dindin: Klau, vai kāds zina, kad būs tas FTP serveris? Šaaaaausmīgi gribās Kundziņa bildes un Eltona kopbildi...
dindin - nezinu, kad būs tas FTP gatavs, bet Kundziņa bildes jau tagad ir pie manis Ja tā labi sarunā un iedod man savu e-pasta adresi, varu atlasīt Kundziņa bildes, kurās esi redzama un nosūtīt jau šodien
Ooo, tas būtu vareni! Plīz plīz atsūti man uz dinapreisa@inbox.lv Traki priecāšos! Bučas.
jaa, pec logina man ari pazuda google translaacija. varbut jamegina uzreiz iet uz translate.googole.com un vadit kudru ieksha un tad logoties? ftp top, gluku norikujuma izsutija tapec ievilkas druscin
sveiciens, novēlota atzinība ORGiem par pasākumu arī no manis!!! hip, hip, ura! pasākums uz goda! Ja kādam ir interese, tad Ramunas lekcijas daži (40) slaidi ir apkopoti pdf'aa un lejuplādējami šeit: yy.lv...
pelle:Nevaru kūdrā ar visu tulkojošo guuugli saorienteeties lai atrastu kur viņi reportāžas liek
Viniem ta sistema baig eupatneja , nelaradas ka ATSEVISKJA kategorija bet ka AUTORA DARBI , gribi liev BILDI gribi liec REPORTAZJU , viss viens VIEN AUTORA "IZPAUSMES" , reportazju prezente VIENA bildes pareja tikai tad ka IEEJ PIE KONKRETA AUTORA.
pelle:Nevaru kūdrā ar visu tulkojošo guuugli saorienteeties lai atrastu kur viņi reportāžas liek
Viniem ta sistema baig eupatneja , nelaradas ka ATSEVISKJA kategorija bet ka AUTORA DARBI , gribi liev BILDI gribi liec REPORTAZJU , viss viens VIEN AUTORA "IZPAUSMES" , reportazju prezente VIENA bildes pareja tikai tad ka IEEJ PIE KONKRETA AUTORA.
..tad saprotu, ja grib reportāžas redzēt, man `jābrauc` cauri visu to profiliem kas Krāslavā bijuši..
Lunis:uote] Viniem ta sistema baig eupatneja , nelaradas ka ATSEVISKJA kategorija bet ka AUTORA DARBI , gribi liev BILDI gribi liec REPORTAZJU , viss viens VIEN AUTORA "IZPAUSMES" , reportazju prezente VIENA bildes pareja tikai tad ka IEEJ PIE KONKRETA AUTORA.
..tad saprotu, ja grib reportāžas redzēt, man `jābrauc` cauri visu to profiliem kas Krāslavā bijuši..
JA , bet labāk ieiet tai Foruma sadaļa tur šie pa brīzām iemet LINKUS uz tām reportāžām