitejas biedrs :)
Publicēts: 11.08.09 21:59
 citēt
ERA:Nu tā, Kundziņa sabildētās bildes un slaidšovs ir pie manis :) Pagaidām to visu esmu redzējusi tikai es un vēl viens orgkomitejas biedrs :)

Laimīgā :D
Publicēts: 11.08.09 22:19
 citēt
Shadow, sasars dzivs un vesels, tikai astes kauls saap no garaa brauciena...
Publicēts: 11.08.09 22:21
 citēt
Lunis: Laimīgā :D

Izredzētā :D
Publicēts: 11.08.09 22:33
 citēt
Leiši malači... pavisam cits līmenis! :)
Publicēts: 11.08.09 22:35
 citēt
ERA:
Lunis: Laimīgā :D

Izredzētā :D

vairs ne ilgi! :P
Publicēts: 11.08.09 22:37
 citēt
Shadow:uzvilku xs sievieshu bezroku bloga t-kreklu :D bruunoooo hahahaha eh vajadzeja nemt to :P

kur kur?! neredzēju nevienu Brüno! :D
Publicēts: 11.08.09 22:39
 citēt
Lunis:Leišiem ar beidzot reportāžas parādijūšās :)

fotokudra.lt...
fotokudra.lt...
[url=http://fotokudra.lt/aut_dienorasciai.php?aut=2463

nja,]http://fotokudra.lt/aut_dienorasciai.php?aut=2463
nja,[/url] leišiem ir cits skatījums :) žēl ka mums nesanāca pabildēt tik daudz cik citās reizēs :P :)
Publicēts: 11.08.09 22:44
 citēt
Kas traucēja latvju "lielajam un citam līmenim", kas tik briesmīg fano par leišu sniegumu - laist uz Krāslavu un parādīt leišiem kā vajag.... nevis vislaik zāģēt un zāģēt un elsot un pūst...
Publicēts: 11.08.09 22:52
 citēt
edzjus: vairs ne ilgi! :P

Ja draudēsi nesūtīšu bildes pa e-pastu :P :D
Publicēts: 11.08.09 23:07
 citēt
chess:Kas traucēja latvju "lielajam un citam līmenim", kas tik briesmīg fano par leišu sniegumu - laist uz Krāslavu un parādīt leišiem kā vajag.... nevis vislaik zāģēt un zāģēt un elsot un pūst...

latvieši tādi ir - lohi :D
Publicēts: 11.08.09 23:09
 citēt
Es nesaprotu, ko var ņemties :) Noliek paši sevi tik zemā līmenī, ka aš bail lasīt. Takš calm down. Viens skatās tā, otrs šitā. ;)
Es gan nedomāju, ka mums sasars labākais, un pārējie zemlīmeņa. Arī neuzskatu, ka esam zemākas latītes personāži.
Mēs arī ESAM kruti un pa savam!
Publicēts: 11.08.09 23:10
 citēt
SL:Es nesaprotu, ko var ņemties :) Noliek paši sevi tik zemā līmenī, ka aš bail lasīt. Takš calm down. Viens skatās tā, otrs šitā. ;)
Es gan nedomāju, ka mums sasars labākais, un pārējie zemlīmeņa. Arī neuzskatu, ka esam zemākas latītes personāži.
Mēs arī ESAM kruti un pa savam!

leiši nemāk dzert - viņi ātri noreibst. tas no pieredzes! :D
Publicēts: 11.08.09 23:13
 citēt
Nu man pa lielam pofik, ko viņi māk vai nemāk :P Viņi ir kruti pa savam, mēs pa savam. Jā, viņiem ir interesantas bildes, bet mums ar tādas kaudzēm!
Kaut ko pierādīt, darādīt - da nu!
Esat pašpārliecinātāki!
Publicēts: 11.08.09 23:15
 citēt
Just one small comment

> es arii neticu, ka visi bija pasportreti - ipasi apbalvotas vietas, Inga un Edite...bet, lai meitenem tiek, bildes jau pasas par sevi labas!
but.. why it's so difficult to believe...

fotokudra.lt...
Inga's photo printed in Digital Camera Magazine, the third place in self-portrait competition
Publicēts: 11.08.09 23:34
 citēt
Mindaugas:Just one small comment

> es arii neticu, ka visi bija pasportreti - ipasi apbalvotas vietas, Inga un Edite...bet, lai meitenem tiek, bildes jau pasas par sevi labas!
but.. why it's so difficult to believe...

fotokudra.lt...
Inga's photo printed in Digital Camera Magazine, the third place in self-portrait competition

Mindaugas,

Latvians are just jealous, as they have always been. I don't know why exactly... Maybe because Lietuva is bigger and closer to the south :D :D :D
Your pictures were great no matter what we are saying. Thanks for the talks near the fireplace, it was fun to compare our languages ;) And special thanks for bringing Justas to Kraslava! :)
Publicēts: 11.08.09 23:49
 citēt
lol dindin, gerai pateici :D

tiko apskatijos Kandavas plenera bildes, ehhh, tik daudzu cilveku nebija soreiz! es pat teiktu tikai dazhi bija no tiem pashiem.

tas nozime, ka ja atbrauktu visi, kas kadreiz bijusi kaut uz vienu pleneru, un vel druscin jauni, varetu nedelu koo...fochet un nebutu gana. un butu 300 cilveki pasakumaa :)
Publicēts: 12.08.09 00:09
 citēt

Latvians are just jealous, as they have always been. I don't know why exactly...

Nu Din Din - nu gan Tu mazliet pārspīlē kāpostiņ ;)
Mani pilnīgi nesatrauc neviena balva kuru saņēma kaimiņi - a te uzreiz Tavs teksts - olviez bīn ..
Nu nu nu..
Uzmanīgi apskatījos visas bildes, kuras bija izliktas tam konkursam b'jutiful Kraslavietis - nu nesajutu es nekādu lielo šķirbu starp mums, laikam esmu vēl vairāk uz south :)

Edzjum taisnīiba - pashi letiņi sevi aptaisa un tad briinas. Ptfu!
Publicēts: 12.08.09 00:09
 citēt
Shadow:
tas nozime, ka ja atbrauktu visi, kas kadreiz bijusi kaut uz vienu pleneru, un vel druscin jauni, varetu nedelu koo...fochet un nebutu gana. un butu 300 cilveki pasakumaa :)
a ja atbrauktu visi reģistrētie? :)
Publicēts: 12.08.09 00:11
 citēt
chess:Kas traucēja latvju "lielajam un citam līmenim", kas tik briesmīg fano par leišu sniegumu - laist uz Krāslavu un parādīt leišiem kā vajag.... nevis vislaik zāģēt un zāģēt un elsot un pūst...

Nu redzi tur jau tā lieta kad jādara - tad kukū, kad jāvaimanā tad pilni blogi visās malās :)
Bet Tu labi pateici :)

Peace!
Publicēts: 12.08.09 00:11
 citēt
edzjus:
Shadow:
a ja atbrauktu visi reģistrētie? :)

Tās būtu beigas :) :) :)
Publicēts: 12.08.09 00:12
 citēt
Edzjus - ja atbrauktu visi reģistrētie, tad plenērs ievilktos garumā no nedēļas nogales līdz nākamajam mēnesim :D
Publicēts: 12.08.09 00:29 labots
 citēt
Ziniet es jums teixsju tā , JA PUXTET PAR REZULTĀTIEM tad pašiem ar vaidzēj par viņiem gādāt :):) Leiši acīm redzot prata ne tikai tusēt bet arī kautkā LABAKU SNIEGUMU uzrādāit un nafig taga pelnus uz galvas kaist un stastit par "Snobiem @ krutumu" :) Ja rīko kautkādas sacenes tad arī PIEDALĀS nevis rīko "Atskaites pēc" es vienmer esmu teicis UZ TUSIEM BRAUCU DZERT @ TUSĒT nakādas sacenes un balvas man nav intresejušas un neintrese un vēl jo mazāk es satraucos par citu veiksmēm gluži tāpatās kā par neveiksmēm . Bet redz ja pukstēt "Šie visu nocēla " nu piedod tad paši pie tā ar vainīgi ka nespēja uzrādīt LABĀKU sniegumu:):) Mani tas nesatrauc , mani vairāk satrauktu Leišu skuķi ar kuriem palēkāt un dzeki ar kuriem sadzert nekā kāutkādas BALVAS vai sacenes saku 100% nebūtu viņās piedalijies:):) Kas attieca suz nākamo cepiena punktu "Pašportrets" tad tas nenozīmē ka tam OBLIGATI jābūt tevis PAŠA NOSPIESTAM , tu vari palūgt to izdarīt aŗi kādam citam kolēģim vai čomam vai cilvēkam no ielas. Pašportrets ir TEVIS PAŠA IZDOMĀTS UN IESTUDĒTS TELS kas to TEHNISKI realizē PIE KĀJAS tu takš neraksti ka to "Fočeja statīvs @ autoknipis @ pults" man piemēram pašportretus parasti spiež Cilvēki kas gadās pie ROKAS :) Piemēram manu tādu kīčigāko pašportrstu sēriju IZDOMĀTU + IESTUDĒTU + UZLIKTĀM GAISMĀM + MANU KAMERU fiziski ir spiedis DAMBIS un paldiesviņam par to ES TO VIENMĒR PIEMINU :):)
Publicēts: 12.08.09 00:31
 citēt
ZG:

Latvians are just jealous, as they have always been. I don't know why exactly...

Nu Din Din - nu gan Tu mazliet pārspīlē kāpostiņ ;)
Mani pilnīgi nesatrauc neviena balva kuru saņēma kaimiņi - a te uzreiz Tavs teksts - olviez bīn ..
Nu nu nu..
Uzmanīgi apskatījos visas bildes, kuras bija izliktas tam konkursam b'jutiful Kraslavietis - nu nesajutu es nekādu lielo šķirbu starp mums, laikam esmu vēl vairāk uz south :)

Edzjum taisnīiba - pashi letiņi sevi aptaisa un tad briinas. Ptfu!

Es to teicu ar trim lieliem smaidiem beigās, tātad - ne jau nopietni, drīzāk ar draudzīgu ieķiķināšanu par vidējā latvieša (arī manu) dabu. Teik it īzī, mai frend! ;) Uzēdīsim kopā picu, parunāsim par šito :)
Publicēts: 12.08.09 00:37
 citēt
Hmm. Tad TU saki ka bija 3 LIELIE smaidiņi?
Nuuu labi - kad eedam pizzzu|? :) :) :)

LUNIs - nu tur jau tā lieta ja paši neko nedara tad nav ko vaimanāt un matus plest . Pareizi! ;)
Ehh. Punkts Pietiek :)
Miers.
Publicēts: 12.08.09 00:49 labots
 citēt
Piemēram ŠEIT ir MANI PAŠPORTRETI! Es viņus esmu izdomājis salicis un realziējis POGU SPIEDA ci;vēki kuri gadijās blakus , pirmajā gadijumā PUIKA Georgs kuram 9 gadi otrajā Dambis , bet ABAS bildes 100% esmu izdomājis un realoziējis es un blāvis TAGA SPIED!

Pie reizes TIEM kas man šias bildēs BLAKUS nav pilnīgi nekādas nozīmēs , viņu funkcija ir ne lielāka ka Rozā Radio vai Šampja pudelei vai mākligajiem zobiem , jo ŠIS BILDES ir mans pašportrets:):) Esmu arī citiem cilvēkiem tasijis "Pašportretus" pareizāk sakot VINU PORTRETUS kā pašportretus kā es vīņus IEDOMĀJOS un 99% gadiju viņi ir PABAIDIJUŠIES tos kādām rādīt :):)
Publicēts: 12.08.09 00:52
 citēt
Nu redzi - ļoti labi - šie ir smuki darbi - stilīgi :) ;) :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 9
  5. 10
  6. 11
  7. 12
  8. 13
  9. 14
  10. 15