forum.gif
Krāslavas plenērs (oficālais topiks)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Krāslavas plenērs (oficālais topiks)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12
  9. 13
  10. 14
  11. 15
  12. 16
  13. >
IerakstsAutors
Publicēts: 12.08.09 00:58
 citēt
No malas izskatās labi! - ja lūko pasākumu reportāžas. Bet diskusija lielā mērā ir par bilžu maliņām, nevis par bilžu saturu...
Nav taču visi lietuvieši vienā maisā bāžami un latvietis arī katrs citādāks!
Visu cieņu organizatoriem!
Un varbūt tie, kuri neorganizē un nebildē varētu apvaldīt no 21. pirksta izzīsto kritiku...
Publicēts: 12.08.09 01:05
 citēt
Kritika ir tajā kam PEC PASĀKUMA sāk "Čikstēt" ka pakāsa tāpēc ka "Slepes bij zaļas bet konkurentiem sarkanas kas krutāk un viespār sniegs par baltu" un īstenībā "Uzvarētājiem bija celāvējš sarunāts" :):)
Publicēts: 12.08.09 01:15
 citēt
Re kas māk ceļavēju atrast.... dažiem tikai caurvējš
Publicēts: 12.08.09 01:20
 citēt
Ge ge ge :):)
Publicēts: 12.08.09 01:23
 citēt
Lunis, es te lasu un skiet ka visvairak iecepies esi tu :D
Publicēts: 12.08.09 01:37
 citēt
Shadow:Lunis, es te lasu un skiet ka visvairak iecepies esi tu :D

Nu jaa:):) Man nepatīk ja vienkarši normāli objektīvi ņem un pakāša bet BEIGĀS sāk "Sazverestības Teorijas" gudrot :):) Es pasaku OBJEKTĪVUS iemeslus kāpēc tas notiek nevis "Kumunisti vainīgi" :):)
Publicēts: 12.08.09 02:11
 citēt
a es ne ar vienu leiti neiepazinos un peec reportaazjaam spriezhot - oiiiiii, kas jauno blogeru bija ...... a es .. a ko ES? a es tuseeju ar Anitu (bij. asteszvaigzni), Vaveru, Vilu un Sundew ..... U - juhuuuuu - bija superiigaakaa kompaanija!!!! Bishk zheel par nekontaktu .... bet " jaunajiem " bija citas prioritates;-)))))
Publicēts: 12.08.09 02:14 labots
 citēt
Mjā, varētu teikt, ka es arī ne ar vienu lietuvieti nemaz tā īsti neiepazinos...
Mazliet tikai ar kaļiņingradieti (Lindas lekcijas oponentu) sanāca aprunāties...
Publicēts: 12.08.09 02:20
 citēt
ERA, FUI Tev!!!!!!! tev bija jaakontakeejaas ar VISIEM ;-ppppppp
Publicēts: 12.08.09 02:22
 citēt
Dansiga :) a reģistrācija skaitās? :P Es tik daudzus lietuviešus pirmajā vakarā piereģistrēju :D Bet ar to arī komunikācija praktiski beidzās... :( Vēlāk vairs nebija laika komunicēt, bija jāskraida apkārt un jādara viss, kas nepieciešams :)
Publicēts: 12.08.09 02:25
 citēt
ERA, es taga seezhu un domaaju, KAAAAAA buutu organizatoriem jaadara, lai ne buutu taa kaa man bija ;-ppp;-))))) (tb lai mani piespiestu iepaziities ar nepaziistamajiem lv un un lt ) ;-))))
Publicēts: 12.08.09 02:27
 citēt
Dansiga :) nu vo, būtu Tu piedalījusies foto orientēšanās spēlē, tad būtu iepazinusies vismaz ar dažiem nepazīstamajiem ;) Bet piespiest jau nevienu nevar - ja grib, tad iepazīstas, ja negrib, tad neiepazīstas... :P
Publicēts: 12.08.09 02:31
 citēt
ERA, nuuu ..... organizeetaajiem buutu jaaparedz, ka ne uz katru "uzrunu" visi var ierasties ..... un, ka info buutu iespeejams arii veelaak .... es buut labpraat piedalijusies;-)
Publicēts: 12.08.09 02:38
 citēt
Dansiga :) visu paredzēt nav iespējams :P Katrā ziņā, tiem, kas piedalījās, esot paticis :) Labprāt pati būtu piedalījusies, ja būtu bijis laiks...
Publicēts: 12.08.09 02:43
 citēt
ERA, ticu, ka patikaas .. bet tas ir "akmentinjsh" Shadow un Eliks dariznjaa .... vai visu juusu daarzinjaal-ppp;-)))
Publicēts: 12.08.09 08:31
 citēt

Latvians are just jealous, as they have always been. I don't know why exactly... Maybe because Lietuva is bigger and closer to the south

Lithuanians are always making jokes about their own jealousness :) So, we are very similar :)
Publicēts: 12.08.09 10:15
 citēt
ERA:Mjā, varētu teikt, ka es arī ne ar vienu lietuvieti nemaz tā īsti neiepazinos...
Mazliet tikai ar kaļiņingradieti (Lindas lekcijas oponentu) sanāca aprunāties...

Man tas pats. Vienīgais ar kuru pabazarēju "pa ģēlu" pāris reizes bij Mindaugas ;)
Publicēts: 12.08.09 11:30
 citēt
Jā... dikten jautri palasīties. What next - moš nākošreiz uz to arī spiežam? Uzbliežam pleneru - sacensību starp nācijām?:) Tad arī varēs cepties pa lielajiem.
Manuprāt, jau no sākuma bija skaidrs, ka pasākums vairāk paredzēts atpūtai, laikam tikai nevienam no viesiem tas nebija pateikts:)
Esmu bijis uz vairākiem fotopasācieniem, un gala rezultāts vienmēr ir atkarīgs no uzstādītās programmas. Biju Maltā uz pleneru. Organizātori pateica - tusiņš. Bildes gala rezultātā bija maz un necilas, bet toties visi atpūtās, iztusējās, sapazinās ar cilvēkiem un visiem bija jautri. Un tieši pretēji Berlīnē, kur galvenais mērķis bija saražot tonnu ar kvalitatīvām bildēm, kur arī bija darbs no 9 līdz 18.00, pēc tam protams, tusiņš, bet noguruma dēļ visai mierīgs. Gala rezultātā daudz kvalitatīva produkta, liels nogurums, bet kopumā visi tak vai šak apmierināti par pasākumu.
Krāslavā bija daudzi, kam bilde nebija prioritāte un starp citu neviens no viņiem to nenoliedza, bet cepiens no manas puses izskatās ir no tiem, kas kaut ko tomēr gribēja, bet ne īsti tomēr varēja:) Leiši gan gribēja, gan varēja, gan izdarīja... cik kvalitatīvi - tas nu būtu cits jautājums. Man vēl būtu ko teikt, bet es labāk ne - šoreiz.

TIEM, kam nepatīk garus penterus lasīt. Darbs un tusiņš ir divas atšķirīgas lietas, un 100% apvienojamas, tās ir ļoti reti (lai neteiktu vairāk). Ja kāds aizbrauca tusēties un brīnās, ka nav rezultāta darbā - nu tad neko...
Publicēts: 12.08.09 12:30 labots
 citēt
Senders: Darbs un tusiņš ir divas atšķirīgas lietas, un 100% apvienojamas, tās ir ļoti reti (lai neteiktu vairāk). Ja kāds aizbrauca tusēties un brīnās, ka nav rezultāta darbā - nu tad neko...

Pilnīg 100% taisnība , un man prieks par Leišiem kuri GRIBĒJA / VARĒJA un tāpēc arī saku JA BŪTU TICIS būtu braicis TUSĒT un nekādās sacenes nepiedalītos 100% zinu un VIENMĒR esmu teicis:):) Kamēr jūs tur apkārt skraidijāt es būtu kārtīgi satusējis ar Leišiem sadzeris ar viņiem , vismaz sapazinies riktīgi :):) Sacenes tas nav TUSS tas ir MERIŠĀNĀS ar krāniņiem un man tas nafix nav intersanti , a vot patusēt un sapazīties man patīk:):)
Publicēts: 12.08.09 12:36
 citēt
uz kodienu gruti uz kraslavu 100 cilvjus atvilinat :D vot i jaizdoma visadas leeeeekcijas, kooonkursi, baaalvas.... :D
Publicēts: 12.08.09 12:50
 citēt
Shadow :D :D :D
Publicēts: 12.08.09 13:04
 citēt
Vienvardsakot, pleners bija izdevies un katrs tur atrada to, ko gribeja, kas konkursus, lekcijas, kas vienkarshi tusinju.
Publicēts: 12.08.09 13:08
 citēt
sasar, o, viens prātīgs vārds.
Publicēts: 12.08.09 13:55
 citēt
sasar:Vienvardsakot, pleners bija izdevies un katrs tur atrada to, ko gribeja, kas konkursus, lekcijas, kas vienkarshi tusinju.
+++
SL, tu tur atradi to, ko gribeeji vai!? ... ;D
Publicēts: 12.08.09 13:58
 citēt
Alloxa - kur? Krāslavā?
Publicēts: 12.08.09 14:13
 citēt
SL:Alloxa - kur? Krāslavā?

a tēma, ir par ko citu vai? ;)
Publicēts: 12.08.09 14:20
 citēt
Ir tāds teātra sports........
vai mums veidojas foto sports?
Senders: Uzbliežam pleneru - sacensību starp nācijām? Tad arī varēs cepties pa lielajiem.
Manuprāt, jau no sākuma bija skaidrs, ka pasākums vairāk paredzēts atpūtai, laikam tikai nevienam no viesiem tas nebija pateikts
viss ir tik nosacīti... un, lai kaut par profila foto pateiktu, kurš vislabāks... vai Shadow mēle, lai luņa kāja, vai sasar kasīšanās, vai Alloxa staipīšanās... a senders kur lien? Un dansigas plaukstiņa.... nu kuram piešķirsim pirmo prīzi, ja būtu jāpasaka, kurš pirmais? Un kurš no stiliņiem labāks? Bāc, par ko mēs runājam? Par foto, vai sportu?
Publicēts: 12.08.09 14:26
 citēt
Alloxa, a es tur devos, lai k-ko meklētu? :P
Publicēts: 12.08.09 14:35 labots
 citēt
Viens teikums - leiši, tie gan varēja, nākošais - man tik dzert un meitas mīlēt. Trešais - jā, tie leiši gan ir zvēri, ceturtais - a man pofig, es nepiedalos sacensībās, tikai rakstu vēstules. Piektais - bet nu tie leiši!

Laiks izlemt, par ko īsti gribas runāt. :-)
Publicēts: 12.08.09 14:50
 citēt
opisj, Tu var nerunāt vispār :PP
Publicēts: 12.08.09 15:13
 citēt
SL: "Alloxa, a es tur devos, lai k-ko meklētu? :P"

Nu nezinu... vai tad k/k zaudēt!? tad vis nostājas savās vietās... DDD

opisj, turpini runāt... mani iespaido tava log. sintēze. ;)
Publicēts: 12.08.09 15:18
 citēt
Ja es turpināšot runāt, varbūt kāds sāks dubultā (aiz spīta) fotografēt. Ko tad darīs plenēru pasaule? Nāksies organizēt visbaltijas telšu pilsētiņas. Nē, zvērkāvja, muitnieka un vecmātes lomu brīvdabā negribas ...
Publicēts: 12.08.09 15:21
 citēt
Alloxa, labi labi, lai Tev vairs nebūtu jautājumu, teikšu - atradu atradu :)
Publicēts: 13.08.09 03:16
 citēt
Jā liekas ka daži lietuvieši ir atnākuši "ciemos" ar bildēm pie mums:
www.fotoblog.lv...

Nu ko - laižam arī mēs pie "viņiem"? Ciemos :D

PS.SL, zini baigi ilgi domāju ka Tev uz galvas šajā bildē ir cepure :) :) :)
Zini tāda stilīga 30 gadu stilā :D
Publicēts: 13.08.09 08:47
 citēt
fotokudra.lt...

Reku mūsu Gvenever arī bildi pie leišiem ielikusi ;)

Klau, vai kāds zina, kad būs tas FTP serveris? Šaaaaausmīgi gribās Kundziņa bildes un Eltona kopbildi...
Publicēts: 13.08.09 09:55
 citēt
A RENO ir mūsējais?
Publicēts: 13.08.09 10:15
 citēt
IvetaK:žēl, bet neko saprast nevar tajā fotokudra...valodas barjera...tā kā, ja esam nolēmuši draudzēties, varbūt blogu ar var uztaisīt LV,RU,EN?
tas jau laikam atkal dikti sarežģīti...

Kreisajā malā kūdrā ir karodziņi ar kuriem var nu kaut cik pamainīt valodu..
Publicēts: 13.08.09 10:23
 citēt
briedis, ja neesi ielogojies, tad valoda mainās. Bet ja esi ielogojies un uzspied latviešu karodziņu, automātā izlogojas un atkal esi "aiz sētas". Iekšā savā loginā transleiters nedarbojas. Nu, vismaz man. =)
Publicēts: 13.08.09 10:33
 citēt
SL:A RENO ir mūsējais?

Nu ja ka ir :) Un Sundew arī tur ir :)
Publicēts: 13.08.09 10:36
 citēt
dindin: Klau, vai kāds zina, kad būs tas FTP serveris? Šaaaaausmīgi gribās Kundziņa bildes un Eltona kopbildi...

dindin - nezinu, kad būs tas FTP gatavs, bet Kundziņa bildes jau tagad ir pie manis ;) Ja tā labi sarunā un iedod man savu e-pasta adresi, varu atlasīt Kundziņa bildes, kurās esi redzama un nosūtīt jau šodien :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 8
  5. 9
  6. 10
  7. 11
  8. 12
  9. 13
  10. 14