Sakiet luudzu vai sim fotoaparaatam ir pieejami papildus uzskruuveejami objektiivi? Kaa vini saucaas(marka) un kur ir apskataami,nopeerkami internetaa.Esmu mekleejis,bet bez rezultaatiem,saadi taadi ir atrasti,firmas sigma,bet saubos vai tie man derees.Paldies.
Shai kamerai der tikai Sony izstraadaajumi, deelj taa ka tehniski pacentushies lai neko citu virsuu dabuut nevareetu. Sony lapaa skaties, atradiisi ko veelies, un atliek tad tik pasuutit!
armis:Sakiet luudzu vai sim fotoaparaatam ir pieejami papildus uzskruuveejami objektiivi? Kaa vini saucaas(marka) un kur ir apskataami,nopeerkami internetaa.Esmu mekleejis,bet bez rezultaatiem,saadi taadi ir atrasti,firmas sigma,bet saubos vai tie man derees.Paldies.
Ja tur ir vītne, derēs jebkurš atbilstošs ķīnā ražots "objektīvs".
armis:Sakiet luudzu vai sim fotoaparaatam ir pieejami papildus uzskruuveejami objektiivi? Kaa vini saucaas(marka) un kur ir apskataami,nopeerkami internetaa.Esmu mekleejis,bet bez rezultaatiem,saadi taadi ir atrasti,firmas sigma,bet saubos vai tie man derees.Paldies.
Ja tur ir vītne, derēs jebkurš atbilstošs ķīnā ražots "objektīvs".
Vispirms apskaties par kaadu kameru cilveeki runaa..
Izskatās, ka tur ir nevis vītne, bet gan tādas vadīklas, kā R1. Tādā gadījumā Elkorā ir platleņķa un tele "objektīvu" pārejas priekš R1. Maksā ap 200 Ls/gab.