Man vienai paziņai lietū samircis digiziepis (lumix). Viņa man jautā, kur viņai nest to uz remontu. A es nezinu. Varbūt kāds var ieteikt normālus meistarus, remontdarbnīcas (norādot arī jebkādu kontaktinformāciju)?!
zazis:Pie Bernu pasaules pagalmā ir viena labotava, savulaiku man tur labi sataisija. Precīzāk uz Baronenes ir kaut kāds fotoateljē un tam sētas pusē.
Par šito tikko sliktas atsauksmes lasīju, ka solīts mēneša laikā sataisīt (slēdzis jāmaina), aizejot pēc mēneša pakaļ, paziņo, ka nesūtīja slēdzi, jo sanākšot dārgāk kā Canon centrā, bet saimniekam laikus nepaziņo.
var būt diezgan lielas problēmas, ja jājauc objektīvs ārā, jo vēl pirms pārs gadiem Rīgā nebija iekārtas, tā fināla fāzes regulēšanai. tad jāgaida, kamēr savācās partija, ko sūta, piemēram uz Franciju. bleķo tā padarīšana pāri par 100Ls. tāda prakse bija Elkor servisa centrā
versatile:hmm, man nesen stastija, ka canonam sleedzi tikai canon centraa varot nomainiit - kamera esot jaaktivizee tjipa, vai kaut kaa taa...
saprotama lieta, nav neiespējami, ka tā. a man teica, ka nokijas lādētāju nevarot salabot, a tur vsego navsego lodējums bija atnācis vaļā. un citā reizē, ka motoru maģim nevar labot, tikai apmainīt. to man darbnīcā. a es salaboju gan.
opisj:Nē, nu bet šoks. Sabojājas kit objektīvs. Parasti tos noniecina kā pēdējo mēslu. Jādomā, ļoti viegli nopirksi jaunu par kapeikām. Kā kādu Zenit līķi.
Noniecināt ta noniecina bet par kapeikām atdot gan neviens negrib
alvils : Ziepjus pa lētu naudu remontē tāds pieredzējis skrūvētājs kā Rinats , Katru darba dienu no 16-18 atrodams SIA "Fotogrāfs" foto salonā. Ģertrūdes iela 43 . Iesaku ! Stulbām blondīnēm mērcētus un izpeldinātus ziepjus pa 5-10Ls ķilēja un Zenitus pa 5Ls un Canon stiklus vecus pa 5Ls gabalā
oniecināt ta noniecina bet par kapeikām atdot gan neviens negrib
Tieši tāpēc saku: tas ir dīvaini. Raisa neticību tajā, ko tie paši cilvēki saka citkārt. Tā laikam ir vēlme justies noderīgam ar zinīša padomu un iejusties barā, paspārdot ar kāju kādu, kam starp 18 un 55.