forum.gif
objektīvu vāciņi!! help
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / objektīvu vāciņi!! help
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.09 12:29
 citēt
ir sanācis tā, ka pēc ļoti rūpīgas pieskatīšanas man pazuda nikon D60 objektīva vāciņš... kur un par cik to iespējams nopirkt, dabūt.. nezinu, ka tik ir..
Publicēts: 23.07.09 12:29
 citēt
eh nu flera uz barona iela sir pa 3 ls vidai izmeri :D
Publicēts: 23.07.09 12:31
 citēt
o, ja jau tikai pa trinīti tad jau ok, man te sastāstīja, ka orģinālais trako piķi plēš, jāpērk kkāds x, vienīgi es tā patāli no Rīgas dzīvoju :D
Publicēts: 23.07.09 12:32
 citēt
Pa trīnīti Tev, visticamākais, nebūs Nikon uzraksts :).
Publicēts: 23.07.09 12:34
 citēt
kikitooo:...nikon D60 objektīva vāciņš...
Neesmu par tadu objektivu neko dzirdejis :(
Publicēts: 23.07.09 12:35
 citēt
Gan jau ka jebkurā fotolietu bodē var sarunāt,arī oriģinālais gan jau ka dabonams.Neorģinālie parasti ir universāli,piem.58 mm,paskaties uz tā D60(vispār jau var uzskrūvēt kādus 30-40 dažādus stiklus)kas Tev uzskrūvēts būs priekšpusē rakstīts 52mm,58mm,vai kas cits.;)
Publicēts: 23.07.09 12:40
 citēt
Savulaik Liepājā 58 mm pirku par 1.80 Ls. Oriģinālais liekas 6Ls ;)
Publicēts: 23.07.09 12:43
 citēt
nu paldies! tagad sirds mazliet mieriigaka :) tikai jasarunā ar kādu, lai nopērk.
Publicēts: 23.07.09 12:48
 citēt
vāciņus esmu redzējusi internetveikalos atsevišķi nopērkamus, vai tieši Nikon, vai kādi citi, to gan nezinu, nav bijusi vajadziba intereseties :)
Publicēts: 23.07.09 13:07
 citēt
Šādi tādi vāciņi ir arī lielākajos elkoros, cenas bija no kādiem 3 līdz padsmit Ls, atkarībā no ražotāja un izmēra.
Publicēts: 23.07.09 13:59
 citēt
nu es savu 77 mm ar tiko pakaasu :D
Publicēts: 23.07.09 14:18
 citēt
un es arī 77 mm siena pļavā atstāju:)
Publicēts: 23.07.09 14:56
 citēt
kikitooo:ir sanācis tā, ka pēc ļoti rūpīgas pieskatīšanas man pazuda nikon D60 objektīva vāciņš... kur un par cik to iespējams nopirkt, dabūt.. nezinu, ka tik ir..

tik kurš vāciņš no trijiem pazuda?
tas ko uz objektīva liek body pusē vai tas, kuru liek uz lielās lēcas fotografējamo objektu pusē?
vai arī to, ko liek lēcas vietā uz rumpīša, kad lēcas nav klāt?
Publicēts: 23.07.09 15:37
 citēt
"Flērā" uz Barona ielas pirms Tallinas ielas, aiz "Lindas".
Publicēts: 24.07.09 11:44
 citēt
palaidniex:
kikitooo:ir sanācis tā, ka pēc ļoti rūpīgas pieskatīšanas man pazuda nikon D60 objektīva vāciņš... kur un par cik to iespējams nopirkt, dabūt.. nezinu, ka tik ir..

tik kurš vāciņš no trijiem pazuda?
tas ko uz objektīva liek body pusē vai tas, kuru liek uz lielās lēcas fotografējamo objektu pusē?
vai arī to, ko liek lēcas vietā uz rumpīša, kad lēcas nav klāt?

JĀĀĀĀ, MAN TOS VISUS VAJAG. :D SORII, KA TIK LABI NEPAARZINU TO FOTO TEHNIKU, UZRAKSTIIJU KAA PATI SAPROTU, RIEBJAS, KA VAR PIESIETIES PIE TADAAM LIETAAM, KAD JAUTAAJU PALIIDZIIBU....
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):

Sol