Tā kā ļoti maz esmu drukājis savas bildes, tad man trūkst ideju ko darīt ar pirkstu nospiedumiem uz izdrukātām bildēm ... ... vai ir kāda metode kā tos kaut nedaudz ''retušēt'' ...? neesmu vēl salīdzinājis vai tie ir mani nospiedumi, bet ir aizdomas, ka bilžu drukātājs manas bildes drukājis paralēli savu sviestmaižu ēšanai ...
var "retusheet", izdrukaajot veelreiz citaa salonaa. un darbiibas vajag atkaartot (mainot salonus) liidz esi ieguvis veelamo rezultaatu! taa tu nonaaksi liidz savam salonam un vienmeer bildes buus kvalitatiivas. iesaku: [url=www.eris.lv]www.eris.lv[/url]
Kads sakars bildes kvalitatei ar sviestmaizem... normalos izdrukas kantoros izmanto cimdus, tas butu viens. Var laipni palugt, lai operators ir uzmanigaks nakamreiz, tas butu otrs. Treshais - var taisit bildem 1,5 - 2 cm neapdrukatu malinu (es piemeram ta daru), lai ir kur pietureteis - gan drukatajam, gan velak skatitajam... Tas, ka tu sadosi pa chainiku salona dzekinam atrisinas vienu problemu, bet ko tu darisi ar savu, piemeram, maati, kas nebus tik sertificeta un atstas dazas "pieminas" uz tavam bildem?!
Saldū tas nebija - drukāju Rīgā, dažādās vietās ... Bet nu citreiz vispirms visu pārbaudīšu uz vietas, lai uzreiz var dot atpakaļ, nevis pēc pāris dienām, kad sāku skatīt cauri izdrukāto materiālu ...