Pievienojiet, lūdzu, mašīnu sarakstam siDE vāģi (ar mani un Ilziiti uz aizmugurējā sēdekļa + 1 vakantu vietu starp smukajām mums abām) Izbraucam no Rīgas 5dien ap 17-18.
vienvārdsakot - noriskēju un izlēmu piedalīties. nezinu kas tieši tas ir par pasākumu - šis "plenērs" (neesmu tādos līdz šim ņēmis dalību), tādēļ būs jo interesantāk. pēc apraksta un postiem izklausās labi... ...un vēl interesantāk būs, jo rādās, ka nevienu no Jums nezinu.
Senders - mašīnā vēl brīva 1 vieta (jau pieteicies sasars), izbrauc 7.augustā no Siguldas. Nate - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Rīgas briedis - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - imbacile; shamaduza; LaineApine; debra) dansiga - mašīnā vēl brīva 1 vieta (jau pieteikušies Vavers, Anita), izbrauc jau 6.augustā vakarā (iespējams), mašīna pīpmīļotājiem... mandariina&alksnis - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā ap četriem no Rīgas centra, mašīna pīpmīļotājiem... siDE - mašīnā vēl brīva 1 vieta (jau pieteikušies dindin un Ilziite), izbrauc 7.augustā ap. plkst. 17:00-18:00 no Rīgas.
Ja ir kādas izmaiņas ar mašīnas sastāv -sakiet un es piefiksēšu!
Uzmanību! Tā kā oficālais pieteikšanās DEADLINE ir šodiena. Tie, kas vēl pēdējā brīdī izdomā piedalīties, pirms skaitīt naudu sazinaties ar mums pa e-pastu info@fotoblog.lv
NEzinu cik iisti biju izbliezis. Nu, nekaadi 100T nebija. BEt nu 50 gan noteikti un tad man nojuka tas skaits. Nu, pa 1000 jau vinjsh raada. Un tad jau vairs neatceros kurais aplis bija
Nu, remonts 180Ls. Diez ko leeti nav, bet nu neko nepadariis. BEt nu buutu jau droshvien braucis arii bez aparaata. BEt nu ar to gan labaak
Eliks:Uzmanību! Tā kā oficālais pieteikšanās DEADLINE ir šodiena. Tie, kas vēl pēdējā brīdī izdomā piedalīties, pirms skaitīt naudu sazinaties ar mums pa e-pastu info@fotoblog.lv
Telefoniski ar var sarunaat????
Nu, man laikam viens draugs buus arii, bet nu maza varbutuiiba, ka nebuus pastaav. LAi gan vairaak jau ka buus nekaa nebuus. Tad to samaksu skaidriitee uz vietas vareetu. Nu, vai arii ar paarskaitiijumu. KAtraa iznjaa, ja kas, dosim zinju...
Dambis, aizkersanas var but ar "Zem jumta" vietam, kuras ir limitetas. ja brauks un paliks "zalite" tad var ari velak samaksat vai skaidraa uz vietas.
Uzmanigi ar parskaitijumiem no citam bankam uz DnB Nord, maksajums var iet paris dienas. Velakais maksajiet riit ar parskatijumu + parejo visu pa epastu plz.
Naudu, sazinoties, tikko esmu pārskaitījis, tad jau laikam mani pieņems Braucu ar standarta izmēra Volvo V70 no JELGAVAS, pagaidām esmu viens Tātad IR VISMAZ 3 VIETAS! (nezinu, kur tas ofic. auto saraksts?) Tel. 29558980 Kaspars Uz Daugavpili vēl nekad neesmu braucis, tātad laiku ceļam vēl neesmu aprēķinājis, bet ideja lai ap 20.-21.00 esam tur.
P.S. Ievērojot citu piebildes, auto nesmēķējam, bet ja atkarība spiež, tad varam piestāt ...
Senders - mašīnā vēl brīva 1 vieta (jau pieteicies sasars), izbrauc 7.augustā no Siguldas. Nate - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Rīgas briedis - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - imbacile; shamaduza; LaineApine; debra) dansiga - mašīnā vēl brīva 1 vieta (jau pieteikušies Vavers, Anita), izbrauc jau 6.augustā vakarā (iespējams), mašīna pīpmīļotājiem... mandariina&alksnis - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā ap četriem no Rīgas centra, mašīna pīpmīļotājiem... siDE - mašīnā vēl brīva 1 vieta (jau pieteikušies dindin un Ilziite), izbrauc 7.augustā ap. plkst. 17:00-18:00 no Rīgas. kasis - mašīnā 3 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā no Jelgavas (tel.: 29558980 Kaspars)
Ja ir kādas izmaiņas ar mašīnas sastāv -sakiet un es piefiksēšu!