Annirs:paga paga - nu nopietni - Tu par taadaam bildeem prasi 120 latus? esmu zinjkaariigs. es pa 100 varu labaakas uztaisiit!
Lābākas pa Tavai gaumei vai pa manai gaumei ?
par gaumi nestriidaas, par gaumi smejas. es varu kaa vajag, Tu - kaa sanaak. A sanaak paarsvaraa tupas pozas un truli skatieni. Kaa par kaut ko taadu var maksaat?
Patiesiibaa - Tev vajadzeetu maksaat kaadai krutai modelei, lai ieraada Tev i pozas i skatienus - lai zini, peec kaa tiekties.
ja modele smuka, un bildes kopīgs īpašums, ja bez studijas, ja plenērs, tad es piesakos tanī pulciņā, kas bildēs par velti... Garantēju vienu smuku bildi !
es ieteiktu agriss, ojaars, millers31 var ar tripod pameegjinaat - incanti fotografee, taadas neordinaaraakas bildes - deinitio
ja grib vulgaari - tad te mums vesels pulcinsh censonju - i tas pats Gudris, i Haiduks... tad bija veel visaadi otraa eshaloni vaiduki, baiduki un rikikii
ImkaSm:ja modele smuka, un bildes kopīgs īpašums, ja bez studijas, ja plenērs, tad es piesakos tanī pulciņā, kas bildēs par velti... Garantēju vienu smuku bildi !
paldies, taa arii rikoshos - vispirms apskatishu bildes,tad runashu jau talak. Interesanti gan - par tiem,kas piedavaa par velti,kaa var novertet smukumu,kas vienam smuka,tas citam - galigi garam...bet nu,tas taa
Jāiet pēc popkorna tūlīt sāksies Topika autoram noderīgu info būs te kā ar lāpu jāmeklē. No savas puses iesaku apmeklēt www.fototrio.lv ja tiešām gribas kvalitāti. Iepriekšējiem linkiem ar nav ne vainas. Tik tai piebildei zemāk gan
arturso:Jāiet pēc popkorna tūlīt sāksies Topika autoram noderīgu info būs te kā ar lāpu jāmeklē. No savas puses iesaku apmeklēt www.fototrio.lv ja tiešām gribas kvalitāti.)
NilsS:iesitām ar koku pa galvu un nodaram lietu, kamēr silta - tāds varētu būt nosaukums. Mazliet atsit vectēvu....stilistiski
atcereejos anjuku par angljiem: teevs ar deelu makshkjeree, izvelk naaru. Teevs paviljaa pa smiltiim un iegruuz atpakalj. Makshkjeree taalaak. Deels neiztur un prasa: But father... why? Teevs atbild: But son - how?