Tā kā visos pārējos topikos ar līdzīgiem nosaukumiem ir nežēlīgi saspamots, atveru jaunu topiku par Krāslavas plenēru, kur arī no administrācijas puses vairāk tiks pasekots un atbildēts uz jautājumiem.
Visa oficālā informācija par plenēru ir atrodama šeit: (info.fotoblog.lv)
Īsuma vieta: Krāslava datumi: 7., 8., 9., augusts
dalības maksas: 19Ls pilnā, 8Ls teltīm, 7Ls viendienniekiem reģistrācija: maksājot uz konta līdz 03.08.2009
oficiālais dalībnieku saraksts tiek atjaunots reizi 1-2 dienās šeit: (info.fotoblog.lv...)
lektori: M.Kundziņš, Sundew, Ramunas Blavasciunas. Vēl iespējams mums pievienosies arī Fandango, ceram uz Luni un arī iespējams būs lektors no Epson par foto sagatavošanu drukai.
Būs konkursi ar balvām, tusiņš ar DJ Eltonu, spēles, iepazīšanās ar leišiem un viss pārējais, kas rada pozitīvas emocijas
Jautājiet un dalaties pārdomās šeit.
P.S. Sarosamies arī uz līdzbraucēju un šoferīšu meklējumiem! Piesakās, kas gatavs paņemt līdzbraucējus (niks / e-pasts, pilsēta, uizbraukšanas laiks, vietu skaits) Piesakās, kam vajag vietu mašīnā (niks, pilsēta, vēlamais izbraukšanas laiks)
A, kurš ir Maksims Kušnarevs ??????????????????????????????????????????????????? A, kurš ir Maksims Kušnarevs ??????????????????????????????????????????????????? A, kurš ir Maksims Kušnarevs ???????????????????????????????????????????????????
Man pagaidām ir doma vispār stobru neņemt līdzi... lai pēkšņi nepiedzeros (kas spriežot pēc kompānijas nebūs gana grūti) un kaut kur to neatstāju... Vai tad ar pazīstamu seju atkalieraudzišanu varētu nebūt gana?!
tas tikai parāda, cik maz pelle ir lasījusi no tā visa bet piekrītu par visiem 100%, ka labāk ir tikties un sarunāties "pa īstam", virtuālā saziņa ir tikai neliela daļa no komunikāciju iespējām...
Tātad iemetu šei.... Esmu arī braukt gribētājs Es tikai nezinu kā man būs ar mašīnu, tāpēc labprāt piemestos pie kāda kam garlaicīgi braukt vienam vai kaut kā tā... Par iespējām pievienoties kā pasažierim varat man uz PM. Paldies par atsaucību
Taks... ja lidz piektdienai nesagaidisu zvanu par vienu halturu, tad pofig nafig perku biletes uz LV. Visdrizak brauksu ar auto no Siguldas. Divas sejas varu panjemt... taa, lai mantam ir vieta un ir erti - auto nav diezko liels. Luni, tev tur taja diena kaut kur tuvuma nebus bildeshanas?
Pec piekdienas (kad zinashu precizi vai vispar braucu) var uz PM, ja nu kadam interese.