Stulbākais (manuprāt) ir nevienlīdzīgā attieksme pret konkursantēm. Bilžu kvalitāte (gan idejiskā, gan tehniskā izpildījuma) fantastiski atšķiras vienai no otras... Tas nav godīgi. Šāda pasākuma ietvaros tā nevajadzētu būt. Ja absolūta monogrāfija, tad lai tā tāda ir VISĀM vienādi, ja baigais ārts - tāpat, ja klasisks glamūrs - arī.
Gudris, a Tu Leldi vispār esi painformējis, ka Tu šo bildi publicē blogā? Ja nē, fuj Tev! Cik esmu informēts, viņa ne visai sajūsmā par šo Tavu sesiju...
alvils:Gudris, a Tu Leldi vispār esi painformējis, ka Tu šo bildi publicē blogā? Ja nē, fuj Tev! Cik esmu informēts, viņa ne visai sajūsmā par šo Tavu sesiju...
p.s. man pašam bilde diez gan ļoti patīk.
šito atļāva publicēt ...nu par dažām bildēm toč nebij sajūsmā...bet viņām tā bieži gadās...sesijas laikaa viss ok..nākosājā diena zvana lai dzēšu bildes ārā
Lai arī neesmu stāvā sajūsma par Imagines Jāņa bildēm vispār,bet te nu drīzāk izskatās ka viņš nav pie vainas ,šitās drazas noteikti saspieedis kāds rakstošais žurnaļuga ar ziepi fotogrāfam pār plecu,presē izplatīta parādība:cilvēku kura aicinājums varbūt ir rakstīt medija īpašnieki un vadība noliek situācijā ,kad nekas cits neatliek kā pašam vēl bildēt un tad nu sanāk kā sanāk.
uzzvanijam stilistei, shitas nav bijis no imagine. portaalu parstavji bildejushi pashi. bet bildes vajpraats, tikko darbaa izreecaamies no sirds. nabaga meitenes...
viena lieta ir sabildēt, pavisma cita -- publicēt. bet nu saturs paliek saturs -- apmeklētāji izšķirstīs tās bildes, pašausmināsies (vai nopriecāsies, ka pašas smukākas) un pēc minūtes jau tas būs aizmirsts, sirojot pa citu portālu
Opaņki... Bildes vnk kriminālas. Paskatoties, liekas ka ka konkurss saucās latvijas govs, vai krokodils. Nu neprofesionāli nostrādāts. Es īsti nemāku cilvēkus bildēt, bet liekas ka man sanāk labāk :P