Pagājušais šovs arī bija pērle, jau pirmajā konkursā atlasa nevis tās, kuras prot dejot, bet tās kuras gribēja atlasīt...
Lunis:Haaaaaa atradu Foto: Mārtiņš Purviņš ir tas "Jaunais Talants"
Ievērtēju tā pilsoņa vispārējo veikumu. To var izdarīt paša darboņa galerijās "traukiem elvē". Ko tādu sen nebija nācies skatīt no cilvēka, kas sevi sauc par fotogrāfu. Kā arī izskatās, ka pilsonim par savu veikumi ir sakāpis galvā nepajokam...
Nu moins, tak ir bars te ar bildmanjiem kuri dziivoklii, palagu par fonu izmantojot var labaakas bildes uztaisiit, nekaa tur.. bet nu jaa, kaads shovs, taadas bildes..
Nu neteikšu viss... pirmais , ko ieraugu uzmetot acis... viņa ir (fotogrāfa nopelns) uzbildētā resna, bet iepriekšējā bildē, liekās tavējā , slaida meitene.
Pie mums par šādām lietām kā kasjauns reportāža, nav ko brīnīties. Vakar pat man rādīja viena "profesoināla" fotogrāfa publicētu darbu. Personīgi es tādas bildes maksājošam klientam nerādītu un izdzēstu. Nebūtu savu vārdu pielicis, būtu domājis, ka klients pats kādu savu darbinieju ar ziepi misijā aizsūtījis
A es brīnos, ka tā sanācis, jo zināmi Imagine studio puiši un bildes, kas redzētas, ir pat ļoti labas. Šīs galīgi nepaviņam izskatās. Iespējams kādu jauniņo ievilkuši, kas nu saknipsējis kā māk.
Biju gan es. tur, kur bildēji stāvēt kājās nav labi - traucē visiem kas aizmugurē. Brīnos ka Liepiņš ar tevi nedzenāja. Laika trūkums gandrīz nekad nav attaisnojums. Paskaties, piemēram ko Kokšarovs ieliek spēles laikā un uzreiz pēc tās. Pat no sporta pasākuma atlasītas un apstrādātas bildes var iedot jau pirmajā pārtraukumā un 10-15 min pēc spēles visu komplektu.
ak34:Biju gan es. tur, kur bildēji stāvēt kājās nav labi - traucē visiem kas aizmugurē. Brīnos ka Liepiņš ar tevi nedzenāja. Laika trūkums gandrīz nekad nav attaisnojums. Paskaties, piemēram ko Kokšarovs ieliek spēles laikā un uzreiz pēc tās. Pat no sporta pasākuma atlasītas un apstrādātas bildes var iedot jau pirmajā pārtraukumā un 10-15 min pēc spēles visu komplektu.
Mani apsargi tur nodzina lejā - un sēžot no turienes neko nobildēt nevar... sportu es ļoti maz bildēju - droši vien tāpēc arī nerēķinos ar citiem fotogrāfiem labošos Manas bildes no vakardienas spēles tika nopublicētas jau stundu pēc spēles - iespējams, ka ar laiku varēs uzspēt ātrāk.