Kam ļauj vai kam neļauj meitenes fotografēt... bet stāsts par to, KO fotografē... fotografējot meitenes - par rakstuuriem, personībām, sajūtām... ilustrācijai - teicams darbs: www.fotoblog.lv... bez stutēšanas, tizlām pozām... viena no izcilākajām sesijām pēdējā laikā un ne no sērijas - ir meitene, ir fotoaparāts un davai visādās pozās...
Nez.. esmu arī draugos manījis veiksmīgas pliko sesijas, bet nu manāmi tās nebija domātas masveida publikācijām. Tavs izcilais piemērs vairāk atgādina kādu manuāli priekš iesākoša photožopera.
Bildē jau galvenais ir emocijas.. tas kā tās ir tikušas iemūžinātas jau ir otršķirīgs viedoklis, lielām "onanistu" masām.
Starp favorītiem: Gudris, Oskarz un tas skuķis, kas kopā ar viņu bildē. Pārējie nespēj saražot tādus kvantumus
KEPKE:Nez.. esmu arī draugos manījis veiksmīgas pliko sesijas, bet nu manāmi tās nebija domātas masveida publikācijām. Tavs izcilais piemērs vairāk atgādina kādu manuāli priekš iesākoša photožopera.
Bildē jau galvenais ir emocijas.. tas kā tās ir tikušas iemūžinātas jau ir otršķirīgs viedoklis, lielām "onanistu" masām.
Starp favorītiem: Gudris, Oskarz un tas skuķis, kas kopā ar viņu bildē. Pārējie nespēj saražot tādus kvantumus
shtrunts par manuaali, bet ir noskanja un ir teels, pie tam daudzshkjautnains - imho
Nu, dažas pozas ir gan stutētas, gan tizlas. Visu sesiju izvelk tas, ka meiča prot uztaisīt trulo bezmuskuļu ģīmi. Nekādas baigās "personības iezīmes" vai konutur neredzu. Parasta sesija, ne ar ko neatšķiras no Gudra, principā...tikai citas pozas un vadmalas lindraks esenšuāļa šmotku vietā.
Portreti:Nu, dažas pozas ir gan stutētas, gan tizlas. Visu sesiju izvelk tas, ka meiča prot uztaisīt trulo bezmuskuļu ģīmi. Nekādas baigās "personības iezīmes" vai konutur neredzu. Parasta sesija, ne ar ko neatšķiras no Gudra, principā...tikai citas pozas un vadmalas lindraks esenšuāļa šmotku vietā.
Portreti:Nu, dažas pozas ir gan stutētas, gan tizlas. Visu sesiju izvelk tas, ka meiča prot uztaisīt trulo bezmuskuļu ģīmi. Nekādas baigās "personības iezīmes" vai konutur neredzu. Parasta sesija, ne ar ko neatšķiras no Gudra, principā...tikai citas pozas un vadmalas lindraks esenšuāļa šmotku vietā.
ok, viedoklis. pasham kaadi "labi" piemeeri?
Nav, protams!
Bet šitās bildes arī nav nekā TĀAAADA. Es saku- paņēmieni- skatiens nav vērsts kamerā, akmens seja un lina lindraks- viss oriģinālais, kas ir šajā sesijā. Uzģērb šitai čiksei maiku un džinsas un jau puse "krutuma personībā" pazūd. Džinsainā pasmaida, palūr objektīvā un vispār- sanāk jau gudrastails!
topika autora piemeers ne visai, dazjas pozas neveiksmiigas, nepatiik apstraade. var piesieties www.fotoblog.lv... , bet patiik. piemeers no bloga, autoru neatceros
gneza:topika autora piemeers ne visai, dazjas pozas neveiksmiigas, nepatiik apstraade. var piesieties www.fotoblog.lv... , bet patiik. piemeers no bloga, autoru neatceros
žēl, ka šitādu bilžu maz blogā, zibenszeļļu daudz saradies......................
gneza:topika autora piemeers ne visai, dazjas pozas neveiksmiigas, nepatiik apstraade. var piesieties www.fotoblog.lv... , bet patiik. piemeers no bloga, autoru neatceros
ja neatcereetos autoru - nevareetu shaadi ieposteet. agriss. bilde super. bet es vairaak par fotosesijaam vai "reportaazhaam" kaa taas te sauc
gneza:bildes, kuras man pastiprinaati patiik, reizēm saglabaaju atsevishkjaa mapiitee, autors aizmirsaas
man arii ir taada mapiite, tikai shoreiz izgaazies par autora aizmirshanu, ja vien mapiite nav vorda dokuments kuraa sarakstiiti lielaas bildes linki... fui fui fui... a es agriiti vienmeer gatavs paslaveet