forum.gif
Atklātības diena....
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Atklātības diena....
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >
IerakstsAutors
Publicēts: 30.07.09 19:25
 citēt
daiga35:zazi, kādi akmeņi tev vislabāk patīk? :)

visi kurus var pacelt.......
Publicēts: 30.07.09 19:31
 citēt
parasti atturos no komentāriem, bet "šis" raisīja pārdomas/smaidu un uzdevās jautājums...
KAS notiks, kad pie vienas bildes 30 apņēmības pilni, iekarsušu "Atklātības dienas" dalībnieku viedokļi atšķirsies ? kausieties par vienīgo un pareizo taisnību? un kuram tā būs ? un ko man, kā neko nejēdzošam amatierim iesākt ar 30 viedokļiem, kuru uztvert kā vienīgo pareizo ? kā saprast, kurš ir pareizi "izdrāzis" tos divus vai piecus šķībos pikseļus (starp miljoniem) ?
uzskatu, ka foto nav matemātika, kur 2+3 vienmēr būs 5 un tā izrēķinās visi - domas nedalīsies.....
Publicēts: 30.07.09 19:33
 citēt
Zazis, es gan nejauktu divus jēdzienus "apstrādāt" un "pārveidot"! Pēc manas izpratnes, veidojot kolāžu no kaijas, jūras un zivs, bilde tiks "pārveidota", bet ja es pikējošajai kaijai piekoriģēšu krāsas un kontrastu (varbūt pat aizklonēšu nelaikā fonā gadījušos jūrā peldošo alus pudeli, bet par to jau varētu strīdēties), tad to es dēvēšu par "apstrādi".
Nu ja, un gribētos man būt starp tiem "daudzajiem", kuri kvalitatīvi var "radīt" pikējošo kaiju, saliekot trīs bildes.
Publicēts: 30.07.09 19:44
 citēt
"Nu ja, un gribētos man būt starp tiem "daudzajiem", kuri kvalitatīvi var "radīt" pikējošo kaiju, saliekot trīs bildes." - O, jā, es arī noteikti gribētu starp tiem daudzajiem... :))
Publicēts: 30.07.09 19:53
 citēt
nu cik var subjektiivas lietas meegjinaat pataisiit par objektiivaam!!!!!!! ;-))))

Nebija, nav un nebuus vientoa viedoklja par konkreetu bildi ..... jo, kaa jau agraak raxtiiju, - KUR var redzeeet foto etalonu!?!??!! Vienmeer buus taadi, kam kaada konkreeta bilde tiik un taadi , kuriem netiik/vienaldziiga/riebjaas uttt .... Katrs mees varam (ja veelamies) autoram pateikt savu viedokli un ko mees labotu konkreetaa fotograafijaa, bet nekur nav teikts, ka taa buutu pareizaak!
Publicēts: 30.07.09 20:36 labots
 citēt
dansiga - ..un tapēc... neredzu jēgu šādai "Atlātības dienai" , jo tas viss ir subjektīvi līdz vēmienam!
Publicēts: 30.07.09 20:38 labots
 citēt
Tas gan,m bet buutu redzeet dazhaados viedokljus - tikai dazhiem tas galiigi sajauktu galvu ;-)

Tripod, bet kaapeec subjektiivs viedkolis ir liidz veemienam? Tas ir tikai fakts un visss ... ne civleeka buutiibu , ne pasauli paartaisiisi ....
Publicēts: 30.07.09 20:46 labots
 citēt
ja izliec bildi publiskā telpā, tad jābūt gatavam, ka kāds izteiks savu subjektīvo viedokli, bet piekrītu, ka nav vajadzīga īpaša diena tam, lai teiktu to, ko domā...

drīzāk varētu ieviest tolerances dienu, kad lietotāji censtos uzlabot savas komunikāciju prasmes, iztiekot bez savstarpējiem apvainojumiem... bet drīzāk jau pūcei aste sāks ziedēt...
Publicēts: 30.07.09 20:46
 citēt
dansiga:Tas gan,m bet buutu redzeet dazhaados viedokljus - tikai dazhiem tas galiigi sajauktu galvu ;-)

Tripod, bet kaapeec subjektiivs viedkolis ir liidz veemienam? Tas ir tikai fakts un visss ... ne civleeka buutiibu , ne pasauli paartaisiisi ....

ha, bet redz.. viens ir izteikt viedokli uz kuru VISIEM ir tiesības.. otrs.. masveidā kūdīt blogiešus uz bilžu nodiršanu kritikas sadaļā. piedod, bet starp tām divām lietām IR atšķirība.....protams, ka esmu PAR pirmo.. priecājos, ka kāds zinošais izsaka viedokli, bet mērķtiecīgi sēdēt un ar zoom palīdzību meklēt šķībus pikseļus, kurus drāzt.. (subjektīvi) sor, bet glupi.. pie kam.. no pieaugušiem cilvēkiem, kuri sevi par kko uzskata.... :)
Publicēts: 30.07.09 20:52 labots
 citēt
Tripod, nu bet ja tam pixeljotaajam tas ir galvenais nosacijums bildee!?!??!?! vinjsh redz TIKAI TO .... nu tak lai parunaa ;-))) es par attieciigiem kometnariem tikai klusiibaa pasmaidu :-)
Publicēts: 30.07.09 21:09
 citēt
dansiga:Tripod, nu bet ja tam pixeljotaajam tas ir galvenais nosacijums bildee!?!??!?! vinjsh redz TIKAI TO .... nu tak lai parunaa ;-))) es par attieciigiem kometnariem tikai klusiibaa pasmaidu :-)

piekrītu... tapēc arī saku, ka šī "Atklātības dienas" mobilizācija ir vienkārši smieklīga, jo tie, kuriem būs ko teikt - pateiks. i pie kājas kritikā vai apskatē... (tam nav vajadzīga speciāla diena un trāpīga kūdīšana) ok, varbūt gadīsies kāds zelta komentārs, kurš kaut ko iemācīs, bet principā tas velk uz tukšu fekalēšanu un klaviatūras zīmējuma deldēšanu. ;) cilvēki, kuri gribēs mācīties.. to darīs.. a pārējie.. "ko tas dos, ka centīsies uzstīvēt ēzelim uzvalku? - i tak ēzelis paliks.... un maus savu..."
Publicēts: 30.07.09 21:10
 citēt
Tripod, ai - nu bet kaadam taa gribaas ..... kamaeer nav izmegjinaajis - nezina, kaa buutu ;-))))
Publicēts: 30.07.09 21:18
 citēt
dansiga:Tripod, ai - nu bet kaadam taa gribaas ..... kamaeer nav izmegjinaajis - nezina, kaa buutu ;-))))

žēl, ka tā! tiek tērēts laiks nerentablam pasākumam, jo rezultāts tāpat nebūs..
Publicēts: 30.07.09 21:23
 citēt
Tripod, kaapec Tev zheel citu laika? katrs to iznieko peec savaam veelmeem ;-)
Publicēts: 30.07.09 21:25
 citēt
daiga35:ja izliec bildi publiskā telpā, tad jābūt gatavam, ka kāds izteiks savu subjektīvo viedokli, bet piekrītu, ka nav vajadzīga īpaša diena tam, lai teiktu to, ko domā...

drīzāk varētu ieviest tolerances dienu, kad lietotāji censtos uzlabot savas komunikāciju prasmes, iztiekot bez savstarpējiem apvainojumiem... bet drīzāk jau pūcei aste sāks ziedēt...
es jau meegjinu... www.fotoblog.lv...
Publicēts: 30.07.09 21:32
 citēt
dansiga:Tripod, kaapec Tev zheel citu laika? katrs to iznieko peec savaam veelmeem ;-)

tapēc, ka tas acīmredzami nedos rezultātus.. so, kapēc niekoties, ja to laiku varētu aizpildīt ar paraugbilžu taisīšanu, lai potenciālajiem nofekalējamo bilžu autoriem ( "Patiesības" saņēmējiem) ir no kā mācīties ?
principā man ir vienalga.. izsaku savu subjektīvo viedokli, jo redzu neauglīgu koku, kuru mēslojot ir praktiski 0,1% iespēja, ka tas atkopsies. lai tak lūzt dabīgā ceļā... bez resursu ieguldīšanas...
Publicēts: 30.07.09 21:42
 citēt
meesloshana nav meerkjis. meesloshana ir celsh. (paarfraazeets bugjizms)
Publicēts: 30.07.09 21:45 labots
 citēt
Annirs:uzreiz var edzeet, kad Lunis nelaizh luni... i leksika cita i tarnskripcija...

nekā, komatus tāpat nesaliek kur vajag.. bet ir labāk nekā parasti.. =)

Jautājums: Vai vispār ir jēga likt bildes iekš FB, neatkarīgi Apskatei vai Kritikai?
Publicēts: 30.07.09 22:04
 citēt
pamazaam vairs nav. uraa iet tikai preciizi izskaitljota manta. jau apniik skaitljot :D
Publicēts: 30.07.09 22:29
 citēt
manta... drīzāk prece =]
jāsāk piedomāt pie tā, ka jāliek vērtēšana bildes, kurām ir attiecīgs "товарный вид"... skumji, toties brīvā ekonomika
Publicēts: 30.07.09 22:32
 citēt
Annirs:pamazaam vairs nav. uraa iet tikai preciizi izskaitljota manta. jau apniik skaitljot :D

par šo tekstu medālis pienākās!
Publicēts: 30.07.09 22:42
 citēt
dajosh medaali
Publicēts: 30.07.09 22:43
 citēt
Annirs:dajosh medaali

teicu, ka pienākas.. nevis , ka došu vai dabūsi :D
Publicēts: 30.07.09 22:44
 citēt
Radās jautājums ārpus tēmas.
Cik maksā fotogrāfa pakalpojumi? un kā to rēķina stundās vai pēc galaprodukta (bildēs)?????
Publicēts: 30.07.09 23:04
 citēt
Gabiz:manta... drīzāk prece =]
jāsāk piedomāt pie tā, ka jāliek vērtēšana bildes, kurām ir attiecīgs "товарный вид"... skumji, toties brīvā ekonomika

Mākslas darbs ir prece... parmantuneviensneiedospatgrašu! Citu definīciju mkslai NAV, diemžēl!

Jā, aizmirsu, ir izņēmums - dažu An...čiku māksla = FB fenomēni ;D
Publicēts: 31.07.09 01:19
 citēt
Alloxa:
Gabiz:manta... drīzāk prece =]

Mākslas darbs ir prece... parmantuneviensneiedospatgrašu! Citu definīciju mkslai NAV, diemžēl!

Jā, aizmirsu, ir izņēmums - dažu An...čiku māksla = FB fenomēni ;D

gaužām daudzi mākslu pataisa par preci... nu jā, māksliniekiem arī gribās ēst... bet īsta māksla ir sirdij nevis vēderam...i
Publicēts: 31.07.09 08:48
 citēt
Tikai par to kaiju,zivi un jūru.Ja kāds patiešām vēlas!? ;) Vēlams sadabūt beigtas vai pussprāgušas ,sīkas zivteles,jābrauc pie samērā mierīgas jūras,jāmet pa vienai iekšā(vēlams asistents kas met),fokusējies uz zivteli,kaijas Tevi atradīs ātri!!! :D :D :D
Ticiet man ,ir sarežģītākas un krutākas lietas ko Dabā nobildēt! ;)
Publicēts: 31.07.09 08:59
 citēt
Gabiz:Jautājums: Vai vispār ir jēga likt bildes iekš FB, neatkarīgi Apskatei vai Kritikai?

atbilde: man domāt ir. labāk saņurcīts rublis, nekā liels paldies (patīk, 555 ...) (© Jarāns (?)). ka labas, pats zinu, tak patīkami tomēr, ja vēl kāds atrod par labām esam. un kur vēl promaucība!
Publicēts: 31.07.09 09:29
 citēt
alloxa - vai vari tautai pateikt - kaapeec Tu dzees aaraa bildes, kuras nesavaac mega reitingu? Taa godiigi, ja reiz atklaatiiba... es redzu tikai divas versijas: Tevi interesee reitings, vai arii - Tevis noniecinaataa FB musturstraadnieku tauta ir Tavas maakslas lietu meers... ja nebalso - nav maaksla?????
Publicēts: 31.07.09 09:32 labots
 citēt
redzu vēl vismaz 3. - o.
P.S. neievelkas tā atklātības diena par atklātības nedēļu / mēnesi / gadu?
Publicēts: 31.07.09 09:52
 citēt
haralds:redzu vēl vismaz 3. - o.
P.S. neievelkas tā atklātības diena par atklātības nedēļu / mēnesi / gadu?
3. versiju studijaa!

ps. man visa dziive ir atklaatiibas laiks
Publicēts: 31.07.09 10:04
 citēt
joprojām atceros citādu no tērvetes plenēra: "nedarbojas AF, jātaisa māksla". :D

lūdzu mākslas definīciju studijā! citādi visādi apgalvojumi par "maksla ir sirdij", "dod man rubli, nevis paldies" utt utjp ir bez seguma. par ko īsti ir stāsts, m?

p.s. tāpat zinu, ka jebkura no piedāvātajām definīcijām nebūs vispārīga, bet personīga vai vismaz subjektīva. pat vikipēdijā teikts, ka "nav vienas konkrētas mākslas definīcijas". lv.wikipedia.org...
kāda jēga pērties, auzas, auzas, auzas, cīnīties un plēsties par parādību, kura nav definējama. mož uztaisat līdzīgu spama topiku par mīlestības vērtību, pielietojamību, radīšanu, vērtēšanu utt?! :)
Publicēts: 31.07.09 14:24
 citēt
Annirs:ps. man visa dziive ir atklaatiibas laiks
P.P.S. man arī. ja vien nedraud ar dabūšanu pa purnu, protokolu par miliča aiskāršanu ar vārdiem vai atlaišanu no darba!
Publicēts: 31.07.09 16:27
 citēt
spešel priekš alvils..

Māksla ir process vai produkts, kurā, apzināti organizējot elementus, tiek rosinātas sajūtas vai emocijas...
Publicēts: 31.07.09 16:28
 citēt
Gabiz, ķipa kaņepju audzēšana/tirdzniecība?! :D
Publicēts: 31.07.09 16:42
 citēt
alvils, vai tiešām tu emocijas no halucinācijām atšķirt nevari? laikan jau nevari... =]
Publicēts: 31.07.09 17:32
 citēt
Gabiz:alvils, vai tiešām tu emocijas no halucinācijām atšķirt nevari?
bet haluškas arī var izraisīt emocijas!
Publicēts: 31.07.09 20:13
 citēt
Annir, Alloxa neko nedzēš, tā pāt kā NEmasturaibaterē - ne reāli (vah!!!555 tu gēnijs), ne virtuāli = forumu piesarņohjot ar "gugles" gudribām...
Ar tavām dotībām Alloxu sen vajadzēja atstāāāāāāāt tāaaaaalu aizmujgurē - ko pats nodzēsi viss bildes www.photoforum.ru... ar reitungu zem nulllles, vajadzēja atstāt. ;)
Bet cik tu esi, tomēr. smuķiņš! DDD
Publicēts: 31.07.09 21:38
 citēt
Alloxa:Annir, Alloxa neko nedzēš, tā pāt kā NEmasturaibaterē - ne reāli (vah!!!555 tu gēnijs), ne virtuāli = forumu piesarņohjot ar "gugles" gudribām...
Ar tavām dotībām Alloxu sen vajadzēja atstāāāāāāāt tāaaaaalu aizmujgurē - ko pats nodzēsi viss bildes www.photoforum.ru... ar reitungu zem nulllles, vajadzēja atstāt. ;)
Bet cik tu esi, tomēr. smuķiņš! DDD
Tu nedzees?????????????????? Liekulis, divkosis memljaks zakjupastala... viss skaidrs ar Tevi. Tu pat neesi smukinsh - vienkaarshi atbaidoshs baardains (palasi ko par to saka psihologi) vecis.
Publicēts: 31.07.09 21:47
 citēt
kaapeec viirietim buutu jaabuut "smukinjam"!??!?!?! Aniirs, tu kljuudies ar Alloxas raxturojumu ... pat ljoti!
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. >

Mana info: