Gita_B:Gribētu piedalīties plenērā, tikai problēma tāda, ka 7.augustā man jābildē kāzas, līdz ar to piektdien netieku. Bet labprāt ierastos nākamajā dienā, t.i. 8.augustā. Ja ir kāds, kas brauc no Rīgas sestdien no rīta un varētu mani paņemt līdzi mašīnā, gaidīšu ziņu.
.
DG, mums gadijuma nebija kads braucejs zinams no Rigas 6dien? Linda?
nozīme lielāka datumiem, nekā vietai (ja gribās izbaudīt VISU plenēru). Taču, ja tikšana sanāk uz vienu dienu, tad gan noteikti tiek vērtēts, cik tālu sanāksies stumties (ierēķinot gan TURP, gan ATPAKAĻ ceļu)...
alvils:ERA tik daudz komunicē ar blogeriem un ar blogu saistītiem personāžiem, ka viņai jau sen vajadzēja piešķirt admiņa statusu.
Alvils Par admiņa statusu nevienam nemaksā, tas tāds brīvprātīgs pasākums. No vienas puses, protams, pagodinājums, bet no otras puses, admiņus reizēm ne īpaši mīl, tieši tāpēc, ka viņi ir admiņi Zinu to, jo reiz ar savu komunicēšanu vienā čatā un IRL admiņa statusu jau izpelnījos...
Senders - mašīnā vēl 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Siguldas. Nate - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Rīgas briedis - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - imbacile; shamaduza; LaineApine; debra) dansiga - mašīnā iespējams ir brīvas vietas
Senders - mašīnā vēl 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Siguldas. Nate - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Rīgas briedis - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - imbacile; shamaduza; LaineApine; debra) dansiga - mašīnā iespējams ir brīvas vietas
"Nu man vispār ir brīva vieta mašīnā.... ja ļoti vajag, tad 2as vietas. Braucu no Rīgas. Plānots izbraukt 7.ajā pa dienu, laicīgi"
Nate, vai mēs abas ar Ilziiti varam pieteikties uz vietām Tavā auto? Abas esam incantas sarunbiedrenes un vispār - foršs brauciens garantēts! Naudiņu degvielai, protams, piemestu
Senders - mašīnā vēl 1 brīva vieta, izbrauc 7.augustā no Siguldas. Nate - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Rīgas briedis - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - imbacile; shamaduza; LaineApine; debra) dansiga - mašīnā iespējams ir brīvas vietas mandariina&alksnis - mašīnā 2 brīvas vietas, pīpmīļotājiem...
mandariina - žēl, es ne ar jums Bet, kad izbraucat un no kurienes (rajončiks)?
manaa mashinaa 1 vieta briiva, jo ar mani Anita un Vavers un arii visi piipeetaaji ;-)))) Oi uzrakstiiju un peejshnji naaca apskaidriiba - iespeejams, ka mees tai virzienaa jau saakam starteet cetutrtdienas vakaraa ....
SL, tu man piedod - k/k vairs negribās braukt... Neesmu ne latvietis, ne vipendronu cienītaais... "Visiem tik jājož uz Krāslavu - gaida interesanti vipendroni" (c)SL gan arī veve(i) izdosies sataupīt 10Ls... DDD "veve, Tu labāk sataupi Krāslavas braucienam" (c)SL
Alloxa, a kamdēļ gan jaalec visiem līdz? es arī neciešu rotaļas un tamlīdzīgas atrakcijas un parasti atrodu iespēju no tām izvairīties.....Tu nebūsi viens tāds!))))
mandariina:mees no centra, Rigas centra. domaajam ap kaadiem trijiem chetriem jau saakt kusteet uz Kraaslavas pusi
Tik rēķinat, ka vismaz 4h ceļā
dansiga:manaa mashinaa 1 vieta briiva, jo ar mani Anita un Vavers un arii visi piipeetaaji ;-)))) Oi uzrakstiiju un peejshnji naaca apskaidriiba - iespeejams, ka mees tai virzienaa jau saakam starteet cetutrtdienas vakaraa ....
Alloxa:SL, tu man piedod - k/k vairs negribās braukt... Neesmu ne latvietis, ne vipendronu cienītaais... "Visiem tik jājož uz Krāslavu - gaida interesanti vipendroni" (c)SL gan arī veve(i) izdosies sataupīt 10Ls... DDD "veve, Tu labāk sataupi Krāslavas braucienam" (c)SL
Prieku. ))
Esi bez bēdu , tais reiēs ko esmu bijis visai tīņu balagāni bij savām kompānijām pārējie varēj tisēt kopā ar citiem tādiem pašiem un showos OBLIGĀTI nebij jāpiedalās Taka šaka var braukt droši un baudīt kraslavu un tos ko atszist par savām intresem atbilstošu kpmpašku , taka bez krenkjeim un bedam Nebutu man ikurāt tai laikā darbi es droš ka brauktu
es par tām, ko parasti tusiņos spēlē. sākot ar bērnu dienu "Ādamam bij 7 dēli"un beidzot ar kāzās cauri apģērba gabaliem vilkto karoti vai no mutes mutē padodamo sērkociņu/plūmi/dajebko....i nemaz nerunājot par visneiedomājamāko veidu stafetēm, dejām uz avīzes vai ar baloniem.
pērn spēlētos killerus gan es pie tām nepieskaitu, jo tā bija LAAB!
Sl, no Aintas puses tas NOTEIKTI nebija uzbrauciens, bet skaidrojums par sevi pashu ..... jo ir civleeki kam patiik speele su nir kam nepatiik .. tas arii visss .... Ja kadaa pasaakumaa ir speeles, tas nenozime, ka shis pasakaums ir 'zems"....
to tak nebij jāuztver personīgi un attiecinātu uz konkrēto pasākumu!!!! un kāpēc gan šajā bij jāmeklē nolikšana????? es tikai centos iedrošināt šaubīgo dalības atteicēju un atbildēju uz jautājumu par rotaļām, no kurām izvairos neturpināsim te offtopiku, labi?
Senders - mašīnā vēl 1 brīva vieta, izbrauc 7.augustā no Siguldas. Nate - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Rīgas briedis - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - imbacile; shamaduza; LaineApine; debra) dansiga - mašīnā 1 vieta brīva (jau pieteikušies Vavers, Anita), izbrauc jau 6.augustā vakarā (iespējams), mašīna pīpmīļotājiem... mandariina&alksnis - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā ap četriem no Rīgas centra, mašīna pīpmīļotājiem...