Varbūt kādam pa rokai ir līgums, ko slēdz ar fotomodeli (arī nepilngadīgu ar vecāku piekrišanu)? Visu laiku bija, bet kaut kur esmu pasējis. Diezgan degoši man tas, tā kā uzreiz var sūtīt uz eriks.berzins@gmail.com
LIELS paldies jau iepriekš visiem foto aktīvistiem!
Labāk tos līgumus neizmantot, jo baigi neloģiskais salikums tekstos. Nepilngadīgā līgumā tekstā parādās, ka apstiprina, ka ir pilngadīgs un tamlīdzīgi.. Beigās uzrakstīju pilnīgi jaunu līgumu savām vajadzībām
Stulbi, bet vajag tachu pamatu. ari es darbam katra liguma/katram klientam veicu savus labojumus. bet sakuma baaze ir iepriekshejais liigums, kuru, nakot stradat, es par 60% parrakstiju, jo tas nekada gadijuma nepasargaja mus no dazhadam shaizem. pedejais pielikums pasarga no D-vaarda
pelle:tad kaut kur būtu iespēja kadu puslidz standarta ligumu latviesu valodaa redzzet?
Ligumus saule JA RAKSTA tad raksta katra gadijuma atsevišķi , bērnu gadijumā GALVENAIS punkts ir ka visa atbidība ir uz vēcākiem . Jo istenībā BERNUS pie mums nemaz tā legāli visai pagrūti komerciāli izmantot , nemot vērā ka mums dažās institčijās sež un likumus raksta pilnīg psihopātiskas feministes un reļigiski fantātiķi Reku piemēram lapss texsts www.bti.gov.lv...
Bērnu tiesību aizsardzības likuma 24.panta ceturtā daļa nosaka, ka vecāki par pienākumu nepildīšanu vai aizgādības tiesību ļaunprātīgu izmantošanu (..) saucami pie likumā noteiktā atbildības. „Vissmagākā atbildība, ar ko vecāki šādos gadījumos var saskarties, ir jautājuma izskatīšana par aprūpes vai aizgādības tiesību atņemšanu,”
Luni, man pilniigi vienalga ko vecaaki paraksta un pilniigi vienaldzigi nepilngadigie. Ne man tie ligumi bijusi vajadzigi, nedz arii buus. Vienkarsi interese kads ir liguma teksts.. vienalga nepilngadigu, pilngadigu .. kada skirba.. gribeju tik tekstu redzeet, a tu atkal ne pa teemu malies pa likumiem. Tu reiz vareetu beigt manis teiktaa mekleet dzilaakas jeegas un zemtekstus un uztvert visu pa tiesho.
Starp citu .. a tu tak pats man piedavaji parakstiit liigumu, tad tev tak ir kads tads ligums latviesu valodaa, vai ne?? Atsuuti luudzu man uz e-pastu.