Sveiki. Esmu nolēmis iegādāties Canon eos 450d ar kit objektīvu. Latvijā viņas cena ir sakot no 430 Ls. Ebay atrodama pa £379.95 + £14.99 par piegādi kas kopā būtu 330 Ls. Mulsina mani tas REBEL XSI pakomentējiet ko tas nozīmē. Un varbūt kādam ir pieredze ar foto pirkšanu ebaya.
Ja nekļūdos tikai Ameriku tirgum jo XXXD sērijām bija Kiss un tamlīdzīgi nosaukimi pašā Āzijā.
Man ir 400D kurš bija domāts Amerikas tirgum un līdz ar to EXIF datos ieraksta CANON DIGITAL REBEL XTi 400D vietā... Vēl var gadīties ka nāksies piepirkt klāt ladētāja pāreju (0.60Ls)
kroncix:Ja nekļūdos tikai Ameriku tirgum jo XXXD sērijām bija Kiss un tamlīdzīgi nosaukimi pašā Āzijā.
Man ir 400D kurš bija domāts Amerikas tirgum un līdz ar to EXIF datos ieraksta CANON DIGITAL REBEL XTi 400D vietā... Vēl var gadīties ka nāksies piepirkt klāt ladētāja pāreju (0.60Ls)
Visticamāk, ka nevajadzēs - bij reiz C 300D amurikāņu versija ar pilnīgi normālu lādētāju.
£379.95 + £14.99 ... pieskaiti saviem izdevumiem klat vel PVN nodokli un muitu ( ja nemaldos uz 6% ) ... attiecigi uz ~ 27% plus vel laiks kas aizies atmuitot preci ... si lieta attiecas uz arpus EU valstim