ir sanācis tā, ka pēc ļoti rūpīgas pieskatīšanas man pazuda nikon D60 objektīva vāciņš... kur un par cik to iespējams nopirkt, dabūt.. nezinu, ka tik ir..
Gan jau ka jebkurā fotolietu bodē var sarunāt,arī oriģinālais gan jau ka dabonams.Neorģinālie parasti ir universāli,piem.58 mm,paskaties uz tā D60(vispār jau var uzskrūvēt kādus 30-40 dažādus stiklus)kas Tev uzskrūvēts būs priekšpusē rakstīts 52mm,58mm,vai kas cits.
kikitooo:ir sanācis tā, ka pēc ļoti rūpīgas pieskatīšanas man pazuda nikon D60 objektīva vāciņš... kur un par cik to iespējams nopirkt, dabūt.. nezinu, ka tik ir..
tik kurš vāciņš no trijiem pazuda? tas ko uz objektīva liek body pusē vai tas, kuru liek uz lielās lēcas fotografējamo objektu pusē? vai arī to, ko liek lēcas vietā uz rumpīša, kad lēcas nav klāt?
kikitooo:ir sanācis tā, ka pēc ļoti rūpīgas pieskatīšanas man pazuda nikon D60 objektīva vāciņš... kur un par cik to iespējams nopirkt, dabūt.. nezinu, ka tik ir..
tik kurš vāciņš no trijiem pazuda? tas ko uz objektīva liek body pusē vai tas, kuru liek uz lielās lēcas fotografējamo objektu pusē? vai arī to, ko liek lēcas vietā uz rumpīša, kad lēcas nav klāt?
JĀĀĀĀ, MAN TOS VISUS VAJAG. SORII, KA TIK LABI NEPAARZINU TO FOTO TEHNIKU, UZRAKSTIIJU KAA PATI SAPROTU, RIEBJAS, KA VAR PIESIETIES PIE TADAAM LIETAAM, KAD JAUTAAJU PALIIDZIIBU....