forum.gif
Krāslavas plenērs (oficālais topiks)
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Krāslavas plenērs (oficālais topiks)
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 16
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 31.07.09 10:18
 citēt
Eltons - BŪS LABI ;)
Publicēts: 31.07.09 10:26
 citēt
pasākums notiks, pat ja nebūsim vēlamajā skaitā (ap 60). protams, tad var nākties no kaut kā atteikties, bet cerams līdz tam nenonāks.
Publicēts: 31.07.09 10:30
 citēt
Gita_B:Gribētu piedalīties plenērā, tikai problēma tāda, ka 7.augustā man jābildē kāzas, līdz ar to piektdien netieku. Bet labprāt ierastos nākamajā dienā, t.i. 8.augustā. Ja ir kāds, kas brauc no Rīgas sestdien no rīta un varētu mani paņemt līdzi mašīnā, gaidīšu ziņu.
.

DG, mums gadijuma nebija kads braucejs zinams no Rigas 6dien? Linda?
Publicēts: 31.07.09 11:18
 citēt
Ja Linda brauc, tad viņa, jā.
Publicēts: 31.07.09 11:23
 citēt
Es varu parskaitit vel kadus latus elikam, ja tas palidzes... Katra gadiena, ja pleners tiks atcelts, tad noalgot killeru bus dargak :)
Publicēts: 31.07.09 11:36
 citēt
Kura ir Linda, kā ar viņu sazināties?
Publicēts: 31.07.09 12:06
 citēt
Linda ir fotografe/pasniedzeja, kas vel 100% nezin vai dosies. ERA no blogeriem komunicee ar vinu, sazinies ar ERU, Gita
Publicēts: 31.07.09 12:45
 citēt
ERA tik daudz komunicē ar blogeriem un ar blogu saistītiem personāžiem, ka viņai jau sen vajadzēja piešķirt admiņa statusu. :)
Publicēts: 31.07.09 13:17
 citēt
jūs pat iedomāties nevarat, cik būtu tautas, ja pasāciens notiktos ,nu kādus, 50-60 km no Rīgas. Ventspils, Liepājas virzienā... :)
Publicēts: 31.07.09 13:30
 citēt
Imant, vai tad Tev attālums var būt šķērslis? :) Ja izdomā braukt piektdien vēlu vakarā vai sestdien no rīta, tad es ar Tevi. ;)
Publicēts: 31.07.09 13:32
 citēt
nozīme lielāka datumiem, nekā vietai (ja gribās izbaudīt VISU plenēru). Taču, ja tikšana sanāk uz vienu dienu, tad gan noteikti tiek vērtēts, cik tālu sanāksies stumties (ierēķinot gan TURP, gan ATPAKAĻ ceļu)...
Publicēts: 31.07.09 13:38
 citēt
Gita , Tev auto/vad. apliecība ir ??? ;)
Publicēts: 31.07.09 13:45
 citēt
Shadow:Linda ir fotografe/pasniedzeja, kas vel 100% nezin vai dosies. ERA no blogeriem komunicee ar vinu, sazinies ar ERU, Gita

Linda šobrīd nav sazvanāma, domāju pirmdien vai otrdien saņemsim skaidru atbildi par viņas piedalīšanos.
Gitai jau atbildēju uz vēstuli.
Publicēts: 31.07.09 13:46
 citēt
alvils:ERA tik daudz komunicē ar blogeriem un ar blogu saistītiem personāžiem, ka viņai jau sen vajadzēja piešķirt admiņa statusu. :)

Alvils :) Par admiņa statusu nevienam nemaksā, tas tāds brīvprātīgs pasākums. No vienas puses, protams, pagodinājums, bet no otras puses, admiņus reizēm ne īpaši mīl, tieši tāpēc, ka viņi ir admiņi :) Zinu to, jo reiz ar savu komunicēšanu vienā čatā un IRL admiņa statusu jau izpelnījos... ;)
Publicēts: 31.07.09 14:18
 citēt
ImkaSm:jūs pat iedomāties nevarat, cik būtu tautas, ja pasāciens notiktos ,nu kādus, 50-60 km no Rīgas. Ventspils, Liepājas virzienā... :)

blā blā
Publicēts: 31.07.09 14:27
 citēt
tas nav blā, blā, blā ! Tas ir bļin, bļin, blin ,,,,
Publicēts: 31.07.09 14:37
 citēt
bla blablāaaaaa
Publicēts: 31.07.09 15:14
 citēt
Nu man vispār ir brīva vieta mašīnā.... ja ļoti vajag, tad 2as vietas. Braucu no Rīgas. Plānots izbraukt 7.ajā pa dienu, laicīgi :)
Publicēts: 31.07.09 15:25
 citēt
Ar mashinam dotajam momentaa ir shaadi:

Senders - mašīnā vēl 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Siguldas.
Nate - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Rīgas
briedis - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - imbacile; shamaduza; LaineApine; debra)
dansiga - mašīnā iespējams ir brīvas vietas ;)
Publicēts: 31.07.09 16:32
 citēt
SL:Ar mashinam dotajam momentaa ir shaadi:

Senders - mašīnā vēl 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Siguldas.
briedis - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - imbacile; shamaduza; LaineApine; debra)
dansiga - mašīnā iespējams ir brīvas vietas ;)

Es teiktu viena, lai nav jamicas...
Publicēts: 31.07.09 17:23
 citēt
A kas vainas pamiicities :P
Publicēts: 31.07.09 18:48
 citēt
"Nu man vispār ir brīva vieta mašīnā.... ja ļoti vajag, tad 2as vietas. Braucu no Rīgas. Plānots izbraukt 7.ajā pa dienu, laicīgi"

Nate, vai mēs abas ar Ilziiti varam pieteikties uz vietām Tavā auto? Abas esam incantas sarunbiedrenes un vispār - foršs brauciens garantēts! Naudiņu degvielai, protams, piemestu ;)
Publicēts: 31.07.09 19:10 labots
 citēt
Nu tad, atjaunojot sarakstu:

Senders - mašīnā vēl 1 brīva vieta, izbrauc 7.augustā no Siguldas.
dansiga - mašīnā iespējams ir brīvas vietas
mandariina&alksnis - mašīnā 2 brīvas vietas, pīpmīļotājiem...

mandariina - žēl, es ne ar jums :D Bet, kad izbraucat un no kurienes (rajončiks)?
Publicēts: 31.07.09 20:33 labots
 citēt
manaa mashinaa 1 vieta briiva, jo ar mani Anita un Vavers :-) un arii visi piipeetaaji ;-))))
Oi uzrakstiiju un peejshnji naaca apskaidriiba - iespeejams, ka mees tai virzienaa jau saakam starteet cetutrtdienas vakaraa ....
Publicēts: 31.07.09 20:36
 citēt
SL, tu man piedod - k/k vairs negribās braukt... Neesmu ne latvietis, ne vipendronu cienītaais...
"Visiem tik jājož uz Krāslavu - gaida interesanti vipendroni" (c)SL
gan arī veve(i) izdosies sataupīt 10Ls... DDD
"veve, Tu labāk sataupi Krāslavas braucienam" (c)SL

Prieku. :)))
Publicēts: 31.07.09 20:44
 citēt
Alloxa, a kamdēļ gan jaalec visiem līdz?:) es arī neciešu rotaļas un tamlīdzīgas atrakcijas un parasti atrodu iespēju no tām izvairīties.....Tu nebūsi viens tāds!:)))))
Publicēts: 31.07.09 21:03
 citēt
mandariina:mees no centra, Rigas centra. domaajam ap kaadiem trijiem chetriem jau saakt kusteet uz Kraaslavas pusi :)

Tik rēķinat, ka vismaz 4h ceļā :)

dansiga:manaa mashinaa 1 vieta briiva, jo ar mani Anita un Vavers :-) un arii visi piipeetaaji ;-))))
Oi uzrakstiiju un peejshnji naaca apskaidriiba - iespeejams, ka mees tai virzienaa jau saakam starteet cetutrtdienas vakaraa ....

ok, šo piefiksēšu :)

A par kādām rotaļām jūs runājat? :) Pf :)
Publicēts: 31.07.09 21:10
 citēt
Alloxa:SL, tu man piedod - k/k vairs negribās braukt... Neesmu ne latvietis, ne vipendronu cienītaais...
"Visiem tik jājož uz Krāslavu - gaida interesanti vipendroni" (c)SL
gan arī veve(i) izdosies sataupīt 10Ls... DDD
"veve, Tu labāk sataupi Krāslavas braucienam" (c)SL

Prieku. :)))

Esi bez bēdu , tais reiēs ko esmu bijis visai tīņu balagāni bij savām kompānijām pārējie varēj tisēt kopā ar citiem tādiem pašiem un showos OBLIGĀTI nebij jāpiedalās :):) Taka šaka var braukt droši un baudīt kraslavu un tos ko atszist par savām intresem atbilstošu kpmpašku , taka bez krenkjeim un bedam:):) Nebutu man ikurāt tai laikā darbi es droš ka brauktu :)
Publicēts: 31.07.09 21:11
 citēt
es par tām, ko parasti tusiņos spēlē. sākot ar bērnu dienu "Ādamam bij 7 dēli"un beidzot ar kāzās cauri apģērba gabaliem vilkto karoti vai no mutes mutē padodamo sērkociņu/plūmi/dajebko....i nemaz nerunājot par visneiedomājamāko veidu stafetēm, dejām uz avīzes vai ar baloniem.

pērn spēlētos killerus gan es pie tām nepieskaitu, jo tā bija LAAB!:)
Publicēts: 31.07.09 21:16
 citēt
Anita_, es to tā pajautāju, jo cik man zināms, nekas tāds nav gaidāms.
Bet ja gribas nolikt tik zemu visu padarīšanu -ookei.
Publicēts: 31.07.09 21:18
 citēt
Sl, no Aintas puses tas NOTEIKTI nebija uzbrauciens, bet skaidrojums par sevi pashu ..... jo ir civleeki kam patiik speele su nir kam nepatiik .. tas arii visss .... Ja kadaa pasaakumaa ir speeles, tas nenozime, ka shis pasakaums ir 'zems"....
Publicēts: 31.07.09 21:20
 citēt
to tak nebij jāuztver personīgi un attiecinātu uz konkrēto pasākumu!!!! un kāpēc gan šajā bij jāmeklē nolikšana????? es tikai centos iedrošināt šaubīgo dalības atteicēju un atbildēju uz jautājumu par rotaļām, no kurām izvairos:)
neturpināsim te offtopiku, labi?:)
Publicēts: 31.07.09 21:21
 citēt
dansiga, vo, vo...nu man jāsaka ka Tev - labāk paklusēt, lai nepārprastu:)))))
Publicēts: 31.07.09 21:23
 citēt
Senders - mašīnā vēl 1 brīva vieta, izbrauc 7.augustā no Siguldas.
dansiga - mašīnā 1 vieta brīva (jau pieteikušies Vavers, Anita), izbrauc jau 6.augustā vakarā (iespējams), mašīna pīpmīļotājiem...
mandariina&alksnis - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā ap četriem no Rīgas centra, mašīna pīpmīļotājiem...
Publicēts: 31.07.09 22:11
 citēt
ja, ja, ko taupa taupitajs, to laupa laupitajs,Alloxa :*
Publicēts: 31.07.09 22:23
 citēt
Dansiga, Anita_ un Vavers - kāpēc jūs vēl neesat dalībnieku sarakstā? Kas par nekārtībām? :P A nuka fiksi piesakās! ;)
Publicēts: 31.07.09 22:32
 citēt
ERA, es stundu apakaljam paarskaitiiju - bet naudinjai jau buutu jaaienaakaas, jo man taa pati dnbnord banka;-)))
Publicēts: 31.07.09 22:34
 citēt
Dansiga :) forši, tad jau vēlākais rīt būsi sarakstā ;)
Publicēts: 31.07.09 22:36
 citēt
ERA, mani tas neuztrauc - vai es tur esmu vai neesmu - galvenais, ka esmu izshkjiirusies par sho drosmiigo soli ;'-)))))
Publicēts: 31.07.09 22:41
 citēt
Dansiga :) nju, Tu jau mums vienmēr esi bijusi drosmīga būtne ;)
Oi, atkal spams panesās... :D
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8