sasar:Eliks, man te ar to ibanku joprojām problēmas... Naudu ieskaitīšu kā tikko ieradīšos LV - 3. augustā.
sasar... KA es TEv saku.... Atsakies no taas bankas
bet nu visaa visumaa jaaa. Nu, jau izskataas tiiri ceeriigi. Vel jau dazji cilveeki zinaams, ka buus tik vel nav pieteikushies. un tas piedevaam bez piemineetajiem jau
edzjus:o, patriots arī parādīsies sabiedrībā! ja kāds atcerās, bija tāds sakarīgs džeks liepājā un alūksnē
Atceros gan kopiigi meegjinaajam apbraukt Riigu neiebraucot Riigaa, atrast izeju no Salaspils un veiksmiigi nokljuut liidz Liepaajai Es gan pusi Latvijas shkjeersoshanas noguleeju, bet moraali jutu liidz shofereetaajam
sasar... KA es TEv saku.... Atsakies no taas bankas
bet nu visaa visumaa jaaa. Nu, jau izskataas tiiri ceeriigi. Vel jau dazji cilveeki zinaams, ka buus tik vel nav pieteikushies. un tas piedevaam bez piemineetajiem jau
Shadow:njaa, saspamoji gan, pelle ... nu ko tur vairs
gneza, varam iekljaut ari shnjabi *zem jumta paalii* opcija, 50ls nikons sogad mums mazliet ... nu nekas, varbut nakosgad
Vinji VISUS pēdējā laikā "Mazliet" taka domāju kā tas viņiem TRADICIONĀLI ilgtermiņa stratēģijas neesamība un īstermiņa strātēģijas finsj Tā vismaz no manas illgadīgas pieredzes ar šo "brendu" LV
Šī nedēļa super karsta. Kāds zin ko sola uz nāk. ned. nogali? Es te vispār k-kur salasījos, ka 6. augustā Rīgā būs katastrofa bet tas gan uz laikapstākļiem neatiecas
* zem jumta paalii * - 50Ls liidzinaas biljeshu cenaam vip lozjaa juurmalas murgaa... tad jau guleeshu savaa vw multivan. ja pelle labi pozees varees uzseesties uz astes
gneza:* zem jumta paalii * - 50Ls liidzinaas biljeshu cenaam vip lozjaa juurmalas murgaa... tad jau guleeshu savaa vw multivan. ja pelle labi pozees varees uzseesties uz astes
ak jee!! ..kudi `uz astes` ? - liidzguleeshanai multivanaa vai pavedinaashanaa atpakaljceljaa liidz Riigai ???
P.S. Ar mani kaut kas pedejaa laikaa nav kaartiibaa.. viss ljoti leeni pielec .. k kads praata aptumsums :O
Aber vispār, šodien bij DG kopsapulcīte un TĀĀĀĀĀDAS lietas pārrunājām, nu tāaaadas lietas. Visiem tik jājož uz Krāslavu - gaida interesanti vipendroni
Gribētu piedalīties plenērā, tikai problēma tāda, ka 7.augustā man jābildē kāzas, līdz ar to piektdien netieku. Bet labprāt ierastos nākamajā dienā, t.i. 8.augustā. Ja ir kāds, kas brauc no Rīgas sestdien no rīta un varētu mani paņemt līdzi mašīnā, gaidīšu ziņu.