forum.gif
NOZAGTS!!!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / Pērku, Pārdodu, Mainu / NOZAGTS!!!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 29.07.09 20:35
 citēt
Sveiki, diemžēl pirmais posts jāsāk ar sliktu ziņu, ceru, ka neesmu kļūdījies ar sadaļu

tātad - ja kādam piedāvā iegādāties canon objektīvu

SIGMA LENS 12-24/4.5-5.6 EX DG CANON

šādu te

bez kastītes, dokumentiem un ar īpašām pazīmēm -

nopietni lietots blende ir locīta no visām pusēm un uz tās ir redzamas platstangu pēdas :D , tb nav apaļa un ir diezgan sačakarēta un nobrāzta.

tad ziņot man PM vai 29892826, sērijas nr dabūšu drīz.

Paldies
Publicēts: 29.07.09 20:36
 citēt
izstasti kaaa pazaudeeji
Publicēts: 29.07.09 20:43
 citēt
No dzīvokļa nozaga - durvis neaizslēgtas - pa nakti kamēr visi guļ. vienkārši lieliski.
Publicēts: 29.07.09 21:46
 citēt
Cilvēkam, kas dzīvo LV vajadzētu saprast, ka neaizslēgt durvis ir tas pats, kas visu iedzīvi uzdāvināt kādam :)
Publicēts: 29.07.09 22:20
 citēt
Protams protams, bet nu dzīvoklis jaunā ēkā ar 2x kodiem + tajā nesen tikai ievācies.
Publicēts: 29.07.09 22:45
 citēt
Jūtu līdz! Žēl, ka zaglis nespēs novērtēt, cik labu mantu nospēris un noandelēs to pa pāris litriem "krutkas"...
C
Publicēts: 29.07.09 23:15
 citēt
Whazaaa:dzīvoklis jaunā ēkā

tas jau pats labums!! Ij pats jaunā dzīvoju i senči - teikšu kā ir - naktīs miegs caurs. Manā mājā ta vēl tā pa maigo - tikai terases tīra un apakšzemes stāvietā autiņiem logi zūd, a senčiem - viss tas pats kas man, tikai koda ārdurvis regulāri tiek salabojātas vai apgādātas ar mehānismiem, lai tās nevarētu aizslēgt, vienai otrai saimniecības telpai ar lomiku iets pāri utt...
Publicēts: 29.07.09 23:22
 citēt
Jā tiesa, mazliet skumji priekš 1. posta, Wazik..
Publicēts: 29.07.09 23:47
 citēt
Friidis:Jūtu līdz! Žēl, ka zaglis nespēs novērtēt, cik labu mantu nospēris un noandelēs to pa pāris litriem "krutkas"...
C

A kā Tu zini, moš zaglim hobijs ir fotogrāfija ;)
Ja nopietni... jūtu līdzi, bet pats ar gudrību ar neizcelies :(
Publicēts: 30.07.09 00:05
 citēt
Whazaaa:
nopietni lietots blende ir locīta no visām pusēm un uz tās ir redzamas platstangu pēdas :D , tb nav apaļa un ir diezgan sačakarēta un nobrāzta.

Interesanti, kādos apstākļos jālieto gana dārgs objektīvs, lai šitā "izvarotu"- manējai Sigmai arī pāris gadu un visur, ieskaitot tūrismus un kāzas vazāts, bet izteiktu lietošanas pazīmju joprojām nav...:)
Publicēts: 30.07.09 00:25
 citēt
Friidis:
Whazaaa:

Interesanti, kādos apstākļos jālieto gana dārgs objektīvs, lai šitā "izvarotu"- manējai Sigmai arī pāris gadu un visur, ieskaitot tūrismus un kāzas vazāts, bet izteiktu lietošanas pazīmju joprojām nav...:)

A zrja... :D Vot nospers Tev objektīvu un būs plaķeņu nospiedumi pēc kā atpazīt savu mantu :D
Publicēts: 30.07.09 10:03
 citēt
nu kur zaglis reali var likt objektiivu bez kameras?
a) lombards
b) i-neta veikali
c) paarpircejam?

par c) shaubos, kur pectam tadu notirgot... lombardus gan vari paris apbraukat, inetu pachekot
Publicēts: 30.07.09 10:09
 citēt
da poh. iemetiis lombardaa, nefiga tu neatradiisi. Parak daudz Riga to iestazhu ir. esmu skraidijis vienu mantu mekledams - bezceris. Un vinji jau sakuma neliek pardoshana to, kas iekjilats - ja neizperk, tad...
a nospera tikai objektiivu?
Publicēts: 30.07.09 10:31
 citēt
Friidis:
Whazaaa:

vairākas reizes kritis, itkā cenot lietot saudzīgi, bet nu teiksim kalnos slēpojot esmu kritis ar fotosomu, bildējot kautkādas balles u.t.t nebija viegla dzīve tam stiklam, bet nu bilžu kvalitāti tas nemainīja ne mirkli ;)

Nē, nospēra arī 350d + battery grip un Canon EF 75-300 f/4-5.6 IS USM, bet tas nav tik svarīgi, jo tiem nav īpašas pazīmes :D
Publicēts: 30.07.09 10:46
 citēt
a vot shitadu komplektu jau var saakt mekleet.
Publicēts: 30.07.09 11:09
 citēt
labi vismaz ka Marku napaņēma ari! tas bija kautkur dziļāk noslēpts?
Publicēts: 30.07.09 11:43
 citēt
Bet vai tad katram objektiivam nav savs unikaalais seerijas numurs vai kas taads, peec kura var nekljuudiigi pateikt-ir vai nav tas vai cits objektiivs? ;)
Publicēts: 30.07.09 12:26
 citēt
Muļķīgākais jau ir tas, ka visticamāk fotogrāfs, kuram kāds bomzis piedāvās nopirkt minēto stilku par 20 latiem, ne mirkli nedomās un ne tikai nopirks, bet arī policijai nepaziņos un pat vēl pats objektīva numuru novīlēs. Tādas jau mums tās reālijas...
Publicēts: 30.07.09 12:33
 citēt
Nekas nekad nenaak atpakalj.... ;)
Publicēts: 30.07.09 14:21
 citēt
Latvijā atrast zagtas mantas ir grūti es pat teiktu neiespējami. JA arī izdodas tad tā ir liela haļava
Publicēts: 30.07.09 14:28
 citēt
Baigi kāds ir gājis kādam fotogrāfam klāt un lūdzis apskatīties viņa objektīva sērijas numuru? Un diez ko uz to teiktu tas, kuram prasītu uzrādīt dokumentus uz objektīvu?
Publicēts: 30.07.09 14:40
 citēt
Ko lai Tev saka...taa turpinaat un pasaule labaaka kljuus! ;)
Publicēts: 30.07.09 14:41
 citēt
da jopcik, no rokaam pirkts un pardots talak ir tik daudz kas... ka lai zinu, mosh kaut kas ir bijis zagts... ja pircejs labticiigs, tad objektivs paliek vinjam un tu vari dziit summu no zaglja.
Publicēts: 30.07.09 14:54
 citēt
Pterodaktils:Un diez ko uz to teiktu tas, kuram prasītu uzrādīt dokumentus uz objektīvu?
atkarājās. es vai nu parādītu vai pasūtītu dirst vai izliktos, ka nedzirdu / nesaprotu pa latviski.
Publicēts: 30.07.09 15:32
 citēt
acolade:labi vismaz ka Marku napaņēma ari! tas bija kautkur dziļāk noslēpts?

Marks par laimi nebija tajā dzīvoklī :| savādāk šobrīd es jau būtu pakāries.

katrā ziņā ja kas tad dodiet ziņu, lielas cerības nelieku, bet nu...
Publicēts: 30.07.09 15:37
 citēt
vot es arii shoriit eju laukaa no dziivoklja un attopjos, ka durvis bija palikushas neaizsleegtas...
BEt nu labi, ka nekas nav pazudis...

BEt nu juutu lidizi topika autoram
Publicēts: 30.07.09 20:23
 citēt
Es, protams, negribu būt cinisks, bet tomēr būšu... varbūt tas bija likteņa pirksts? Varbūt vajag iepriecināt 21Mpix sensoru ar kādu jaunu stikliņu?
Publicēts: 31.07.09 11:13
 citēt
Uz 21 mpix man ir rižinālais 24-105 :D citam naudas pagaidām nav, 12-24 bija lielisks platleņķis uz full frame, tīri platuma ziņā, par asumu cits stāsts.
Publicēts: 31.07.09 11:37
 citēt
Tur jau vairs nav par asumu, bet gan par to cik stikls var pavilkt...

Es vienmer dzivoju ar domu - viss, kas notiek, notiek uz labu, bet nu jutu lidzi... nepatikami varetu but...
Publicēts: 31.07.09 14:43
 citēt
ieliec SS:
nevis "pērku SIGMA LENS 12-24/4.5-5.6 EX DG CANON ar īpašām pazīmēm - nopietni lietots blende ir locīta no visām pusēm un uz tās ir redzamas platstangu pēdas" :D, bet "pērku SIGMA LENS 12-24/4.5-5.6 EX DG CANON vai SIGMA 10-20/4,5 - 5,6" !
Publicēts: 31.07.09 14:58
 citēt
Da blendi noteikti momentā izmetīs krāsnī, ja reiz uz tās ir tādas pazīmes. Un to Sigmu ar diez vai ir vērts pieminēt. Pietiks ar 12-24 vai 10-20 Canonam. Vēl var pierakstīt lēti. Nav gan dzirdēts, ka kāds būtu ko atguvis īpaši no fototehnikas. Autiņi un vellapēdi pazūd bez pēdām. Neviens jau nezina tās shēmas - varbūt leišos zagto pārdod pie mums un otrādi? Vienu lietotu sigmu iepirku no rokas, bet tai bija elkora papīri līdzi. Latvija ir tik mazs miests, ka diez vai kāds, kurš nospēris fočuku liks sludiņu par pārdošanu ss.lv vai atradis kādu, kurš prasa tieši to, ko šamais nospēris tūliņ zvanīs un piedāvās tikties. Provēt jau var.
Publicēts: 31.07.09 15:12
 citēt
Pterodaktils:Da blendi noteikti momentā izmetīs krāsnī, ja reiz uz tās ir tādas pazīmes. Un to Sigmu ar diez vai ir vērts pieminēt. Pietiks ar 12-24 vai 10-20 Canonam. Vēl var pierakstīt lēti. Nav gan dzirdēts, ka kāds būtu ko atguvis īpaši no fototehnikas. Autiņi un vellapēdi pazūd bez pēdām. Neviens jau nezina tās shēmas - varbūt leišos zagto pārdod pie mums un otrādi? Vienu lietotu sigmu iepirku no rokas, bet tai bija elkora papīri līdzi. Latvija ir tik mazs miests, ka diez vai kāds, kurš nospēris fočuku liks sludiņu par pārdošanu ss.lv vai atradis kādu, kurš prasa tieši to, ko šamais nospēris tūliņ zvanīs un piedāvās tikties. Provēt jau var.

Šai Sigmai, ja atmiņa neviļ, blende ir kopā ar korpusu - līdz ar to vienkārši nost nenoņemsi.
Publicēts: 31.07.09 15:50
 citēt
Vienīgais, kas man patīk, ka par policiju pat doma nerodas, ka tie varētu palīdzēt atklāt noziegumu vai atrast zagli. Atsūtīs kādu kabineta žuku, kurš pierakstīs numurus, labākā gadījumā uzdos pāris jautājumus un ieteiks nerakstīt iesniegumu, jo cerību atrast vainīgo nekādu. Man kaut kā nav ticības, ka vecis no Pļaviniekiem dodas uz Zolitūdi, staigā pa māju un rausta durvis visas pēc kārtas, cerībā, ka kāds jau noteikti aizgājis gulēt neaizslēdzis durvis. Un ka viņam noteikti nav suņa. Ja tas ir kāds vietējais nariks, kuram nav ko zaudēt, viņam noteikti sen jābūt policijas uzskaitē par līdzīgiem nodarījumiem. Kā šajā valstiņā var tādi zaglēni noslēpties - nevaru saprast! Itin kā visi to vien darītu un aizdomas kristu uz visas valsts pilsoņiem. Ir dzirdēts, ka gaitenī iztīra somiņas un kabatas, pie kam pa logu ielīdis ķēms, kamēr gan suns, gan saimnieki blakus istabā atrodas, gan stāstus, ka no trešā stāva caur lodžiju laiž lejā saiņus ar drēbēm un tehniku dienas laikā. Autiņā atstāta foto vai datorsoma ir vienkārši brīnišķīgs ķēriens, ja vien tā nav ēsma zaglim, kamēr saimnieks aiz stūra ar lauzni rokā gaida ciemiņu. Varbūt tiešām pēdējais laiks saņemties pašam un uzlikt to štrunta fotoreleju, kurš ziņo par katru, kurš ienāk pa durvīm - kaut ar ne pārāk skaļu pīkstienu? Durvju atslēga jau tikai godīgiem cilvēkiem paredzēta - lai zin, ka neviena nav mājās. No zagļiem tāda nepasargās.
Publicēts: 31.07.09 15:59 labots
 citēt
Pterodaktils:... par policiju pat doma nerodas, ka tie varētu palīdzēt ...
policijā 1. bazārs, ka Tev jāpierāda, ka tā vispār Tava kamera. ka kamerai un stikliem sērijas Nr. to šie zina (tak jau autiņiem uz cilndru bloka arī!), par pārējo (eXiF un tml.) ne jausmas.
Publicēts: 31.07.09 16:42
 citēt
eXufaa nav jau seria number iekshaa
Publicēts: 31.07.09 16:45
 citēt
ir
Publicēts: 31.07.09 16:47
 citēt
Kuraa vietaa, apskatiijos, neredzeeju
Publicēts: 31.07.09 16:48
 citēt
Pie advanced viena no izvelnem...