Pārdodu attēlā redzamo jaunu batereju lādētāju, kuru var izmantot arī automašīnās ceļojuma laikā, barojot no automašīnas 12V ligzdas!!! Komplektā nāk 2 AAA akumulatori 800mAh un 4 AA tipa akumulatori 2100mAh. Gluži jauns- nelietots vecaistēvs sapirkās bišķīt pār mēru Vācijā šitos priekus! Cena 25.00 Ls Laipni lūgti zvanīt: 26517242
nikonauts:Ūūūja, vai tad nav tā kā par dārgu gribēts?
Interneta veikalos neko plašu piedāvājumu tiem neatradu, vienīgais ko ar savu slinkumu atradu: www.ff.lv... Es jau nevāros 100%, vnk vēlos pārdot to, kas man ir par daudz, ja Vācijā viņš ceņņo 30EUR tad 4Ls nav dižā varka! Un otrkārt, garantēju tā aparāta kvalitāti! +/- visa tehnika, kas man mājā ir atvilkta no Vācijas, kompim pašam jau 10 gads nāk un nesūdzos vispār!
nav ko smiet, cik lasīju tie ansmann aķi tiešām labi - ilgi turās, arī ja nelieto... parasto čainas brīnumu atstāj atvilknē uzlādētu uz 2 ned., bliceni vairāk nenobarosi. PS cena tāda arī laikam bija, pats berlīnes Saturnā nopētīju, bet beigās noskopojos...
MaVi:nav ko smiet, cik lasīju tie ansmann aķi tiešām labi - ilgi turās, arī ja nelieto... parasto čainas brīnumu atstāj atvilknē uzlādētu uz 2 ned., bliceni vairāk nenobarosi. PS cena tāda arī laikam bija, pats berlīnes Saturnā nopētīju, bet beigās noskopojos...
(par reklāmu 1 bateriju iedosi?)
Zini, varu gan iedot, bet nu ne no šī komplekta un ne tieši Ansmann firmas!- piedod!
hehe, es tak velnu dzenu, es cita starpā pasūtīju nikon d40 mašīnas lādētāju + it kā orģinālo en-el9 bateriju priekš nikon d40 no ebay pa 24.99$ dikti interesē, kas man tur atnāks,ja ņem vērā, ka parasti baterija viena pati maksā sāļāk...