forum.gif
Tīrāmie līdzekļi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Tīrāmie līdzekļi
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.07.09 22:34
 citēt
Sveiki :) Par baterijām ir bik apskaidrība , pateicoties jums :) Paldies jums :) Tagad ar gribās kkādu tīrāmo no jauna nopirkt , biju nesen iebraucis Canon centrā (Ja nemaldos uz Maskavas ielas) viņi atbildēja , ka tīrāmie nebūs tuvākajā laikā , tīrāmo gribu tieši prieks objektīva , nevis priekš kameras displeja , viņiem tur pārdevās pa 7.50ls tāds irbulītis , vienā galā slotiņa otrā galā tas tīrāmais , reāli ļoti labs tīrāmais līdzeklis , tik man pēc Tunisijas brauciena , kas bija pēc gada viņs smuki ar ir piebeidzies , reāli gribētu uzzināt , kā viņu sauc , jo iepakojumu nevaru vairs atrast.

P.s Ar ko jūs tīrat savu aparatūru , un vai nezinat mana tā tīrāma irbuļa nosaukumu ?
Publicēts: 23.07.09 22:38
 citēt
Dzirdēts, ka jamos sauc par grafīta zīmuļiem :)
Dabūt var visās malās, kur tirgo kaut ko saistībā ar fototehniku. Elkorā vien ir vismaz kādi 4 vai 5 varianti.
Publicēts: 23.07.09 22:38
 citēt
lens pen?

var tak izmantot nedaudz smadzenju un googles un atrast visas sev intereseejoshaas lietas.

aa un tas tunisijas brauciens peec gada buus? forshi ka tu to visiem pateici.
Publicēts: 23.07.09 22:41
 citēt
Atradu savējā iepakojumu - Reinigunsstift + Pinsel :D
jeb vairākumam saprotamā valodā LensPen Cleaner + Brush
Publicēts: 23.07.09 23:21
 citēt
katolju ielaa 9, tur kur md foto, man liekas ka bija
Publicēts: 23.07.09 23:32
 citēt
Publicēts: 24.07.09 00:11
 citēt
Publicēts: 24.07.09 01:41
 citēt
Danke schon
Publicēts: 24.07.09 01:43
 citēt
Normāli , gandrīz uz pusi lētāki www.mdfoto.lv...
Publicēts: 24.07.09 11:25 labots
 citēt
Savu aparātu mazgāju ieziepējot ar ziepēm, bet citreiz ar šampūnu. Noskaloju ar ūdenu, atstāju nožūt vai noslauku ar dvieli.
Publicēts: 24.07.09 11:27
 citēt
Es tiiru stiklus krekla piedurknee, nesudzos.
Publicēts: 24.07.09 11:29
 citēt
blac:Savu aparātu mazgāju ieziepējot ar ziepēm, bet citreiz ar šampūnu. Noskaloju ar ūdenu, atstāju nožūt vai noslauku ar dvieli.
Ja es pareizi sapratu, tad jautājums bija par objektīvu tīrīšanu, nevis stāstiņu konkurss par to. kā kurš mazgā "savu aparātu" un kur un kā "atstāj to pēc tam žāvēties" :):):)
Publicēts: 24.07.09 12:42
 citēt
Krekla piedurkne. Arī nesūdzos.
Publicēts: 24.07.09 12:46
 citēt
lukass:Krekla piedurkne. Arī nesūdzos.
Sorrry, uzreiz nesapratu. Nu objektīvu cenšos pasargāt ar UV filtru, kuru savukārt apslauku ar parastu lupatiņu briļļu slaucīšanai.
Publicēts: 24.07.09 13:21
 citēt
Nu nepiekritīšu gan , ka Zīmulītis ir sliktāks par piedurkni vai to lupatiņu , precīzāk visas malas var iztīrīt
Publicēts: 28.07.09 10:03
 citēt
interesanti par kādām malām Tu runā? :D
Publicēts: 28.07.09 10:09
 citēt
ideāls stiklu tīrišanas līdzeklis ir apenes, ar nosacījumu, ka mainītas vismaz reizi mēnesī
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):