ta bija mans pirmajs minejums. bet skali teikt negribejas, man piemeram nepretvienu nav skaudiba, bet pret daziem retajiem abrina un ciena vinu vismaz pamana
nene, tanav skaudiba... nu vismaz luni es pilniba saprotu, pa shiem neilgajiem 4 gadiem foto pasaulee ar blogu un simtiem bilzhu dienaa, tiktiesam sac dalit cilvekus divas daljas: tie, kas redz, un tie, kas censhas. monografs manuprat ir tas otrais, bet nebaidas sevi salieliit
anonims_:pec visiem forumiem paradas jautajums, kapec visiem tik lielas pretendzijas pret gudri?
Sākumā man likās, ka viņa tehniski analfabētiski absurdie topiki ir provokatīvs humors, bet aizvien vairāk pārliecinos, ka viņš laikam patiešām to arī domā, ko drukā.
Labi, protams, ka ir sava pārliecība, bet reizēm der ieklausīties arī citos, vēl jo vairāk, ja tie citi visi korī apgalvo kaut ko pretējo!
Vēl stulbāku topiku autors ir tikai Janbo. Nu, tur gan es patiešām neticu, ka aiz tie topikiem ir kāds, kurš var uzdot un uzturēt tik klaji aprobežotas tēmas, patiešām tā arī domājot, nevis aiz provokatīviem mērķiem!
skat arī suņu sēnes. a krieviski šito būtu grūti adekvāti pārvest. pa angliski a. a par tām gaismām - nebūtu pašam djēlas kā begemota tētiņam, provētu. pie filmēšanas reizēm ņemu dalību, a tur atlīdzina a.