forum.gif
pirkstu nospiedumi uz bildēm
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / pirkstu nospiedumi uz bildēm
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.09 07:50
 citēt
Tā kā ļoti maz esmu drukājis savas bildes, tad man trūkst ideju ko darīt ar pirkstu nospiedumiem uz izdrukātām bildēm ... :( ... vai ir kāda metode kā tos kaut nedaudz ''retušēt'' ...?
neesmu vēl salīdzinājis vai tie ir mani nospiedumi, bet ir aizdomas, ka bilžu drukātājs manas bildes drukājis paralēli savu sviestmaižu ēšanai ... :(
Publicēts: 23.07.09 08:48
 citēt
Nuka, nuka... kurš ir tas fotosalosns ar tik augstu darba kultūru?
Publicēts: 23.07.09 10:14
 citēt
A mums Saldū 2 tik i ! :D Apgrābstīt varētu abos,kvalitāte ar līdzīgas,vienā gan lētāk! ;) Es ja taisu tad Liepājā,Saldū ja pilnīgs izmisums! :D :D :D
Publicēts: 23.07.09 10:24
 citēt
nu re, uz vietas vajadzētu skatīt, lai paši pucē savu speķi nost
Publicēts: 23.07.09 10:39
 citēt
var "retusheet", izdrukaajot veelreiz citaa salonaa. un darbiibas vajag atkaartot (mainot salonus) liidz esi ieguvis veelamo rezultaatu! taa tu nonaaksi liidz savam salonam un vienmeer bildes buus kvalitatiivas. iesaku: [url=www.eris.lv]www.eris.lv[/url]
Publicēts: 23.07.09 11:03
 citēt
Kads sakars bildes kvalitatei ar sviestmaizem... normalos izdrukas kantoros izmanto cimdus, tas butu viens. Var laipni palugt, lai operators ir uzmanigaks nakamreiz, tas butu otrs. Treshais - var taisit bildem 1,5 - 2 cm neapdrukatu malinu (es piemeram ta daru), lai ir kur pietureteis - gan drukatajam, gan velak skatitajam... Tas, ka tu sadosi pa chainiku salona dzekinam atrisinas vienu problemu, bet ko tu darisi ar savu, piemeram, maati, kas nebus tik sertificeta un atstas dazas "pieminas" uz tavam bildem?!
Publicēts: 23.07.09 13:48 labots
 citēt
Saldū tas nebija - drukāju Rīgā, dažādās vietās ... Bet nu citreiz vispirms visu pārbaudīšu uz vietas, lai uzreiz var dot atpakaļ, nevis pēc pāris dienām, kad sāku skatīt cauri izdrukāto materiālu ... ;)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):