latvieshu klaviatuuras izkaartojums (var inetaa novilkt un ir bezmaksas programma ~3mb) jeb tilde(arii var novilkt bet taa nav bezmaksas) nu un protams fonti kuri atbalsta gar/miikstinaajumziimes.
es saciiju ka taa NAV bezmaksas programma nevis ka to nevar novilkt bez maksas, bet ja nevajag vaardniicu un tos pareizrakstiibas riikus tad pilniigi pietiek ar lat. klaviatuuras izkaartojumu. :twisted:
nav nekas jāvelk, WinXp IR komplektā LV izkārtojums, kuru pašreiz es lietoju
tieshi taa...izveelamies LV valodu izveeles menu, un pieturot podzinju Alt spiezham burtinju kuru veelamies miixtinaat...rezultaats paarseidzoshi vienkaarshs - ēŗūīõāšģķļžčņ
Varbūt neesmu tā kompetentākā persona šajā jautājumā, bet man domāt, ka vecākajām fotošopa versijām ar to latviešu fontu dabūšanu nebija nemaz tik vienkārši. Problēmu, gan var atrisināt vienkārši uzinstalējot jaunāku fotošopa versiju - Adobe Photoshop CS
ja, tur tas joks, ka pirms CS vajag kaut kadu pluginu, bet par prieku sev photoshpu saaku apguut tikai kops CS versijas, bet zinot pirmo, ar sapratni skatos uz datorgrafiku, kuraa latviesu burti ir sakjiimikjoti...