Ir viena vieta praktiski tiešajā reisā Rīga - Krāslava ! ... virzienā 'uz' Krāslavu ! Bet ..., izbraucam piektdien (7.augustā) ap 14.00 ! Pa ceļam biudējam ! Krāslavā ierodamies vakarā ! .... nu tā kaukā !
Senders - mašīnā vēl brīva 1 vieta (jau pieteicies sasars), izbrauc 7.augustā no Siguldas; mandariina&alksnis - mašīnā 2 brīvas vietas, izbrauc 7.augustā ap četriem no Rīgas centra, mašīna pīpmīļotājiem...; dansiga - mašīnā 1 brīva vieta (jau pieteikušies - Vavers, Anita), izbrauc 6.augustā vakarpusē (iespējams), mašīna pīpmīļotājiem; glazers - mašīnā vēl brīva 1 vieta, izbrauc 7.augustā ap 14:00 no Rīga, pa ceļam bildējot.
briedis - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - imbacile; shamaduza; LaineApine; debra) siDE - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - dindin, Ilziite, kautkas) Nate - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - inchitis, Danaskopa, Gita_B(?)) kasis - mašīnā vairs NAV brīvu vietu (brauc - IvetaK, Dambis&co (diez - kas?))
Ja ir kādas izmaiņas ar mašīnas sastāvu -sakiet un es piefiksēšu!
Updeitota info lapa (info.fotoblog.lv) : Precizēta programma (uzmanību! mainījušies laiki!) Jauns lektors! Linda Ratuta (www.fotostudija.lv...) Ieteikums ņemt līdzi 1 savu fotogrāfiju izvērtēšanai, ja plāno piedalīties lekcijā pie Lindas Maksu vairs nevar veikt uz pārskaitījumu, sazinieties ar info@fotoblog
Piebilde Lindas Ratutas lekcijas sakarā - lekcijā gan varēs piedalīties arī tie, kam fotogrāfiju līdzi nebūs, bet pašiem būs interesantāk, ja būsiet paņēmuši līdzi 1-2 bildes, jo lekcijas laikā dalībnieku bildes tiks analizētas.
Shadow, nu man nemaz lapa nav jaasaktaas - ko un kaa vinja fotografee - ljoti labi zinu. Sav laik pie Bindes kopaa kursos gaajaam ;-)))) Bet tieshi taapeec, zinot, KO vinja fotografeee - diez vai visi aizdomaasies par to, kaada veida bildes jaanjem liidzi. Kaazas? Aktus? BET - varbuut vinja analizees vienalgakokasbuus?
Cien. Orgkomiteja! Es tikai gribēju atgādināt - ja gadījumā drukāsiet name tagus, mans niks ir dindin (nevis Dindin, kā figurē sarakstā) Paldies par uzmanību! Arlabunakti :*
"...mans niks ir dindin (nevis Dindin, kā figurē sarakstā..." ... "Es saku "kakis", man aizrāda, ka jāsaka "kakis", bet es jau saku "kakis"..." (c) "Limuzīns jāņu nakts krāsā"
Nu tad man būs jāķēpājas vai jāraksta jauna kartīte ar roku
Eltons:"...mans niks ir dindin (nevis Dindin, kā figurē sarakstā..." ... "Es saku "kakis", man aizrāda, ka jāsaka "kakis", bet es jau saku "kakis"..." (c) "Limuzīns jāņu nakts krāsā"
dindin, nu tad es uzreiz atvainojos orgkomitejas vārdā, ja būs ar lielo D nevis mazo Darba ir gana daudz un tādiem sīkumiem, pieļauju, nespēj pievērst uzmanību
dindin:Cien. Orgkomiteja! Es tikai gribēju atgādināt - ja gadījumā drukāsiet name tagus, mans niks ir dindin (nevis Dindin, kā figurē sarakstā) Paldies par uzmanību! Arlabunakti :*
par rītdienas došanos ceļā... mēs ar vevi dodamies ceļā ap pl.18:00, būs jautra kompānija, skaļa mūzika, pīpauzes un viss pārējais , ja kāds grib pievienoties dodiet ziņu, kopā taču jautrāk un galu galā arī lētāk!!! Ja kādam ir intrese pievienoties dodiet ziņu!!! tāl.29396538