forum.gif
Par meiteņu fotografēšanu - pozitīvi
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / diskusijas / Par meiteņu fotografēšanu - pozitīvi
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 02.08.09 17:24
 citēt
protams, ka oki, man vispār nepatīk kašķēties :) vispār esmu novērojusi, ka bieži vien vīrieši ir kašķīgāki par sievietēm, lai arī sabiedrībā it kā valda pretējs uzskats...
Publicēts: 02.08.09 17:25 labots
 citēt
pelle:
Lunis:e]

Man pa dienu 3 bildešanas pirms tevis:):)

Ap cikiem tu būsi brīvs un pieejams?? Es tā savlaicīgi gribeetu ierasties, negribas vienai pa tumsu pa nezinaamu pilseetu brist. Nu jebkuraa gadiijumaa, ja bushu aatraak par tevi, kaut kur pavazashos apkart pa tavu pilsetu.

Richu, atver tachu beidzot skypu!!!

Da es vislaik piejams un brivss , taka drosji ka atbrauksi ta nac tik droši pie manis , ja pat vel nebusju beidzis tev ka parasti atradisju ko darit:):)
Publicēts: 02.08.09 17:48
 citēt
Lunis:
pelle:

Ap cikiem tu būsi brīvs un pieejams?? Es tā savlaicīgi gribeetu ierasties, negribas vienai pa tumsu pa nezinaamu pilseetu brist. Nu jebkuraa gadiijumaa, ja bushu aatraak par tevi, kaut kur pavazashos apkart pa tavu pilsetu.

Richu, atver tachu beidzot skypu!!!

Da es vislaik piejams un brivss , taka drosji ka atbrauksi ta nac tik droši pie manis , ja pat vel nebusju beidzis tev ka parasti atradisju ko darit:):)
'

īpašas nodarbes tev nav man jāmeklē, gan pati kā sevi izklaidēšu kamēr tu atbrīvosies :)
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas