90% bilžu tais linkos ir NENORMALI garlaicīgas , vienkarši žāvas uznāk skatoties.
i neeee, Richu!! Es izskatiiju ir daudzas interesantas. Tas atkal gaumes jautaajums!! Man zhaavas naak no tavas abstraktaas, man neizprotamaas maakslas
Man zhaavas naak no tavas abstraktaas, man neizprotamaas maakslas
es teiktu Nevienam neizprotamās mākslas
ne nu kapeec?? Lunjam tak daudz atbalstiitaaju, saprateeju, juusmotaaju!! Neapšaubu ka kaut kāds čujs jau viņa darbos ir, tik es no vislabākās un lielākās piespiešanās to neredzu.
pelle: i neeee, Richu!! Es izskatiiju ir daudzas interesantas. Tas atkal gaumes jautaajums!! Man zhaavas naak no tavas abstraktaas, man neizprotamaas maakslas
Tev ir sava ipetneja bet intresanta gaume , man sava savadaka . Savukart Mono vispār nav nedz gaumes nedz stila NEKĀDA viņš mums ir "Visa skaistā atdarinātājs"
pelle: i neeee, Richu!! Es izskatiiju ir daudzas interesantas. Tas atkal gaumes jautaajums!! Man zhaavas naak no tavas abstraktaas, man neizprotamaas maakslas
Tev ir sava ipetneja bet intresanta gaume , man sava savadaka . Savukart Mono vispār nav nedz gaumes nedz stila NEKĀDA viņš mums ir "Visa skaistā atdarinātājs"
Kāpēc man īpatnēja?? Tad jau īpatnēja ir jebkuram, jo katram mums visa skaistuma, intereses uztvere aprobežojas ar to kā katrs ko uztver, kas vienam skaists, citam neder. Tik pat īpatnēja cik man, arī tev ir un jebkuram citam. Par Mono neko nezinu teikt, neesmu viņa darbus skatijusi un tagad pie autoriem neatrodu. Jebkuraa gadijumaa .. shaadi izsakoties par kaadu konkreti tu tik izsauc citiem te tik populaaru tieksmi saakt apd***t vienam otru jeb atsevishkju indiviidu, a tev to vajag?? te tak taadu aktivistu jau lidz kaklam.
versatile:visiem ir ipatneja. un Mono = Stereo = Gudris = Stulbis
vai tad tas viss ir viena persona?? vai lidzigu darbu autori??
Drīzāk teiktu ka VIENS SUBJEKTS , ra lielam darbaspejam un minimalu radosjo Loti noderīgi ja javeic perfekti tehniskie darbi kur radosjais un iztela kapitali trauce , man viens kolegjis sitads bija patreiz kruts profss atrada sevi lot ienesiga foto joma bildē burciņas un bulciņas simtiem un tukstošiem vienkarš ekselentā kvalitātē lidz perfekcijai niansēs "Ka paraugs prasa" jebkurš cits no tik neradoša darba būtu sviestā sagājis bet šim PATĪK
pelle:Luni, meitenes un bulciņas nav gluži viens un tas pats
Ot sjeit tu saule iekriti TU PADOMAJI un izdomaji ka Meitnes un Burcinjas / Bulcinjas nav viens un tas pats KLUDIJIES Prieksj cilveka kurs nedoma bet velas kautko TEHNISKI PERFEKTI atdarinat ir VIENALGA kas vinja priekja Burcina , Bulcinja , Traktors vai Skuķis , viņš PAŅEM PARAUGU un ATDARINA 1:1 maksimali tuvu orginālam un vinja izpratne JO TUVAKS PARAUGAM jo krutaks isstradajums , JEBKADS arguments izņemot NEATBILST PARAUGAM / SHEMAI šai gadijumā nav nekāds arguments Jo mazak radosjo speju un velmes radosji izpausties JO PERFEKTAK var atdarinat PARAUGUS . Zini kas parasti nodod visādus viltotājus un atdarinātājus AMATIERUS tas ka vini PARSPĒJ ORĢINĀLU kautkādas stulbās niansēs RADOŠI IZPUŽĀS , piemēram paņemaot savam viltojumam KRUTĀKU papīru nekā Orģināls uzdrukāts Krutāku tinti , precīzāk sagriež utt. Vai kā vecā krievlaiku anekdotē par "Gruzīns naudas vultotājs" , kuru pieķera tāpēc ka viltojot 10 Rubļu naudaszīmi šis bij Lēņinam galvā piezīmējis tādu kepku "Airadroms" saucās . Šo taga savāc un milicis prasa KĀPĒC uz taviem viltotajiem 10 rubļiem ĻEŅINAM AIRADROMS GALVĀ uz ko Gruzīns atbild "Pie mums visi tā staigā" radoši izpaudās tā teikt
Bet vai tas ir korekti? Es esmu bijis kopā ar Gudri, esmu rdzējis, kā viņš strādā, un viss, ko te raksta par viņu rodās skaudības un sevis pašslavēšanas dēļ, jo daži iedomājās , ka noliekot kādu, pacels sevi krutā augstumā. Būs tas krutākais. Es salīdzinu bildes.
Haiduk, neuztver taču visu tik nopietni. Es neko neapgalvoju, tikai saku, kāds priekštats man ir radies, ar zināmu humora piedevu. Ja Gudrim ir kādi iebildumi, lai pats tad arī tos izsaka. Lai gan iepriekš neesmu manījusi, ka Gudris pats īpaši protestētu pret šādu versiju, iespējams viņam pat patīk uzturēt zināmu "mītu" ap sevi. Varbūt esmu ko palaidusi garām? Iespējams. Bet tev, Haiduk, es ieteiktu atradināties no "vienmēr cīņai gatavs" nostājas, un dzīvot kļūs gan vieglāk, gan jautrāk. Miers, ok
Luni, es tevi sapratu, viņa darbus apskatiju un man ari lidzvertigs priekshtats radaas. Taadi darbi manaa skatiijumaa ir arii te veel citiem. Par bulcinjaam un meiteneem bija domats ka joks. Acimredzot no pusvarda veel nesaprotamies.
Haiduk, piekriitu daigai, ka nevajag tev "vienmeer ciinjai gatavs" nostaaju, tas tev tieshaam aiztaupitu nervus un liekas problemas.
daiga35:Luni, visumā tev varētu piekrist, bet, kā sapratu, Gudrim taču svarīgi, lai tā "burciņa" viņu arī seksuāli satrauktu
Nu zini man gan lidz šim pēc bildēm isstas ka ir bijis tik viens Modelis / sesija kas šo ir kautkādā mērā satraukusi TO uzreiz var redzēt un just . Viss parejais ir "Parauga Nr 549 utt. versijas" un viss processs utt tiek veltits "Maksimāli tuva lidziba" sasniegsanai Pilnīgi nekādu ne emociju ne izjutas neradosji kadri ta nemedz but ja MODELIS tevi kautka citadak iznemot "Tehniski perfekta realizacija" satrauc , tiesa pedeja laika sak pieversts uzmanibu lai SEJA ari atbilst paraugam KAUTKADA vestosja izteiksme nevis ierastais "Feiss kirpičom" Tadu te tiktiesjam nav mazums , seviskji nirdzigi ir daudziem raksturīgās "Gramatu fiškas" tipa "Čurāt gribošā" tās pozas saucas
pelle:Luni, es tevi sapratu, viņa darbus apskatiju un man ari lidzvertigs priekshtats radaas. Taadi darbi manaa skatiijumaa ir arii te veel citiem. Par bulcinjaam un meiteneem bija domats ka joks. Acimredzot no pusvarda veel nesaprotamies.
Nekas nekas visss nāk ar laiku un kopējo pasākumu daudzuma
pelle:Luni, es tevi sapratu, viņa darbus apskatiju un man ari lidzvertigs priekshtats radaas. Taadi darbi manaa skatiijumaa ir arii te veel citiem. Par bulcinjaam un meiteneem bija domats ka joks. Acimredzot no pusvarda veel nesaprotamies.
Nekas nekas visss nāk ar laiku un kopējo pasākumu daudzuma
Wow, laikam jaf bez Haiduka vārda uz lūpām nenomirsi Vienkārši esiet pieraduši visus apcelt, un neviens jums neko nesaka pretīm, bet kad pasaka, tad uguns jums pakulās. Un nevis cīniņam, bet koleģiāli aizrādu Annir, tas tavam prātiņam par smagu, nepūlies, paliec vien pie sava- gatavs cīniņam!!! Vienmēr gatavs!!! (kādreiz bija tādi saukļi jāizsauc- esi bijis čakls pionieris)
Wow, laikam jaf bez Haiduka vārda uz lūpām nenomirsi Vienkārši esiet pieraduši visus apcelt, un neviens jums neko nesaka pretīm, bet kad pasaka, tad uguns jums pakulās. Un nevis cīniņam, bet koleģiāli aizrādu Annir, tas tavam prātiņam par smagu, nepūlies, paliec vien pie sava- gatavs cīniņam!!! Vienmēr gatavs!!! (kādreiz bija tādi saukļi jāizsauc- esi bijis čakls pionieris)
a nejuuti, ka peedeejaa laikaa arvien vairaak cilveeku saka - nomierinies??? turklaat topiks bija paredzeets POZITIIVS, a Tu aiz gara laika saac gruziities....
Annir, ar steigu ārstējies, tu esi konusā lielā ... kur tu redzi, ka es gruzījos, ļoti zolīdi aizrādīju, ka kolēģi tā nedara:< Gudrim taču svarīgi, lai tā "burciņa" viņu arī seksuāli satrauktu > un tieši pajautāju, vai ir personīgā pieredze, vai no tevis saklausījusies, un atbilde ir:<Haiduk, spriežu pēc tā, ko esmu te lasījusi... > bet Anniram sāk rēgoties briesmonis Haiduks. Bet vai tu pats apjēdz, ka arī tev daudzi ir teikuši- aizveries!!! un ļoti tieši ... tad kāpēc citus māci, bet pats neievēro citu teikto... pamuļķi laid. Un vēlreiz vismaz izlasi no manis - aizveries, un nelien pie manis kā uts. Vai tu nejūti, ka tieši tu esi uzbraucējs visiem, un saņemot pretīm vaidi .
Haiduks:Annir, ar steigu ārstējies, tu esi konusā lielā ... kur tu redzi, ka es gruzījos, ļoti zolīdi aizrādīju, ka kolēģi tā nedara:< Gudrim taču svarīgi, lai tā "burciņa" viņu arī seksuāli satrauktu > un tieši pajautāju, vai ir personīgā pieredze, vai no tevis saklausījusies, un atbilde ir:<Haiduk, spriežu pēc tā, ko esmu te lasījusi... > bet Anniram sāk rēgoties briesmonis Haiduks. Bet vai tu pats apjēdz, ka arī tev daudzi ir teikuši- aizveries!!! un ļoti tieši ... tad kāpēc citus māci, bet pats neievēro citu teikto... pamuļķi laid. Un vēlreiz vismaz izlasi no manis - aizveries, un nelien pie manis kā uts. Vai tu nejūti, ka tieši tu esi uzbraucējs visiem, un saņemot pretīm vaidi .
TU te kaa uts ieliidi, priecaajies ka Tevi veel kaads atceras (izlasi Lunja teikto blakus topikaa) pats tak tagadf esi vaiduks... nosauc tos VISUS
Ap cikiem tu būsi brīvs un pieejams?? Es tā savlaicīgi gribeetu ierasties, negribas vienai pa tumsu pa nezinaamu pilseetu brist. Nu jebkuraa gadiijumaa, ja bushu aatraak par tevi, kaut kur pavazashos apkart pa tavu pilsetu.
Haiduks: < Gudrim taču svarīgi, lai tā "burciņa" viņu arī seksuāli satrauktu > un tieši pajautāju, vai ir personīgā pieredze, vai no tevis saklausījusies, un atbilde ir:<Haiduk, spriežu pēc tā, ko esmu te lasījusi... >
runa nav tikai par šajā topikā lasīto, bet vispār blogā, ieskaitot paša Gudra tekstus, un humora izjūta dažiem = 0.00
bet lai nu paliek, šajā "diskusijā" vairs nepiedalos...
Daiga35, bet tu man paskaidroji, un viss mums beidzās jauki, kamēr nepievilkās (naf latviešu valodā pareizi viņu raksturojoša vārda) Vai mums bija saķeršanās, es pateicu savas domas, tu savas un oki!!!